pühapäev, 24. detsember 2023

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire (2023)

 


Hinne: 4.75/5 - lugu oli päris omapärane ja originaalne, aga vajas ka hoolega jälgimist, et järge pidada
Žanr: fantaasia, action
Tegelased:
Sofia Boutella - Kora
Michiel Huisman - Gunnar
Charlie Hunnam - Kai

Lühikokkuvõte: Emamaa sõdurid ilmuvad ühel päeval külakesse, kus Kora elab. Selleks, et küla päästa paljastab Kora ennast kui kunagist Impeeriumi sõdurit ning koos Gunnariga läheb naine abilis otsima küla kaitsmiseks. Appi tuleb Kai, kes teab erinevaid häid sõdureid, kellest kasu võiks olla ning üles suudetakse leida ka vastupanu osutavatele Bloodaxe õe-venna duole. Selgub aga, et Kai on eelkõige iseenda eest väljas olnud ning Impeeriumi sõduritega tuleb silmitsi seista varem kui plaanis. 







laupäev, 16. detsember 2023

Holiday in the Vineyards (2023)

 


Hinne: 4.75/5 - lugu sujus täitsa okeilt
Žanr: romantiline
Tegelased:
Josh Swickard - Carter Baldwin
Sol Rodriquez - Valentina
Eileen Davidson - Margo Baldwin
Omar Gooding - Moe

Lühikokkuvõte: Carter võtab oma perekonna varandust iseenesestmõistetavalt ning kulutab mõnuga. Ema tahab, et ta pereäris rohkem kaasa lööks ning saadab müügile tulnud veiniistandusele pilku peale viskama. Carter kohtub Valentinaga, kes veiniistantust müüa aitab, kuid kohalikkele seda müüa loodab. Kuidagi satub Carter töömehena Valentina külalistemajja ning oma loo kinnitamiseks peab õppima, kuidas kipsplaate seina panna. 




neljapäev, 14. detsember 2023

Fall Into Winter (2022)

 


Hinne: 4/5 - mingi lugu oli ja mingi tegevus ka, aga ikka see kaasahaaravus oli veits puudulik
Žanr: romantiline
Tegelased:
Lori Loughlin - Kerry
James Tupper - Brooks

Lühikokkuvõte: Kerry töötab perefirmas erinevate maiustuste tegijana. Kui Kerry vend, kes pool ärist omab, müüb oma osaluse sõbrale Brooksile, peab Kerry koostööd tegema lapsepõlve vaenlasega. Brooksi ärivaist ja Kerry kokakunst sobivad aga hästi kokku ning on ärile tulusad. Hakatakse üksteist ka paremini mõistma ning läbi saama. 




I'm Glad It's Christmas (2022)

 


Hinne: 4/5 - oli okei lugu, mõnusad laulukesed
Žanr: romantiline
Tegelased:
Jessica Lowndes - Chloe
Paul Greene - Jason
Gladys Knight - Cora

Lühikokkuvõte: Chloe on 5 aastat New Yorkis elanud ja töötanud ning katsetel käinud lootuses Broadwayle saada. Ühel tööpäeval tööle hilinesed põrkab naine kokku Jasoniga, keda hiljem oma töö juures uuesti kohtab. Jason on laulukirjutaja, kes erinevatele reklaamidele palasid kirjutanud on. Mõlemad kohtuvad Chloe poe juures Cora'ga, kes omab tänaval mitmeid ärisid ning tahaks kunagise jõulutraditsiooni jõulukontserti näol taas ellu kutsuda. Chloe ja Jason värvatakse appi. 






teisipäev, 12. detsember 2023

A Merry Christmas Wish (2022)

 


Hinne: 3.5/5 - tegelikult jäi rohkem taustaks mängima kui et pingsalt jälginud oleks filmi
Žanr: romantiline
Tegelased: 
Jill Wagner - Janie
Cameron Mathison - Dylan

Lühikokkuvõte: Janie naaseb kodulinna peale oma vanaonu surma. Tuleb välja, et vanaonu pärandas perekonna farmi just talle. Naine taaskohtub Dylaniga, kellega farmis talvevõlumaad korraldama hakkab.




esmaspäev, 11. detsember 2023

A Brush With Christmas (2022)

 



Hinne: 4/5 - lugu nagu oli, aga kuidagi mehh
Žanr: romantiline
Tegelased:
Jillian Murray - Charlotte
Joseph Cannata - Wyatt
Farrah Aviva - Ella

Lühikokkuvõte: Charlotte on kokk oma lahkunud isa restoranis ning proovib isa kingi täita. Naise tegelik kirg on aga maalimine ning kui töökaaslane Ella naist tagant utsitab, otsustab naine ühe kunstiteosega kohalikul kunstifestivalil osaleda. Wyatt tuleb linna oma sõbrale külla ning tunneb Charlottiga kohtudes sidet nii naise kunsti kui naise enda vastu. 



pühapäev, 10. detsember 2023

Underwater (2020)

 


Hinne: 4.5/5 - film oli huvitav ja teostus ka täitsa hea
Žanr: õudus, action
Tegelased:
Kristen Stewart - Norah
Vincent Cassel - kapten Lucien
Jessica Henwick - Emily
John Gallagher Jr. - Smith

Lühikokkuvõte: Ookeani sügavaimasse süvikusse on püsti pandud uurimis ja puurimiskeskus, kus töötab üle 300 inimese. Kui keskus aga kokku hakkab vajuma ning üles ütlema on Norah üks vähestest, kes eluga pääseb. Ellujäänutega püütakse leida tee kapslitesse, mis neid veepinnale toimetaksid. Takistuseks saavad aga tundmatud koletised, mis panevad arvama, et tegu ei olnudki pelgalt maavärina ega õnnetusega, vaid rünnakuga. 






B&B Merry (2022)

 


Hinne: 4.5/5 - lugu nagu oli kah ja teostus ka usutav
Žanr: romantiline
Tegelased:
Jen Lilley - Tracey
Jesse Hutch - Graham

Lühikokkuvõte: Tracey on reisiblogija, kes kutsutakse väikesesse linnakesse ühte bed & breakfasti arvustama lootuses rahvast rohkem majutama meelitada. Samal ajal saab Tracey pakkumise ühelt ajakirjalt nende heaks töötamiseks ning proovitööna palutakse arvustada hotelli, mis asub samas linnas kui bed & breakfasti. Kodumajutus on väga hubane ning silmailu pakub Graham, kes oma emal ja tädil majutuses toimetada aitab. 






laupäev, 9. detsember 2023

Christmas at the Drive-In (2022)

 


Hinne: 4/5 - teostusest / kaasahaaravusest jäi veits nagu väheks
Žanr: romantiline
Tegelased:
Danica McKellar - Sadie
Neal Bledsoe - Holden

Lühikokkuvõte: Holden on tagasi oma lapsepõlve kodulinnas ning valmis müüma oma isa välikino platsi, et sinna uusarendust teha saaks. Sadie soov on aga platsi praegusel kujul säilitada ning tõestada linnale, et ka talvel võib sellest platsist kogukonna kogunemiskohana kasu olla.



Heatwave (2022)

 


Hinne: 5/5 - head näitlejad, huvitav lugu ja päris põnev ka
Žanr: põnevus, thriller
Tegelased:
Kat Graham - Clare
Merritt Patterson - Eve Crane
Sebastian Roche - Scott Crane
Cardi Wong - Arlo
Roger Cross - uurija Parker

Lühikokkuvõte: Clare alustab tööd rikka ärimehe Scott Crane'i juures, keda ta idoliseerib, sest mees on seotud Teine Võimalus hoonega, mida Clare noorena vajas kui tulekahju tõttu oma perekonna kaotas. Pealt kuuldud info annab Clare'ile võimaluse Scotti vaatevälja jõuda ning ärisoovitus ülenab ta mehe assistendiks. Samal ajal läheb Clare'il hästi ka eraelus, sest kohtab naist, kellega sidet tunneb. Kui aga selgub, et Eve on Scotti naine, hakkavad asjad käest minema. Peagi läheb Scott ka kaduma ning politseinikud asuvad juhtumit uurima, asitõendid hakkavad Clare'i peale näitama. 




reede, 8. detsember 2023

Renaissance: A Film by Beyonce (2023)

 


Hinne: 4/5 - vb oleneb muusikamaitsest, et no kuna uuemad lood pigem pole tuttavad, siis ei olnud sellist kaasa elamist neile... polnud sellist energiat nagu Taylori kontsert-filmil. Aga need vaheklipid tuuri elust olid head. B kostüümid olid ka vahepeal tema kohta ootamatud ja see erinevate linnad näitamine ühe laulu ajal, kus erinevad kostüümid seljas ka veits häiris.  
Žanr: muusika, dokumentaal
Tegelased:
Beyonce
Blue Ivy Cater

Lühikokkuvõte: Beyonce viimase tuuri jäädvustus nii esinemised laval kui ka see, mis toimus lava taga ja kuidas tuuriks ette valmistati. 











Catering Christmas (2022)

 


Hinne: 4.5/5 - nagu ikka need hallmarki filmid, suht ok
Žanr: romantiline, jõulud
Tegelased:
Merritt Patterson - Molly
Daniel Lissing - Carson Harrison
Rosemary Dunsmore - Jean Harrison

Lühikokkuvõte: Molly toitlustusäri on raskustes, kuid kui avaneb võimalus toitlustada aastalõpu ühte suurimat üritust, kavatseb naine endast kõik anda, et oma toiduga särada. Carson kohtab Mollyt oma tödi juures köögis kus Molly teda ekslikult oma abiliseks peab ja tööle paneb. Tänu Carsonile naine ütituse toitlustajaks ka saab ning tundub, et Jean tajub ka nendevahelist keemiat ning üritab sellele kaasa aidata. 




neljapäev, 7. detsember 2023

No Hard Feelings / Ära võta südamesse (2023)

 


Hinne: 4.5/5 - omamoodi lugu, paar korda oli veits.... huvitav JLaw'd sellises rollis näha.
Žanr: komöödia
Tegelased:
Jennifer Lawrence - Maddie
Andrew Barth Feldman - Percy

Lühikokkuvõte: Maddie on rahalistes raskustes ning kaotamas oma lapsepõlvekodu. Raha saamiseks võtab naine vastu pakkumise saada tasuta auto kui käib väljas 19-aastase ülikoolieelse noorega. Percy vanemad on mures poisi sotsiaalelu pärast eriti kuna Percy on alustamas iseseisvat elu eemal ülikoolis. Maddie peab arvatavast rohkem pingutama, et Percy päriseluks ette valmistada ning temast "mees" teha. 


 





reede, 1. detsember 2023

Family Switch (2023)

 


Hinne: 4/5 - näitlejad olid küll head, aga lugu ja teostus kuidagi meh...
Žanr: komöödia
Tegelased:
Jennifer Garner - Jess
Ed Helms - Bill
 Emma Myers - CeeCee
Brady Noon - Wyatt

Lühikokkuvõte: Walkerite perekonnas on elu väga huvitav, sest kõikidel on toimetamist ning omad ettekujutused teiste tegemistest ja vaade elule. Ühe tüli käigus soovivad nii vanemad kui ka nende lapsed, et vastaspool saaks aru, kui raske nende nahas olla saaks. Planeetide harvaesineva joondumise tõttu ärkavad pereliikmed järgmisel hommikul valedes kehades. CeeCee ärkab ema kehas ning Wyatt isa kehas ning vastupidi. Kõikidel osapooltel on aga ees ootamas tähtis päev ning kuidagi peavad nad hakkama saama, et üksteise tulevikku ja unistusi kindlustada.