kolmapäev, 26. september 2018

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation / Hotell Transilvaania 3: koletuslik puhkus

Hotel Transylvania 3 (2018) Poster.jpg

Hinne: 4/5
Žanr: animatsioon, komöödia
Tegelased:
Adam Sandler - Dracula
Selena Gomez- Mavis
Andy Samberg - Jonathan 
Kathryn Hahn - Ericka van Helsing

Lühikokkuvõte: Van Heslingte suguvõsa on juba põlvkondi koletisi, eriti just Draculat taga ajanud kavatsusega tappa, kuid Dracula on alati peale jäänud ning van Helsingitst pole ammu midagi kuulda olnud. Igapäevaelu möödub Draculal aga hotelli juhtides ning üksindust tundes. Kurbustunde peletamiseks korraldab Mavis isale üllatuse ning viib ta koletiste kruiisile puhkusele. Seal naudivad koletistest sõbrad lõbusaid ettevõtmisi ning Drac leiab omale uue silmarõõmu.


Võta või jäta / Take it or Leave it (2018)


Hinne: 5/5
Žanr: draama
Tegelased:
Reimo Sagar- Erik
Liis Lass - Moonika

Lühikokkuvõte: Erik töötab Soomes ehituse peal kuid ühel päeval saab kõne oma endiselt kallimalt ning saab teada, et on saanud isaks. Moonika ei taha lapsega mingit tegemist teha, kuid Erik ei suuda lapsest loobuda ning hakkab üksikisaks. Algselt on mehele toeks tema vanemad, kuid kui emaga suhted kiiva kisuvad kolib Erik lapsega eraldi elama ning astub vastu suurele väljakutsele. 




neljapäev, 6. september 2018

To All the Boys I've Loved Before (2018)

To All the Boys I've Loved Before poster.jpg

Hinne: 5/5
Armas ja romantiline. 
Žanr: romantiline, draama
Tegelased: 
Lana Condor - Lara Jean
Noah Centineo - Peter
Janel Parrish - Margo
Anna Cathcart - Kitty

Lühikokuvõte: Lara Jean on oma nooruses kirjutanud viis armastuskirja poistele kelle vastu tal ühel või teisel hetkel tugevad tunded on tekkinud. Lihtsalt selleks et oma emotsioonid kirja panna ja siis need kindlasse kohta ära panna. Kuid Lara Jean'i teadmata paneb Kitty kirjad teele ning kutid, kellele kirjad suunatud on, tulevad Lara Jean'ilt vastuseid nõudma. Suurest piinlikkuse tundest hakkab arenema aga ka midagi positiivset ning Kitty tegu ei olnudki lõpuks kõige hullem asi mis juhtuda sai,