teisipäev, 28. aprill 2015

The Longest Ride (2015)

The Longest Ride poster.png 

Pealkiri: Ristunud teed
Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, draama

Tegelased:
Britt Robertson - Sophia Danko
Scott Eastwood - Luke Collins
Alan Alda - Ira Levinson

Scott Eastwood tho... <3 <3 Lihtsalt hea on vaadata filmi, kus mängivad hot'id näitlejad. :D

Lühikokkuvõte: Luke Collins tegeleb härja rodeoga ja on edetabelis päris heal kohal. Ühel võistlusel saab ta aga tõsise vigastuse ja on aasta aega võistlustest eemal. Rahaline seis viib ta aga võistlema tagasi ning juhuse tahtel kohtub ta Sophiaga. Sophia istuks parem kodus ja loeks raamatuid, kuid majakaaslased vedasid ta rodeole kaasa. Säde lendab ning peagi leiavad noored end kohtingult.
Kohtingult kodu poole sõites märkavad nad vihma ja tomi tõttu teelt välja sõitnud autot. Juhiks on vanem meesterahvas, kellele kiirabi kutsutakse. Päevi hiljem külastab Sophia tihti Ira't ning loeb talle kirju, mis Sophia auto kõrvalistmelt karbist leidis. Ira oli need kirjad oma armsamale kirjutanud. Kirjade lugemise ajal näidatakse flashback'e Ira elust.
Sophia ja Luke armuvad, kuid nende elude erinevuse tõttu tekib mitmeid vaidlusi. Peale tüli Sophia töö juures arvab paarike, et peaks lahku minema. Sophia on lahkumas New Yorki prakitkale muuseumi kuraatorina, kuid siis saab ta kõne, et Luke on võistlusel tõsiselt viga saanud.

Võrdlus raamatuga: Nicholas Sparksi teose järgi tehtud, pigem õnneliku lõpuga. Üldiselt klappis film raamatus olnuga. Üks erinevus mis meelde jäi oli Sophia ja Luke'i tutvumise stseen. Nii raamatus küll ei olnud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar