reede, 27. oktoober 2023

Pain Hustlers (2023)

 


Hinne: 4/5 - head näitlejad ja huvitav lugu, aga kohati aeglane kulgemine
Žanr: krimi, draama
Tegelased:
Emily Blunt - Liza Drake
Chris Evans - Pete
Catherine O'Hara  - Jackie Drake
Andy Garcia - Jack Neel

Lühikokkuvõte: Liza elu ei lähe just kõige sujuvamalt olles kitsikuses nii töö- kui elukoha poolest. Katsel stripiklubis raha teenida kohtab naine Pete'i, kes töötab ravimifirmas, millel samuti just kõige paremini ei lähe. Pete kutsub Liza enda juurde tööle ning naise abiga võetakse firma valuvaigisti kasutusse. Firma tulu hakkab hoogsalt kasvama, kuid kui liiga ahneks minna, võib asi halvasti lõppeda.






kolmapäev, 18. oktoober 2023

After Everything / Pärast kõike (2023)

 


Hinne: 3/5 - no ma ei tea.... ei toimunud nagu miskit erilist
Žanr: romantiline, draama
Tegelased:
Hero Fiennes Tiffin - Hardin
Josephine Langford - Tessa
Mimi Keene - Nat

Lühikokkuvõte: Hardinil on raske eluga edasi minna peale seda kui Tessa ta maha jättis, mis siis et aasta on möödas. Lisaks ei edene tal uue raamatu kirjutamine ka sugugi. Selleks, et korda majja lüüa, peab Hardin oma minevikuga rahu tegema ning sõidab Portugali, et Nataliega suhteid lappida. Nat'iga suheldes ja aega veetes jõuab Hardin endas selgusele ja endaga rahu teha ning valmis Tessat taas oma kasuvenna pulmas nägema. 




pühapäev, 15. oktoober 2023

Infinite (2021)

 


Hinne: 4/5 - oli täitsa okei
Žanr: ulme, põnevik, action
Tegelased:
Mark Wahlberg - Evan MacCauley / Heinrich Treadway
Dylan O'Brien - Heinrich Treadway
Chiwetel Ejiofor - Otto Bathurst
Sophie Cookson - Nora Brightman

Lühikokkuvõte: Maailmas eksisteerivad inimesed, kellel on võimalus taassündida. Kui üks elu lõpeb, sünnitakse järgmise inimesena ning ajapikku saadakse tagasi mälestused ka eelmistest eludest. Otto enam uuestisündi ei soovi ning selle vältimiseks leiutas ühe seadeldise. Halb on see, et seadeldise õhkimisel lendab õhku terve inimkond ning Heinrich Treadway proovib seda oma sõpradega vältida. Treadway peitis metallmuna enne surma kindlasse kohta, kuid uues elus Evanina on tal probleeme vanade elude mälestustele ligi pääsemisega, et muna asukohta teada saada. 




reede, 13. oktoober 2023

Taylor Swift: The Eras Tour (2023)

 


Hinne: 5+/5 - väga mõnus vaib ja elamus ja film hästi tehtud ka. 
Žanr: kontsert

Lühikokkuvõte: Ülesvõte Taylori tuuri USA osa viimasest kontsertist LA's. 





neljapäev, 12. oktoober 2023

Saw X / Saag X (2023)

 


Hinne: 4/5 - mina ja õudukat vaatamas... Ei mäleta, et varasemaid osi oleksin vaadanud, võibolla jupikesi näinud. Kindlasti mitte kinos. Aga polnud keeruline jälgida, algus oli leebe. Vahepeal oli rõve ja ebareaalne. 
Žanr: õudus
Tegelased:
Tobin Bell - John Kramer / Jigsaw
Shawnee Smith - Amanda
Synnove Macody Lund - Cecilia Pederson

Lühikokkuvõte - Johnil on ajuvähk, aga mees tunneb, et pole oma missiooniga lõpule jõudnud ega ole valmis surema. John trehvab meest, kes oli samuti vähihaigete toetusgrupis, kuid on imekombel terveks saanud. John saab dr Pedersoni kontaktid ning kandideerib ka ise uudsele ravile. Mehhikos kohapeal tutvub mees Cecilia ja oma arstidega ning toimub operatsioon ja ravimite manustamine. Kui John aga peale operatsiooni tagasi "kliinikusse" suundub, tuleb välja, et kedagi pole enam seal ning teda on petetud. John asja nii ei jäta ning hakkab kaasosalistega oma mänge mängima.




pühapäev, 1. oktoober 2023

Love is in the Air (2023)

 


Hinne: 4.5/5 - huvitav lugu ja mõnusad aktsendid
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Delta Goodrem - Dana
Joshua Sasse - William
Roy Billing - Jeff
Steph Tisdell - Nikki

Lühikokkuvõte: Dana aitab oma isal Jeffil Austraalias kohalikku lennufirmat pidada hoides sellega oma ema unistust elus. Dana on ka piloot, kes oma väikese lennukiga viib kaupa ja abistab piirkondi, millel ei ole kiiret ühendust ülejäänud tsivilisatsiooniga. William töötab Londonis oma isa firmas, mis tegeleb investeerimisega. Uurides erinevaid firmasid, mida rahaliselt toetatakse leiab William Fullerton Airwaysi, mis ei ole eriti kasumlik investeering. Isa saadab Williami Austraaliasse lennufirmat kinni panema.