neljapäev, 13. november 2014

The Best of Me (2014)

The Best of Me poster.jpg 

Pealkiri: Parima osa minust
Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, draama

Tegelased:
James Marsden - Dawson Cole
Luke Bracey - noor Dawson
Michelle Monaghan - Amanda Collier
Liana Liberato - noor Amanda
Gerald McRaney - Tuck Hostetler

Lühikokkuvõte: Kuna olen Nicholas Sparksi raamatute ja nende põhjal tehtud filmid suur fänn, siis oli kindel, et tuleb salvakad kaasa võtta ja seda filmi vaatama minna. :)
Tööõnnetusest (plahvatu) napilt eluga pääsenud Dawson hakkab peale õnnetust mõtlema minevikule ja oma noorsupõlve armastusele. Mõned kuud hiljem tuleb teade, et tema hea sõber ja surrogaatisa Tuck on surnud ning testamendi lugemiseks peab ta peale kahtekümmet aastat naasma kodulinna. Tema üllatuseks on seal ka nooruspõlve armastus Amanda, kes samuti testamendi lugemiseks kohale kutsuti. 
Järgneb flashback sellest kuidas noored Dawson ja Amanda armusid ja kuidas Dawson oma pätisalgast perekonnast eemale üritas hoida. Enne lõpuballi käisid Dawsoni isa ja vennad Tuck'i peksmas ning Dawson läks vihasena neid otsima, kavatsusega oma vanamees tappa. Jageluse käigus sai surma aga Dawsoni nõbu ja hea sõber, kelle tüdruksõber last ootas. Dawsonit ootas vanglakaristus, kuid isa ja vennad üles andes sai ta kergema karistuse. Vangis olles aga eraelul eriti ruumi pole ning sellepärast jättis ta Amanda maha, et tüdruk rahulikult ülikooli saaks minna.
Tagasi olevikus, kus Dawsoni ja Amanda tunded lõõmavad, kuid peale ööd koos naaseb Amanda koju oma abikaasa juurde, et abielu päästa ning poja eest hoolitseda. Mõni aeg hiljem on naisel plaanis abikaasast lahku minna ja Dawsoni juurde naasta, kuid vahele tuleb erakorraline kõne haiglast seoses pojaga ning Dawsoni juurde ta ei jõudnuki, sest Dawsoni isa ei olnud just õnnelik poja naasmise üle...
Sparksil on kolme sorti lõppe: kurb, pool-õnnelik ja õnnelik. See film kuulub pigem kurva alla. 


 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar