kolmapäev, 19. november 2014

Now You See Me (2013)

Now You See Me Poster.jpg

Pealkiri: Nüüd sa näed mind
Hinne: 5/4
Žanr: action, krimi, põnevus

Tegelased:
Jesse Eisenberg - J. Daniel "Danny" Atlas
Mark Ruffalo - Dylan Rhodes
Melanie Laurent - Alma Dray
Isla Fisher - Henley Reeves
Dave Franco - Jack Wilder
Morgan Freeman - Thaddeus Bradley

Lühikokkuvõte:  
Neli amatöörmustkunstnikku saavad salapärase kutse, mis viib neid ühte New Yorki korterisse - moodustub Neli Ratsanikku aka mustkunstritrupp.
Aasta hiljem ühe show käigus hakkab Las Vegase publiku sekka sadama Pariisis pangast tulev raha.Leitakse, et raha on ehtne ning Pariisi panga rahakamber tõesti tühi, mis paneb asjasse sekkuma FBI eesotsas Dylan Rhodes'ega. Appi võetakse ka endine mustkunstnik Thaddeus, kes tegeleb trikkide lahti seletamisega.
FBI järgneb trupile nende järgmisele showle, mille käigus, trupi suurtoetaja kontolt raha publikus olevate inimeste kontodele kantakse. FBI püüab ratsanikud kätte saada, kuid põgenemistrikid on mustkunstnike pärusmaa.
Juhtumis teeb läbimurde prantslaste poolt asja uurima pandud politseinik Alma Dray, kes kahtlustab, et Neljal Ratsanikul on abiväge viienda liikme näol ning saab teada, et Thaddeuse tegevuse järel suri üks mustkunstnik, kelle laps Ratsanikega seotud on.
Plot twist on aga see, et Thaddeus lavastatakse kõiges süüdi, sest Dylan oli see, kelle isa suri ebaõnnestunud triki käigus, kui too oma au peale Thaddeuse paljastusi päästa proovis. Neli Ratsanikku ise ka ei teadnud, kes neile käsklusi annab, kuid filmi lõpus tuli see kõik välja.


  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar