kolmapäev, 30. detsember 2015

Ice Castles (2010)



Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, sport

Tegelased: 
Taylor Firth - Alexis "Lexi" Winston
Rob Mayes - Nick

Lühikokkuvõte: Alexis Winston on noor uisutaja, kes loodab saada meistritiitli. Tee selleni on aga keeruline ning treeningud sunnivad teda eemal olema kodust ja perest ning lahku minema poiss-sõbrast Nick'ist. Peale ränka õnnetust, mille tulemusel Lexi pimedaks jääb, on tüdruku unistused pausile pandud. Uue eluga harjumisel aitab teda aga Nick, kellesse tüdruk end taas armumas leiab. Nick annab Lexile lootust, et tüdruku unistustel pole veel kriips peal.

esmaspäev, 28. detsember 2015

Maze Runner: The Scorch Trials (2015)

 Maze-Runner-The-Scorch-Trials-Poster.jpg


Pealkiri:Labürindijooksja: Põlenu katsed
Hinne: 5/5
Žanr: düstoopia, action, fantaasia

Tegelased:
Dylan O'Brien- Thomas
Kaya Scodelario- Teresa
Thomas Brodie-Sangster - Newt
Jackob Lofland - Aris

Lühikokkuvõte: Ellujäänud viiakse labürindist välja, kogunemiskohta, kuhu on viidud ka kõik teised inimesed teistest labürintidest. Noortele räägitakse, et nad on seal, sest nad on ühele viirusele immuunsed, kuid Thomas tajub, et midagi on valesti. Koos Arisega avastati, et neile on valetatud ning mõeldi välja põgenemisplaan. Põgenetakse põlenu väljadele, kus ootavad ees aga uued elu-surma katsumused.


pühapäev, 27. detsember 2015

The Maze Runner (2014)

The Maze Runner poster.jpg 
 
Pealkiri: Labürindijooksja
Hinne: 5/5 
Žanr: düstoopia, action, fantaasia

Tegelased: 
Dylan O'Brien- Thomas
Kaya Scodelario- Teresa
Aml Ameen - Alby
Thomas Brodie-Sangster - Newt
Will Poulter - Gally

Lühikokkuvõte: Üks poiss ärkab üles liikuvas liftis ega mäleta oma minevikust midagi. Ta saadub kõrgete müüridega suletud alasse, kus teda võtavad vastu teised kutid, kes samamoodi kohale on saabunud. Peale kaklust ühe teise poisiga, tuleb peategelasele meelde, et ta nimi on Thomas. Thomas õpib kiirelt, kuidas asjad käivad.
Kõik pööratakse aga pea peale, kui liftiga tuuakse üles ainuke tüdruk iial - Teresa. Avanenud ja siis jälle sulgunud müürid jäävad alatiseks avatuks ning labürindis elavad elajad pääsevad noortele ligi. Ellujäänutel ei jää muud midagi üle, kui labürindist väljapääs leida.



teisipäev, 22. detsember 2015

Santa's Little Helper (2015)

Santa's Little Helper '15.jpg 
 

Hinne: 5/5
Žanr: jõulud, komöödia

Tegelased:
The Miz - Dax
AnnaLynne McCord  - Billie
Paige - Eleanor
Eric Keenleyside - jõuluvana

Lühikokkuvõte: Dax on auahne ja ihne mees, kes mõni päev enne jõule sulgeb kogukonna noortekeskuse. Mees vallandatakse aga oma töökohalt ning selle tõttu kaotab ta oma auto, kodu ja ka tüdruksõbra.
Samal ajal otsib jõuluvana Põhjapoolusel omale uut abilist. Eleanor arvab, et töö peaks tema olema, kuid jõuluvana arvab, et selleks sobib Dax ning annab Billiele ülesande Dax'ile katseid korraldada mehe sobivuse testimiseks.


A Prince for Christmas (2015)




Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, jõulud

Tegelased: 
Viva Bianca - Emma
Kirk Barker - prints Duncan

Lühikokkuvõte: Duncan on prints väikesest euroopa riigist, kes põgeneb mõneks ajaks USA'sse vanemate korraldatud abielu eest. Duncan tahab ise omale pruudi leida ning sobiv kandidaat ootab teda ühes pisikeses linnas ettekandja Emma näol.

 

esmaspäev, 21. detsember 2015

A Princess for Christmas (2011)

 APrincessForChristmas2011Poster.jpg

Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, jõulud

Tegelased:
Roger Moore - Duke Edward
Katie McGarth - Jules Daly

Lühikokkuvõte: Jules Daly jääb ootamatu õnnetuse tulemusena oma õelaste hooldajaks. Hiljuti tööst ilma jäänud, on naine päris meeleheitel. Ühel õhtul ilmub tema ukse taha laste vanaisa majaülem ning pakub kõigile kolmele võimaluse jõulud Castlebury lossis veeta.
Jules eeldub alguses, kuid nõustub siiski ning nii näevad lapsed esimest korda oma isa poolset perekonda. Vastuvõtt Castleburys pole just kõige soojem, kuid lapsed ja Jules süübivad peagi sealse majarahva südametesse. Jules ise saab aga lähedaseks oma õe abikaasa venna Edwardiga.



 

pühapäev, 20. detsember 2015

All About Christmas Eve (2012)



Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, jõulud

Tegelased:
Haylie Duff - Evelyn "Eve" Wright
Chris Carmack - Aidan Green 

Lühikokkuvõte: Evelyn on peoplaneerija ning viimasel hetkel saab ta teada, et firma üks püsikliente tahab jõuluõhtul peo korraldada. Eve peab otsustama, kas aitab pidu korraldada või läheb poiss-sõbraga planeeritud puhkusele. Filmis näidatakse tema elukäiku juhul, kui naine lennukile läheb ja juhul kui ei lähe.

Snow Bride (2013)



Hinne: 5/5
Žanr: jõulud, romantiline

Tegelased: 
Katrina Law - Greta Kaine
Jordan Belfi - Ben Tannenhill

Lühikokkuvõte: Greta Kaine on kollase ajakirjanduse reporter ning tema põhitööks on paljastada rikaste ja kuulsate saladusi. Kui antakse vihje, et senaator Tannehilli poeg teeb jõulude ajal abieluettepaneku tõttab Greta nende maakodu poole, et siseinfot saada. Sihtkohta kohalejõudmine ei lähe aga kindlasti plaanipäraselt ning kõmuartikli tegemine samuti mitte.



 

laupäev, 19. detsember 2015

Coming Home for Christmas (2013)




Hinne: 5/4
Žanr: jõulud, romantiline

Tegelased:
Benjamin Hollingsworth - Mike
Carly McKillip - Kate
Britt Mckillip - Melanie
Amy Jo Johnson - Wendy
George Canyon - Al



Lühikokkuvõte: Kaks õde on teineteisest lahku kasvanud peale nende vanemate lahutust. Õed otsustavad jõulupeo oma vanas kodus korraldada ja vanemad sinna kutsude, et peresuhted jälle normi saada. Ainuke takistus on asjaolu, et vanas majas on uus elanik.

 

reede, 18. detsember 2015

Goosebumps (2015)

Goosebumps (film) poster.jpg 
 

Pealkiri: Hirmujudinad
Hinne: 5/5
Žanr: komöödia, fantaasia, pere, õudus

Tegelased:
Jack Black - R.L. Stine / Slappy the Dummy
Odeya Rush - Hannah Stine
Dylan Minnette - Zachary "Zach" Cooper

Lühikokkuvõte: Zach Cooper kolib oma emaga uude kohta ja on selle õle väga õnnetu kuni kohtab kena naabritüdrukut Hannah't. Juhtuste kokkulangemise tõttu arvab Zach, et Hannah isa peksab tüdrukut ning üiigat päästa lootes avastab ta naabrite saladuse: Hannah isa on kuulsa raamatusarja autor. Veelgi enam, Zach saab teada, et raamatutes kirjeldatud tegelased on päris ning Stine hoiab neid raamatutes luku taga, et inimesi säästa.Kogemata saavad aga kõik raamatutegelased kaante vahelt välja ning Zachil on oma uute sõpradega palju tegemist, et kord taastada.


kolmapäev, 16. detsember 2015

Hats off to Christmas (2013)





Hinne: 5/4
Žanr: romantiline, jõulud

Tegelased:
Haylie Duff - Mia
Antonio Cupo - Nick
Sean Michael Kyer - Scotty

Lühikokkuvõte: Mia on tõsiselt üllatunud, kui tema boss 10aasta vältel, palub Mial treenida oma poega Nick'i positsioonile, mida Mia juba pikalt ihaldanud on. Mia leiab, et Nick on väga tüütu kuni ajani, mil mees Mia ratastoolis pojale Scottyle abi hakkab pakkuma.Lootused kustuvad aga kiiresti, kui mees Scotty jaoks tähtsa kõrvitsavorpimise võistlusele kohale ei ilmu.


A Christmas Tail (2014)



Hinne: 5/4
Žanr: romantiline, jõulud

Tegelased: 
Chandra West - Maggie McPhail
Beamer Wigley - Ethan McPhail
Antonio Cupo - Jack Burgin
Tiera Skovbye - Olivia Burgin

Lühikokkuvõte: Kaks üksikvanemat tahavad oma lastele jõuludeks kutsika kinkida, kuid koer osutub üheks ja samaks. Kutsu mängib mõlemale perele vingerpussi, olles kord ühe pere juures ja siis teise juures.
Omanikud saavad muidugi koera tegudest teada ning üritavad omavahel kokkuleppele jõuda, kumb koera endale saab. Lõpptulemuseks on aga see, et koerast saavad rõõmu tunda mõlemad lapsed.


esmaspäev, 14. detsember 2015

A Bride for Christmas (2012)


Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, jõulud

Tegelased:
Arielle Kebbel - Jessie Patterston
Andrew W. Walker - Aiden
Kimberly Sustad - Vivian Patterston

Lühikokkuvõte: Peale kolmanda kihluse katkestamist lubab Jessie endale, et hoiab meestest mõnda aega eemale. Aiden  teeb aga kihlveo oma sõbraga, et abiellub enne jõule ning sihtobjektiks satub just Jessie.


laupäev, 12. detsember 2015

Love, Peace & Misunderstanding (2011)

Peace, Love and Misunderstanding FilmPoster.jpeg 

Hinne: 5/4
Žanr: komöödia, draama

Tegelased: 
Jane Fonda - Grace
Catherine Keener - Diane
Jeffrey Dean Morgan - Jude
Elizabeth Olsen - Zoe
Nat Wolff - Jake
Chace Crawford - Cole

Lühikokkuvõte: Kui abikaasa ütleb Diane'le, et tahab lahutust võtab Diane oma kaks last ja sõidab külla oma hipist emale. Linnavurled saavad maal uut perspektiivi - Zoe'le jääb silma kena Cole, Jake leiab materjali, millest filmiprojekt teha ning Diane saab oma emaga suhted klaariks.


teisipäev, 8. detsember 2015

Jem and the Holograms (2015)

Jem Movie Teaser Poster.png 

Hinne: 5/4
Žanr: muusika, fantaasia, draama

Tegelased:
Aubrey Peeples  - Jerrica "Jem" Benton
Stefanie Scott - Kimber Benton
Hayley Kiyoko - Aja
Aurora Perrineau - Shana

Lühikokkuvõte: Jerricaja Kimber elavad koos oma tädi ja kahe kasuõega. Jerricaon löödud kui kuuleb, et maja maha müüakse ning teeb ühe videopostituse, kus nimetab end "Jem"iks ja laulab. Kimber paneb video õe teadmata youtube'i ning see saab uskumatu populaarsuse, mis toob Jerricale plaadilepingu.
Vanu asju läbi vaadates leiavad tüdrukud synergy - roboti, mille Jerrica ja Kimberi isa ehitas. Muusika mängimise vahepeal juhatab robot õdesid aaretejahile mitmesse erinevasse esinemispunkti. Jahi lõpptulemuseks on näha isa viimast videosõnumit oma tütardele.



laupäev, 5. detsember 2015

You're Not You (2014)

You're Not You (2014) Movie Poster.jpg 

Hinne: 5/5+
Žanr: draama

Tegelased:
Hilary Swank - Kate
Emmy Rossum - Bec
Josh Duhamel -  Evan

Lühikokkuvõte: Kate on pianist, kellele diagnoositakse ALS. Kate'i abikaasa Evan otsib naisele hooldaja, kelleks saab üliõpilane Bec. Bec'il pole kogemusi hooldajana, kuid Kate tahab et just temast hooldaja saaks. Kate jätab Evani maha, sest kuuleb mehe afäärist ega taha teda oma haigusega koormata. Kate ja Bec seiklevad ringi ja saavad lähedasteks ning Kate õpib, kuidas mitte nähtamatu olla.



reede, 4. detsember 2015

Hotel Transylvania 2 (2015)

 Hotel Transylvania 2 poster.jpg 

Pealkiri: Hotell Transylvania 2
Hinne: 5/4
Žanr: animatsioon, fantaasia, komöödia

Tegelased:
Adam Sandler - Count Dracula
Andy Samberg - Jonathan Loughran
Selena Gomez - Mavis D, Loughran
Asher Blinkoff - Dennis Loughran

Lühikokkuvõte: Film algab sellega, kuidas Jonathan ja Mavis abielluvad ning kuidas nende pulmas kohtuvad koletised ja inimesed. Aasta hiljem sünnitab Mavis juba poja Dennise ning Draculal on kinnisideeks, et Dennisest peab vampiir saama.
Drac viib Dennise koos oma sõpradega väljasõidule, et Dennisest vampiir välja hirmutada. Sedasi on kindel, et Mavis jääb isa lähedusse elama ega lähe inimeste maailma. Dennisest vampiiri välja saamine pole aga nii lihtne. 


reede, 27. november 2015

The Hunger Games: Mockingjay 2 (2015)

Mockingjay Part 2 Poster.jpg 

Pealkiri: Näljamängud: Pilapasknäär 2. osa
Hinne: 5/5
Žanr: düstoopia, fantaasia, action

Tegelased:
Jennifer Lawrence - Katniss Everdeen
Josh Hutcherson - Peter Mellark
Liam Hemsworth - Gale Hawthorne
Elizabeth Banks - Effie Trinket
Sam Claflin - Finnick Odair
Julianne Moore - president Alma Coin
Donald Sutherland - president Coriolanus Snow

Lühikokkuvõte: Esimene osa lõppes sellega, et Peter ja teised päästeti Kapitooliumist. Selles osas üritatakse 2.ringkond ka Kapitooliumi vastu ässitada ning tungitakse Kapitooliumi sisse. Kapitooliumist on aga saanud üks mänguväljak, mida Mängumeistrid juhivad. 
Katnissil on kindel plaan president Snow tappa, kuid teekonnal sinna saavad hukka mitmed Katnissi tiimi liikmed.


 

teisipäev, 10. november 2015

15 anos y un dia (2013)


Hinne: 5/4
Žanr: draama

Tegelased:
Tito Valverde - Max
Maribel Verdu - Margo
Aron Piper - Jon

Lühikokkuvõte: Noor Max saadetakse vanaisa juurde, sest ta ei oska kodus käituda. Vanaisa juures olles satub ta aga samuti sekeldustesse, mis lõpeb ühe noore poisi surmaga.


teisipäev, 22. september 2015

Summer Forever (2015)

Summer Forever Movie Poster.jpeg

Hinne: 5/4
Žanr: muusika, romantiline

Tegelased:
Megan Nicole - Sydney McAvoy
Alyson Stoner - Liv
Anna Grace Barlow - Chloe
Ryan McCartan - Liam

Selle filmi leidsin, sest jälgin Megan Nicole'i ja ta muusikat youtube'is. Oskab laulda :D
Fun fact: Alyson Stoner, kes Step Up'ist kuulsaks sai, on samuti youtube'is coverite tegemisega ametis.

Lühikokkuvõte: Kolm sõbrannat otsustavad enne ülikooli minekut kolmekesi koos veel ühe ägeda suvise nädalavahetuse veeta.


reede, 14. august 2015

Inside Out (2015)

Inside Out (2015 film) poster.jpg 

Pealkiri: Pahupidi
Hinne: 5/5
Žanr: animatsioon, komöödia, draama, seiklus

Tegelased:
Amy Poehler - Joy/Rõõm
Phyllis Smith - Sadness /Kurbus
Lewis Black - Anger /Viha
Bill Haden - Fear /Hirm
Mindy Kaling - Disgust /Vastikus
Kaitlyn Dias - Riley Anderson

Lühikokkuvõte: Selle Pixari animatsiooni kohaselt elavad inimese ajus viis põhiemotsiooni, kes inimese reaktsioone ja mäestusi, kogemusi juhivad. Kõige tähtsamad mälestused moodustavad "saarekesed", mis panevad aluse inimese iseloomule.
Riley pere kolib uude kohta ning Riley pole sellega rahul. Koolis nutma puhkemine põhjustab halva mälestuse tekkimise ohtu ning Rõõm üritab mälestusest lahti saada, kuid satub koos Kurbusega kogemata mälestuste "laohoonesse".
Sel ajal kui Rõõm ja Kurbus üritavad tagasi "Peakorterisse" saada, peavad ülejäänud emotsioonid Riley't kontrolli all hoidma, mis osutub aga väga raskeks. 

 
 

kolmapäev, 12. august 2015

Barely Lethal (2015)

Barely Lethal Movie Poster.jpg 

Hinne: 5/5
Žanr: action, komöödia

Tegelased: 
Hailee Steinfeld - Megan Walsh /Agent 83
Sophie Turner - Heather /Agent 84
Jessica Alba - Victoria Knox
Samuel L. Jackson - Hardman
Dove Cameron - Liz Larson

Lühikokkuvõte: Noori orvudest tüdrukuid treenitakse valitsuse poolt juhitud akadeemias külmadeks mõrvarelvadeks. Akadeemia juht Hardman saadab agendid Victoria Knoxi püüdma, kes tegeleb relvakauplemisega. 
Missiooni käigus jääb agent 83 "kadunuks" ning alustab tavalist elu, millest ta alati unistanud ja mõelnud on. Uus elu algab vahetusõpilasena Larsonite pere juures, kus Megan uuelt õelt Lizilt abi peab saama, et keskkoolis hakkama saada. Agendielu jõuab tüdrukule aga peagi uuesti järele.


reede, 31. juuli 2015

Paper Towns (2015)

Temple Hill Entertainment - Paper Towns.png 

Pealkiri: Paberlinnad
Hinne: 5/4
Žanr: müsteerium, komöödia, draama

Tegelased:
Nat Wolff - Quentin "Q" Jacobsen
Cara Delavingne - Margo Roth Spiegelman 

Lühikokkuvõte: Q ja Margo on naabrid ning lapsepõlves olid head sõbrad, kuid on nüüdseks teineteisest eemale triivinud. Ühel ööl ronib Margo Q tuppa ja nad lähevad koos Margo eksile kätte maksma. Järgmisel päeval ei ilmu Margo kooli ning teatatakse, et ta on kadunud. Q avastab, et Margo on talle vihjeid jätnud oma asukoha kohta ning asub neid jälitama.   


neljapäev, 23. juuli 2015

Magic Mike XXL (2015)

Magic mike xxl.jpg 

Pealkiri: Super-Mike XXL
Hinne: 5/4
Žanr: komöödia, draama

Tegelased: 
Channing Tatum - "Magic Mike" Lane
Amber Heard - Zoe
Stephen "Twitch" Boss - Malik

Twitch sai ära mainitud, sest SYTYCD osalised peab lihtsalt ära mainima :D

Lühikokkuvõte: Mike meelitatakse vale uudisega Dallase surmast vana grupi kokkusaamisele eesmärgiga Mike taas tantsima saada. Mike paljastab oma sõpradele, et mööbliäri ei lähe nagu ta võiks ning Brooke'iga lõppes suhe samuti. Mike oli nõus vana pundiga Myrtle Beach'i stripparite kokkusaamisele sõitma. 
Teel sinna kohtub Mike fotograaf Zoe'ga = säde! 
Samuti leiab grupp strippareid iseened mõeldes välja uued kavad, millega esineda. 


kolmapäev, 24. juuni 2015

Spy (2015)

Spy2015 TeaserPoster.jpg 

Pealkiri: Spioon
Hinne: 5/5
Žanr: komöödia, action

Tegelased:
Melissa McCarthy - Susan Cooper
Jason Statham - Rick Ford
Rose Byrne - Rayna Boyanov
Jude Law - Bradley Fine

Lühikokkuvõte: Susan Cooper on CIA töötaja, kes assisteerib spioon Bradley Fine'i tema töös. Ühe missiooni käigus näeb Susan kaamera vahendusel, kuidas Fine Rayna Boyanovi poolt maha lastakse ning kuna Rayna teab ka teisi büroo spioone, ei jää agentuuril muud üle, kui Susan käiku lasta, et Fine ja kurikaelad. Algavad ümerkehastumised, tagaajamised ja tulistamised... 


 

kolmapäev, 3. juuni 2015

Tomorrowland (2015)

Tomorrowland poster.jpg 

Pealkiri: Tulevikumaa
Hinne: 5/5
Žanr: fantaasia, seiklus, utoopia

Tegelased:
George Clooney - Frank Walker
Hugh Laurie - David Nix
Britt Robertson -  Casey Newton

Lühikokkuvõte: Film seiseb selles, et Frank Walker ja Casey Newton jutustavad, kuidas nad kohtusid said ja mis asi see Tulevikumaa on. Casey räägib, kuidas tema kätte sattus T-tähte kandev rinnamärk ning millistesse seiklustesse nad Frank'iga sattusid. 


pühapäev, 31. mai 2015

Pitch Perfect 2 (2015)

Pitch Perfect 2 poster.jpg 

Pealkiri: Lauluässad 2
Hinne: 5/5
Žanr: komöödia, muusika

Tegelased:
Anna Kendrick - Beca Mitchell
Rebel Wilson - Patricia "Fat Amy" 
Hailee Steinfeld - Emily Junk
Brittany Snow - Chloe Beale
Elizabeth Banks - Gail Abernathy-McKadden-Feinberger

Lühikokkuvõte: Eelmise filmi lõpust on möödas 3 aastat ning Bardeni Bellad on kõik need aastad Riigisisesed Ülikoolide Acapella võistlused võitnud. Peale katastroofilist esinemist USA presidendi Barack Obama sünnipäevagalal kaotavad Bellad igasuguse austuse ning Bellad saavad keelu järgmistelt riiklikelt võistlustelt, samuti ei tohi nad uusi liikmeid värvata. Beca saab acapella juhtidega aga kokkuleppele, et juhul kui nad võidavad acapella MM'i, lubatakse neid taas võistlema. 
Värbamiskeelust hoolimata lisandub Bellade seltskonda uus liige - Bella järeltulija Emily Junk, kelle ema kord Bella oli. Bellad üritavad end acapella grupina taas kehtestada, kuid nende kõla ja koostöö pole enam endine. Ühtse hääle leidmiseks ja MM'il võidulootuse saamiseks on vaja abi väljaspoolt.


reede, 15. mai 2015

The Age of Adaline (2015)

The Age of Adaline film poster.png 

Pealkiri: Adaline'i aeg
Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, fantaasia

Tegelased:
Blake Lively - Adaline Bowman
Michiel Huisman - Ellis Jones
Harrison Ford - William Jones

Lühikokkuvõte: Adaline Bowman ei vanane päevagi üle oma 29 eluaasta peale taaselustumist välgutabamusest 1937. aastal. Ta peab vahetama identiteete, et mitte kahtlust äratada ning samal põhjusel pidevalt ringi liikuma ja kolima. Samuti näeb naine, kuidas ta tütar vananeb. 
Ühel uusaastapeol kohtab Adaline - kasutades sel ajal nime Jenny - Ellis Jones'i. Kena mees jääb talle kohe silma, kuid naine üritab teda eemale tõrjuda teades, et ei suuda mehele normaalset elu pakkuda. Ellis ei jäta aga järele ning Adaline mõistab, et ei jõua aasta aasta järel kõiki endast eemale tõugata. 
Ellis ja Adaline lähevad Ellise vanemate 40ndale pulma-aastapäeva peole, kus selgub, et Ellise isa oli kunagi Adaline'i peaaegu kihlatu enne kui naine põgenes. William pärib Adaline'ilt aru ja palub, et naine ei põgeneks enam. Meeltesegaduses tahab  Adaline jälle jooksu pista, kuid poolel teel pöörab auto ringi, et tagasi Ellise juurde sõita, saab löögi teiselt autolt ja sureb taas...


kolmapäev, 13. mai 2015

Hot Pursuit (2015)

Hot Pursuit 2015 poster.jpg 

Pealkiri: Kuum tagaajamine
Hinne: 5/5
Žanr: komöödia - nii palju sai naerda lihtsalt :D

Tegelased:
Reese Witherspoon - Rose Cooper
Sofia Vergara - Daniella Riva

Lühikokkuvõte: Rose on politseinik, kes ajab reeglistikust hoolega näpuga järge ning on natukene kohmetu. Intsident, mis tema nime halvas mõttes kuulsaks tegi, painab teda pidevalt ning tööl pilgatakse teda teiste politseinike poolt. Siiski on naisvõmmil võimalus pääseda igavesest asitõendite valvamisest, kui teda on vaja, et eskortida tunnistajaid kohtusaali.
Tunnistajate kodus läheb aga tulistamiseks ja parajaks jamaks ning Rose'il õnnestub napilt ühe tunnistaja Daniellaga põgedena. Daniella on paras tükk, kellega road tripile minna ning koos satutakse sekeldustesse üritades põgeneda politsei ja teiste tagaajajate käest.


teisipäev, 28. aprill 2015

The Longest Ride (2015)

The Longest Ride poster.png 

Pealkiri: Ristunud teed
Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, draama

Tegelased:
Britt Robertson - Sophia Danko
Scott Eastwood - Luke Collins
Alan Alda - Ira Levinson

Scott Eastwood tho... <3 <3 Lihtsalt hea on vaadata filmi, kus mängivad hot'id näitlejad. :D

Lühikokkuvõte: Luke Collins tegeleb härja rodeoga ja on edetabelis päris heal kohal. Ühel võistlusel saab ta aga tõsise vigastuse ja on aasta aega võistlustest eemal. Rahaline seis viib ta aga võistlema tagasi ning juhuse tahtel kohtub ta Sophiaga. Sophia istuks parem kodus ja loeks raamatuid, kuid majakaaslased vedasid ta rodeole kaasa. Säde lendab ning peagi leiavad noored end kohtingult.
Kohtingult kodu poole sõites märkavad nad vihma ja tomi tõttu teelt välja sõitnud autot. Juhiks on vanem meesterahvas, kellele kiirabi kutsutakse. Päevi hiljem külastab Sophia tihti Ira't ning loeb talle kirju, mis Sophia auto kõrvalistmelt karbist leidis. Ira oli need kirjad oma armsamale kirjutanud. Kirjade lugemise ajal näidatakse flashback'e Ira elust.
Sophia ja Luke armuvad, kuid nende elude erinevuse tõttu tekib mitmeid vaidlusi. Peale tüli Sophia töö juures arvab paarike, et peaks lahku minema. Sophia on lahkumas New Yorki prakitkale muuseumi kuraatorina, kuid siis saab ta kõne, et Luke on võistlusel tõsiselt viga saanud.

Võrdlus raamatuga: Nicholas Sparksi teose järgi tehtud, pigem õnneliku lõpuga. Üldiselt klappis film raamatus olnuga. Üks erinevus mis meelde jäi oli Sophia ja Luke'i tutvumise stseen. Nii raamatus küll ei olnud.

pühapäev, 19. aprill 2015

The Wedding Ringer (2015)

TheWeddingRingerPoster.jpg 

Pealkiri: Isamees
Hinne: 5/4
Žanr: komöödia

Tegelased:
Kevin Hart - Jimmy Callahan/Bic Mitchum
Josh Gad - Doug Harris
Kaley Cuaco - Gretcher Palmer

Lühikokkuvõte: Doug Harris plaanib pulmi oma kihlatu Gretcheriga, kuid mehel on puudu pulmas tähtis komponent: isamees. Hädaolukorras pöördub Doug Jimmy poole, kes veab edukat firmat, mis seisnebki isameeste ja peiupoiste hankimises neile peigmeestele, kellel endal sõpru napib. 
See tööots toob kaasa palju nalja ja sekeldusi ning üllatuslikult saavad Jimmyst ja Doug'ist head sõbrad. 


laupäev, 18. aprill 2015

Ask Me Anything (2014)

Ask Me Anything (Film) dvd.jpeg 

Hinne: 5/5
Žanr: draama

Tegelased:
Britt Robertson - Katie Kapenfelt
Christian Slater - Paul Spooner
Justin Long -  Dan Gallo
Martin Sheen - Glenn Warburg

Lühikokkuvõte: Katie võtab aasta enne ülikooli vabaks, et oma elus selgust saada ning et veeta aega mehega, kes talle meeldib, kuid kellel on tüdruksõber. Kooli karjäärinõustaja soovitab Katiel blogi kirjutada ja usub et see aitab tüdrukut. Katie võtab nõu kuulda ning peagi on tema blogi väga populaarne. 
Seal kirjutab tüdruk oma süngetest saladustest. Näiteks sellest, kuidas ta lisaks Danile (kellel on tüdruksõber), magab ka Pauliga, kellel on naine ning kelle last ta hoiab. Nõu oma keerulise seksuaalelu kohta saab tüdruk aga üllatavalt isikult - raamatupoe omanikult Glennilt.

kolmapäev, 15. aprill 2015

Cinderella (2015)

Cinderella 2015 official poster.jpg 

Pealkiri: Tuhkatriinu
Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, fantaasia

Tegelased:
Lily James - Tuhkatriinu
Richard Madden - prints Kit
Cate Blanchett - leedi Tremaine

Need aktsendid <3

Lühikokkuvõte: Klassikalise muinasjutu ümberjutustus. 


kolmapäev, 8. aprill 2015

The Single Moms Club (2014)

The Single Moms Club.jpg 

Hinne: 5/5
Žanr: komöödia, draama

Tegelased:
Nina Long - May Miller
Amy Smart - Hillary Massey
Cocoa Brown - Lytia Wright
Wendi McLendon-Covoy - Jan Malcovitch
Zulay Henao - Esperanza Luego

Lügikokkuvõte: Viis üksikema, kes igaüks on erineva rahalise ja sotsiaalse taustaga, on ühendatud faktiga, et nende lapsed käivad samas koolis ning nad kõik pingutavad ja näevad vaeva, et oma lapsi kasvatada nii hästi kui võimalik. Peale intsidenti koolis, kus nende lapsed kooli seina sodisid, peavad emad üheskoos kooli tuluõhtut korraldama.
Selle käigus jagavad nad oma muresid laste kasvatamise osas ning saavad lähedasteks. Lausa nii hästi hakkavad naised läbi saama, et loovad üksikemade klubi, mille liikmeteks nad ise kõik on. Tänu sellele klubile saavad naised üksteiselt tuge ja abi laste kasvatamisel ning nõu, kuidas uute silmarõõmudega käituda.





esmaspäev, 30. märts 2015

Barefoot (2014)

Barefoot Poster.jpg 

Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, draama, komöödia

Tegelased: 
Evan Rachel Wood - Daisy Kensington
Scott Speedman - Jay Wheeler

Lühikokkuvõte: Jay on oma eluga natukene metsas ning selleks, et veenda oma perekonda, et ta on eluga järjepeale saanud, viib ta psühhiaatrihaiglast ühe patsiendi Daisy oma venna pulma. Daisy on aga terve oma elu kinnises majas viibinud nii et tema jaoks on väljas olemine ja pidudel käimine suur seiklus.
Jay saab teada, et Daisy ei ole tegelikult "hull" ega kulle hääli, vaid et tüdruku ema oli see kes hääli kuulis ja haige oli ning seepärast ka Daisyt majast välja ei lubanud. Kuna Jay oli Daisy haiglast pm röövinud, siis tuli politsei ja viis mehe ära ning Daisy tagasi haiglasse.
Vabaks saanud Jay tahtis Daisyt vaatama minna, aga teda ei lubatud nind mehel ei jäänud muud üle kui raudteele pikali visata, et teda ka hulluks peetaks. Arstid teadsid, et Jay tegi nii meelega, et Daisy lähedale saada, kuid lubasid tal siiski patsient olla. 
Lõpuks selgub ikka, et Daisy pole hull ning Jay vabastatakse samuti ning paarike saab lõbusalt karuselliga sõitma minna.



teisipäev, 24. märts 2015

The Divergent Series: Insurgent (2015)

Insurgent poster.jpg 

Pealkiri: Lahkulööja sari: Mässaja
Hinne: 5/5
Žanr: düstoopia, fantaasia, action

Tegelased:
Shailene Woodly - Beatrice "Tris" Prior
Theo James - Tobias "Four" Eaton
Ansel Elgort - Caleb Prior
Kate Winslet - Jeanine Matthew
Zoe Kravitz - Christina
Miles Teller - Peter
Naomi Watts - Evelyn Johnson-Eaton

Lühikokkuvõte: Jeanine saab enda kätte karbi, mis peaks sisaldama teadet linna asutajatelt ning Jeanine usub, et seal on infot selle kohta kuidas Lahkulööjatega tegeleda. Karbi avamiseks on vaja aga lahkulööjat, kes kõik karbi antud ülesanded lahendaks. Nii hakkab naine Lahkulööjaid taga otsima ning kui esimesed katsed ebaõnnestuvad taibatakse, et karbi saab avada ainult Lahkulööja, kelles on palju Lahkulööja verd.
Tris, Four, Peter ja Caleb varjavad end aga Sõbralike juured, kuid põgenevad kui Jeanine'iga mestis olevad Kartmatud sinna Lahkulööjaid otsima tulevad. Jõutakse otsapidi Killatute juurde ja tuleb välja, et Four on Killatute juhi Evelyni poeg.
Four ja Tris lähevad Ausate juurde, kuhu seerumi alt vabanenud ja Jeanine'i vastased kartmatud varju läksid otsima. Paarike peab läbima Ausate kohtuistungi, kus neile manustatakse tõeseerumit. Kartmatud ründavad Ausate elupaika ja saavad peaaegu Trisi kätte, aga Four päästab päeva. Info selle kohta, et Tris on ideaalne karbi avamiseks jõuab aga Jeanine'ile ning õigeid "trikke" kasutades läheb Tris ise Jeanine'i juurde. Tris suudabki karbi avada ja tõde Lahkulööjate kohta selgub.

Võrdlus raamatuga: Seda filmi vaadates oli juba mitmel korral hetki: "Raamatus küll nii ei olnud". Näiteks see karbi avamise asi... + filmi jaoks leiutati see seade, mis ütleb mitu % keegi Lahkulööja on - raamtus seda polnud. Mitmete tegelaste roll on filmis palju väiksemaks tehtud kui raamatus. No ja filmis see müüri poole tormamine veidi lamp. :)




 

laupäev, 14. veebruar 2015

Laggies (2014)

The three leads leaning in from the sides of the poster, only the top of their heads showing. 

Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, komöödia

Tegelased:
Keira Knightley - Megan Samuels
Chloe Grace Moretz - Annika Hunter
Sam Rockwell - Graig Hunter
Mark Webber - Anthony

Lühikokkuvõte: Megan on 28-aastane, kes on suhtes keskaaegse kallimaga. Sõbranna pulmas üritab poiss-sõber Meganile abieluettepaneku teha, kuid naine peatab ta ja läheb välja värsket õhku hingama. Seal satub ta peale, kuidas Megani isa ta ema petab ning naise maailm variseb osaliselt kokku.
Samal õhtul satub Megan kokku Annika ja ta sõpradega, kui nad Meganil alkoholi osta paluvad. Megan tundub noorte jaoks lahe ning nii veedab naine õhtu teismeliste seltsis. 
Koju jõudes teeb Anthony ettepaneku suure pulmatralli asemel Vegases abielluda ja Megan nõustub, kuid asja edasilükkamiseks valetab karjäärinõustamise seminari kohta.
Megan saab kõne Annikalt, kes palub et naine koolis tüdruku ema mängiks ning vastutasuks lubab Annika Meganil nädal aega enda kodus madalat profiili hoida. Nad jäävad aga peaaegu koheselt Megani isale vahele, kuid Graig lubab peale pikka veenmist Meganil jääda.
Megani ja Graigi vahel tekib säde, kuid kui selgub, et Megan on tegelikult kihlatud lähevad asjad rappa... 


neljapäev, 29. jaanuar 2015

Love, Rosie (2014)

 

Pealkiri: Armastusega, Rosie
Hinne: 5/5
Žanr: romantiline

Tegelased:
Lily Collins -  Rosie
Sam Claflin - Alex

Lühikokkuvõte: Rosie ja Alex on sõbrad olnud juba titest saadik ning teismelistena tekib neil teineteise vastu ka romantilised tunded, kuid neid ei julgeta mainida. Rosie soovimatu rasedus üheöösuhtest lõpuballi ajal ja Alexi sissesaamine Harvardisse tekitavad sõprade vahele suurema lõhe, kui nad arvata oskasid. Elu viib neid täiesti erinevates suundades, kuid tunded pole kerged kaduma.



kolmapäev, 21. jaanuar 2015

Into the Woods (2014)

A witch ominously peering through a thicket of branches. 

Pealkiri: Sügavasse laande
Hinne: 5/3 - väga pettunud olin seda filmi vaadates
Žanr: fantaasia, muusika

Tegelased:
Meryl Streep - Nõid
Emily Blunt - Pagari naine
James Corden - Pagar
Anna Kendrick - Tuhkatriinu
Chris Pine - Tuhkatriinu prints
Johnny Depp - Hunt

Lühikokkuvõte: Pagar ja ta naine soovivad last, kuid ei saa ühte, sest nende majale on Nõia poolt needus pandud. Selleks, et needust murda asuvad nad teekonnale, mis viib neid sügavasse laande. Needuse eemaldamiseks vajalikud koostisosad saadakse mitmete nurjutud katsete järel tuntud muinasjuttudest pärit tegelastelt. Needus murtakse ja ka teised tegelased saavad oma "õnneliku lõpu".
Peagi selgub aga, et nende "õnnelikud lõpud" polegi nii õnnelikud...

 

neljapäev, 15. jaanuar 2015

Casese Quien Pueda (2014)


Hinne: 5/4
Žanr: romantiline, komöödia

Tegelased:
Martha Higareda - Ana
Miriam Higareda - Daniela, Ana õde
Luiz Gerardo Mendez - Gustavo
Michel Brown - arst

Lühikokkuvõte: Oma pulmapäeval saab Ana teada, et kihlatu pettis teda naise sugulasega ning peale parajat kogust jooki leiab naine end hommikul džunglis. Ana kohtab kena arsti, kes metsades olevates väikekülades inimesi ravimas käib, ning kes naise enda hoole alla võtab. 
Samal ajal arendab Ana õde Daniela suhet kauaaegse sõbra Gustavoga.


 

Pardona Si Te Llama Amor (2014)


Hinne: 5/4
Žanr: romantiline

Tegelased:
Paloma Bloyd - Niki
Daniele Liotti - Alex

Lühikokkuvõte: Alex on edukas, kena ja tark mees, kes on valmis oma elus sammu edasi tegema ning palub oma pikaajalist tüdruksõpra naiseks. Mees saab aga korvi ja hakkab elu teise pilguga vaatama. Siis põrkab ta kokku endast noorema elurõõmsa tudengi Nikiga, kes võtab eesmärgiks Alex endasse armuma panna. 






kolmapäev, 7. jaanuar 2015

The Hobbit: The Battle of Five Armies (2014)

The Hobbit - The Battle of the Five Armies.jpg 

Pealkiri: Kääbik: Viie väe lahing
Hinne: 5/5
Žanr: fantaasia, seiklus

Tegelased: 
Martin Freeman - Bilbo Baggins
Ian McKellen - Gandalf the Grey
Richard Armitage - Thorin II Oakenshield
Orlando Bloom - Legolas
Evangeline Lilly - Tauriel

Lühikokkuvõte: Bilbo ja seltskond vaatavad, kuidas Smaug Järvelinna laastab ja näevad ka seda, kuidas draakon taevast alla lastakse. Mägi on taas Oakenshield'i perekonnas ning Thorin'i tabab lohetõbi nagu tema eelkäiat ja ta otsib lakkamatult hinnalist laekakivi. Ahnuse tõttu ei lase ta Jävelinnast põgenenud inimesi oma mäele lähedale.
Samal ajal marsivad vaenlase orkide väed mäe poole. Mäe juurde on jõudnud ka inimesed ja haldjad, kes Thorini käest neile kuuluvat varandust tahavad. Thorin muidugi keeldub ning on valmis tapma Bilbo, kui too laekakivi üle annab - õnneks jõuab Gandalf vahele sekkuda. Gandalfi sõnadest hoolimata on Thorini algatusel algamas, inimeste, haldjate ja päkapikkude vaheline lahing, kuid välja ilmuvad orkide väed nind relvad pööratakse ühiselt nende poole.




Penguins of Madagascar (2014)

Penguins of Madagascar poster.jpg 

Pealkiri: Madagaskari pingviinid
Hinne: 5/4
Žanr: animatsioon, komöödia, seiklus

Tegelased:
Tom McGarth - Skipper
Chris Miller - Kowalski
Christopher Knights - Private
Conrad Vernon - Rico

Lühikokkuvõte: Filmi alguses näidatakse, kuidas pingviinipunt kokku sattus, mis minuarust äge, sest teistes madagaskari filmides nad lihtsalt olid...
Igatahes satuvad väikesed vennikesed Private'i sünnipäeval sekeldusse. Nad röövitakse ja viiakse Veneetsiasse, kus kuri dr Octavius Brine aka kaheksajalg Dave tahab pingviinide vastu kättemaksu, sest nende nunnuduse pärast on kaheksajalg loomaajast pidevalt välja visatud.
Veneetsias kaheksajala käest pääsedes võetakse pingviinid agentuuri "Põhjatuul" kaitse alla. Kuuldakse Dave'i kurjast kavatsusest teiste loomaaia pingviinide vastu ja "Põhjatuul" tõttab appi, kuid enne saadetakse pingviinid kodu poole teele nende abi vajamata. 
Aga nagu ikka sekeldused ja seiklused üksteise otsa ning pingviinid leiavad end Shanghai loomaaias teisi pingviine päästmas. Ainult et see plaan läheb nihu ja Private röövitakse samuti. Mutanteeriv seerum ja päästeoperatsioonid ning pigviinid päästavad päeva. :)