teisipäev, 28. aprill 2015

The Longest Ride (2015)

The Longest Ride poster.png 

Pealkiri: Ristunud teed
Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, draama

Tegelased:
Britt Robertson - Sophia Danko
Scott Eastwood - Luke Collins
Alan Alda - Ira Levinson

Scott Eastwood tho... <3 <3 Lihtsalt hea on vaadata filmi, kus mängivad hot'id näitlejad. :D

Lühikokkuvõte: Luke Collins tegeleb härja rodeoga ja on edetabelis päris heal kohal. Ühel võistlusel saab ta aga tõsise vigastuse ja on aasta aega võistlustest eemal. Rahaline seis viib ta aga võistlema tagasi ning juhuse tahtel kohtub ta Sophiaga. Sophia istuks parem kodus ja loeks raamatuid, kuid majakaaslased vedasid ta rodeole kaasa. Säde lendab ning peagi leiavad noored end kohtingult.
Kohtingult kodu poole sõites märkavad nad vihma ja tomi tõttu teelt välja sõitnud autot. Juhiks on vanem meesterahvas, kellele kiirabi kutsutakse. Päevi hiljem külastab Sophia tihti Ira't ning loeb talle kirju, mis Sophia auto kõrvalistmelt karbist leidis. Ira oli need kirjad oma armsamale kirjutanud. Kirjade lugemise ajal näidatakse flashback'e Ira elust.
Sophia ja Luke armuvad, kuid nende elude erinevuse tõttu tekib mitmeid vaidlusi. Peale tüli Sophia töö juures arvab paarike, et peaks lahku minema. Sophia on lahkumas New Yorki prakitkale muuseumi kuraatorina, kuid siis saab ta kõne, et Luke on võistlusel tõsiselt viga saanud.

Võrdlus raamatuga: Nicholas Sparksi teose järgi tehtud, pigem õnneliku lõpuga. Üldiselt klappis film raamatus olnuga. Üks erinevus mis meelde jäi oli Sophia ja Luke'i tutvumise stseen. Nii raamatus küll ei olnud.

pühapäev, 19. aprill 2015

The Wedding Ringer (2015)

TheWeddingRingerPoster.jpg 

Pealkiri: Isamees
Hinne: 5/4
Žanr: komöödia

Tegelased:
Kevin Hart - Jimmy Callahan/Bic Mitchum
Josh Gad - Doug Harris
Kaley Cuaco - Gretcher Palmer

Lühikokkuvõte: Doug Harris plaanib pulmi oma kihlatu Gretcheriga, kuid mehel on puudu pulmas tähtis komponent: isamees. Hädaolukorras pöördub Doug Jimmy poole, kes veab edukat firmat, mis seisnebki isameeste ja peiupoiste hankimises neile peigmeestele, kellel endal sõpru napib. 
See tööots toob kaasa palju nalja ja sekeldusi ning üllatuslikult saavad Jimmyst ja Doug'ist head sõbrad. 


laupäev, 18. aprill 2015

Ask Me Anything (2014)

Ask Me Anything (Film) dvd.jpeg 

Hinne: 5/5
Žanr: draama

Tegelased:
Britt Robertson - Katie Kapenfelt
Christian Slater - Paul Spooner
Justin Long -  Dan Gallo
Martin Sheen - Glenn Warburg

Lühikokkuvõte: Katie võtab aasta enne ülikooli vabaks, et oma elus selgust saada ning et veeta aega mehega, kes talle meeldib, kuid kellel on tüdruksõber. Kooli karjäärinõustaja soovitab Katiel blogi kirjutada ja usub et see aitab tüdrukut. Katie võtab nõu kuulda ning peagi on tema blogi väga populaarne. 
Seal kirjutab tüdruk oma süngetest saladustest. Näiteks sellest, kuidas ta lisaks Danile (kellel on tüdruksõber), magab ka Pauliga, kellel on naine ning kelle last ta hoiab. Nõu oma keerulise seksuaalelu kohta saab tüdruk aga üllatavalt isikult - raamatupoe omanikult Glennilt.

kolmapäev, 15. aprill 2015

Cinderella (2015)

Cinderella 2015 official poster.jpg 

Pealkiri: Tuhkatriinu
Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, fantaasia

Tegelased:
Lily James - Tuhkatriinu
Richard Madden - prints Kit
Cate Blanchett - leedi Tremaine

Need aktsendid <3

Lühikokkuvõte: Klassikalise muinasjutu ümberjutustus. 


kolmapäev, 8. aprill 2015

The Single Moms Club (2014)

The Single Moms Club.jpg 

Hinne: 5/5
Žanr: komöödia, draama

Tegelased:
Nina Long - May Miller
Amy Smart - Hillary Massey
Cocoa Brown - Lytia Wright
Wendi McLendon-Covoy - Jan Malcovitch
Zulay Henao - Esperanza Luego

Lügikokkuvõte: Viis üksikema, kes igaüks on erineva rahalise ja sotsiaalse taustaga, on ühendatud faktiga, et nende lapsed käivad samas koolis ning nad kõik pingutavad ja näevad vaeva, et oma lapsi kasvatada nii hästi kui võimalik. Peale intsidenti koolis, kus nende lapsed kooli seina sodisid, peavad emad üheskoos kooli tuluõhtut korraldama.
Selle käigus jagavad nad oma muresid laste kasvatamise osas ning saavad lähedasteks. Lausa nii hästi hakkavad naised läbi saama, et loovad üksikemade klubi, mille liikmeteks nad ise kõik on. Tänu sellele klubile saavad naised üksteiselt tuge ja abi laste kasvatamisel ning nõu, kuidas uute silmarõõmudega käituda.