pühapäev, 24. september 2023

Puppy Love / Kutsikaarmastus (2023)

 


Hinne: 4.5/5 - armas lugu, aga miskit natukene oleks võinud veel olla
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Lucy Hale - Nicole
Grant Gustin - Max

Lühikokkuvõte: Maxil on peale koroonaaega raskusi tavaellu naasemisega, ta pelgab pisikuid ja inimesi. Psühholoog soovitab mehel koer võtta, kellega algatuseks suhelda ja nii mees teebki. Nicole on seltsiv, aga omamoodi suletud ning korraarmastaja ta just pole. Oma maja ees näeb naise ühel päeval ühte koerakest ning kui koer ka õhtuks lahkunud pole, võtab Nicole ta enda juurde. Tema juurde ta jääbki. Kohtingurakenduse kaudu Nicole ja Max tutvuvad ning oma esimesel kohtingul võtavad nad koerad kaasa. Koertel on suurem side kui inimeste vahel ning peagi saavad Nicole ja Max vanavanemateks.




laupäev, 23. september 2023

Haunted Mansion / Tondiloss (2023)

 


Hinne: 4.75/5 - teistsugune lugu, head näitlejad
Žanr: õudus, komöödia
Tegelased:
LaKeith Stanfield - Ben
Rosario Dawson - Gabbie 
Chase W. Dillon - Travis
Owen Wilson - isa Kent
Tiffany Haddish - Harriet
Danny DeVito - Bruce

Lühikokkuvõte: Ben leinab oma naise surma ning otsib abi alkoholist. Mehe juurde pöördub isa Kent ning palub tema abi ühe naise maja vaimudest puhastamisega. Gabbie kolis oma poja Travisega vanasse häärberisse, kuid said vana majaga kaasa ka hulgaliselt kummitusi. Ben leiutas kunagi kaameraläätse, mille abil peaks kummitusi näha olema ning seetõttu teda ka appi paluti. Mees ise kummitustesse ei usu, kuid peale Gabbie majas käimist muudab ta meelt. 






Love at First Sight (2023)

 


Hinne: 5/5 - armas lugu
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Haley Lu Richardson - Hadley
Ben Hardy - Oliver
Rob Delaney - Andrew
Jamela Jamil - jutustaja

Lühikokkuvõte: Hadley hilineb tihti igale poole ning seetõttu jääb ta ka oma lennust maha. Õnneks on järgmisele lennule veel paar vaba kohta. Järgmist lennukit oodates kohtab tüdruk Oliveri, kes talle oma laadijat laenab, sest Hadley telefoniaku kipub ka pidevalt tühi olema. Handey ja Oliveri vahel tekib side, mis tugevneb kui nad lennukis kõrvuti istuvad. Londonisse jõudes lähevad nende teed aga lahku enne kui edasisi plaane jõutakse teha.