reede, 17. mai 2024

Royal Rendezvous / Kuninglik randevuu (2023)

 


Hinne: 5/5 - oli hea lugu ja mõnus teostus
Zanr: romantiline, komödia
Tegelased:
Isabella Gomez - Cat
Ruairi O'Connor - James
Ronan Raftery - Rory

Lühikokkuvõte: L.A. tänavatoiduautot omav Cat saab kutse ühte Iirimaa häärberisse, et seal mõneks ajaks toitlustust pakkuda. Rory vanaema tuleb külla ning Cat peaks aitama oma toiduga naist veenda häärberit mitte müüma. Tegelikult kohtas Rory Cat'i USA ringreisi ajal ning tüdruk jäi talle meelde. Ka majahaldaja James saab aru, et Rory soovib vist Catile lihtsalt muljet avaldada ega võta maja nimel võitlemist kuigi tõsiselt. Cat'i ta eriti hästi ei suhtu ning naisele pakub tema kiusamine ainult lõbu. 




kolmapäev, 15. mai 2024

Mother of the Bride (2024)

 


Hinne: 4/5 - mingi lugu nagu oli, aga kuidagi mehh...
Žanr: romantiline komöödia
Tegelased:
Miranda Cosgrove - Emma
Sean Teale - RJ
Brooke Shields - Lana
Benjamin Bratt - Will
Rachael Harris - Janice

Lühikokkuvõte: Emma on aasta aega töötanud Londonis ning RJ, keda naine seal kohtas ja kellega käima hakkas, tegi naisele abieluettepaneku. Uudis pakub iseenesest rõõmu, kuid Emma on mures, et kuidas tema ema uudisele reageerib, sest ema kipub olema ülihoolitsev. Lanal ei jäänud muud üle kui olukorraga leppida, eriti asjaoluga, et pulmad toimuvad juba kuu aja pärast Tais. Üllatusi tuleb muudkui veel kui selgub, et peigmehe isa on Lana kunagine armastus.




teisipäev, 7. mai 2024

Unfrosted (2024)

 


Hinne: 4/5 - oli küll huumorit, aga no veits jabur, kohati igav ka vb. Head näitlejad tho.
Žanr: komöödia
Tegelased:
Jerry Seinfeld - Bob Cabana
Melissa McCarthy - Donna Stankowski
Jim Gaffigan - Edsel Kellogg III
Amy Schumer - Marjorie Post
Hugh Grant - Thurl

Lühikokkuvõte: Lugu sellest, kuidas Kelloggs ja Post omavahel pidevalt parima hommikusöögi tegijate tiitlite pärast võistlesid ning üksteist oma leiutistega üle proovisid trumbata. Ühest sellisest olukorrast sündis pop-tart.




laupäev, 4. mai 2024

Madame Web / Madam Võrk (2024)

 


Hinne: 4.75/5 - üldiselt marveli filme ei vaata, aga selle treiler tundus huvitav ja film oli täitsa ok
Žanr: action, fantaasia, 
Tegelased:
Dakota Johnson - Cassie Webb
Sydney Sweeney - Julia
Isabela Merced - Anya
Celeste O'Connor - Mattie
Tahar Rahim - Ezekiel

Lühikokkuvõte: Cassie kasvas üles lastekodu süsteemis, sest tema ema suri Peruus haruldasi ämblikke otsides ja ekspeditsioonikaaslase reetmise läbi. Täiskasvanuna töötab Cassie kiirabis ning kui üks juhtub lõpeb naise vette kukkumise ja paari minutilise surmaga, hakkab ellu naastes veidraid asju juhtuma. Cassie näeb jupikesi tulevikust, mis aitab tal päästa kolm teismelist tüdrukut Ezekieli käest - mees, kes mõrvas Cassie ema. Cassie asub tüdrukuid kaitsma ning proovib Ezekieli peatada. 




The Idea of You (2024)

 


Hinne: 5+/5 - hea lugu ja hea teostus ja head näitlejad
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Anne Hathaway - Solene
Nicholas Galitzine - Hayes
Ella Rubin - Izzy

Lühikokkuvõte: Solene peab ootamatult oma matkamise plaanid kõrvale heitma ning oma tütre Izzy ja ta sõbrad Coachellale sõidutama, sest eksabikaasal tuli mingi töö asi vahele. Coachellal satub Solene wc asemel Hayes'i trailerisse. Hayes on August Moon'i bändiliige ning Solene'i olek ja reaktsioon temale on noormehe jaoks värskendavad. Bändiga kohtumise ja kontserti järel on ka Solene natukene võtlutud, kuid asjad hakkavad edenema kui Hayes naise kunstigaleriisse läheb ja selle tühjaks ostab. Nende kahe suhte takistuseks saavad eelkõige fännid ja nende arvamused ja suhtumine vanema naise ning noorema mehe suhtesse.