neljapäev, 29. juuni 2023

Robots / Robotid (2023)

 


Hinne: 4.75/5 - päris hea ja originaalne lugu
Žanr: romantiline, komöödia, ulme
Tegelased:
Shailene Woodley - Elaine / E2 / E3
Jack Whitehall - Charles /C2

Lühikokkuvõte: 2032 aastal on robotid võtnud üle lihttööd. Elaine ja Charles on mõlemad lasknud endast illegaalselt teha roboti klooni, kes teeksid tülikamaid tegevusi nende eest. Charles kasutab klooni kohtamas käimise protsessis ning on ise huvitatud ainult seksist. Elaine kasutab klooni just seksi osas ning käib ise kohtingutel, et kalleid kinke endale välja meelitada. Charles ja Elaine üritavad oma tavapärast skeemi ka üksteise peal kasutada, kuid kui kogemata C2 ja E2 kokku juhtuvad, tekivad neil üksteise vastu tunded ning nad otsustavad põgeneda. Charles ja Elaine teevad endast kõik, et oma robotid kätte saada ja mitte vangi minna.




kolmapäev, 28. juuni 2023

Fast X / Kiired ja vihased X (2023)

 


Hinne: 4/5 - kuidagi üksluised need filmid juba...
Žanr: draama, action
Tegelased:
Vin Diesel - Dominic Toretto
Michelle Rodrigues - Letty
Jason Mamoa - Dante

Lühikokkuvõte: Dominic ja Letty elavad võrdlemisi rahulikku elu Beni kasvatades ja sõpradega aega veetes. Välja ilmub aga Dante, kelle isa surma Toretto põhjustas ning kes on pikalt kättemaksu plaaninud. Dante soov pole Toretto lihtsalt ära tappa, vaid talle korralik kannatus põhjustada. 




laupäev, 24. juuni 2023

The Perfect Find (2023)

 


Hinne: 4/5 - vaadatav, aga mitte mingi mega huvitav
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Gabrielle Union - Jenna
Keith Powers - Eric
Gina Torres - Darcy

Lühikokkuvõte: Peale lahkuminekut pikaajalisest suhtest on Jenna omadega natukene hädas ega leia motivatsiooni edasi tegutseda. Kui ema lõpuks naisel tagasi oma elu juurde palub minna võtab Jenna end kokku. Oma vana töökoha juurde naine tagasi ei saa minna, kuid palub abi oma rivaalilt Darcylt, et tema juurde tööle minna ning iluteemas edasi töötada. Naine hakkab ka meeste osas edasi liikuma oma eluga, kuid üllatus on suur kui selgub, et tema eepiline suudlus toimus Darcy pojaga.




neljapäev, 22. juuni 2023

Air (2023)

 


Hinne: 4/5 - oli huvitav küll
Žanr: sport, biograafiline, draama
Tegelased:
Matt Damon - Sonny Vaccaro
Ben Affleck - Phil Knight
Jason Bateman - Rob Strasser

Lühikokkuvõte: Lugu sellest, kuidas Nike firma endale Michael Jordani värbas, et nende jalanõusid  promoda ning Air Jordani sünnilugu.



pühapäev, 18. juuni 2023

Book Club: The Next Chapter / Raamatuklubi: uus peatükk (2023)

 


Hinne: 4/5 - otseselt miskit viga nagu polnudki, aga päris vaatama ka ei naelutanud
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Diane Keaton - Diane
Jane Fonda - Vivian
Candice Bergen - Sharon
Mary Steenburgen - Carol

Lühhikokkuvõte: Koroonaaja üle elanud sõbrannad otsustavad ette võtta oma vana unistuse ning lennata Itaaliasse. Viviani kihlus annab plaanile hoogu juurde ning ettekäände tüdrukuteõhtu näol. Itaalias ei lähe muidugi kõik ilma viperusteta ning naistel seikluseid jagub.




neljapäev, 8. juuni 2023

The Little Mermaid / Väike merineitsi (2023)

 

Hinne: 5/5 - suures osas tundmatud näitlejad, aga hästi said hakkama ja polnud nendel loomadel ka häda midagi
Žanr: muusikal, fantaasia, seiklus, komöödia
Tegelased:
Halle Bailey - Ariel
Jonah Hauer-King - prints Eric
Javier Bardem - kuningas Triton
Melissa McCarthy - Ursula

Lühikokkuvõte: Ariel tunneb suurt huvi inimeste ja nende asjade/kommete vastu, tema soov on koos nendega maa peal kõndida. Arieli isa keelas aga maa peale minemise peale seda kui tüdruku ema inimeste käe läbi surma sai. Olles isa peale taaskord pahane ujub Ariel pinnale ning satub peale laevahukule ning päästab prints Ericu uppumisest. Prints asub seejärel otsima tüdrukut, kes teda päästis, kuid tulutult. Otsime hakkab raugema alles siis kui Ariel oma tädi Ursulaga kokkuleppe teeb ning merenõid tüdruku hääle vastu talle jalad annab, millega maale minna.




reede, 2. juuni 2023

Maybe I Do / Kas abiellume? (2023)

 


Hinne: 3.5/5 - näitlejad olid head, aga loo mõttes nagu midagi eriti ei toimunud...
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Emma Roberts- Michelle
Luke Bracey - Allen
Diane Keaton - Grace
Richard Gere - Howard
Susan Sarandon - Monica
William H. Macy - Sam

Lühikokkuvõte: Michelle on mõtlemas vaikselt abielu peale samas kui Allen hüppab pulmas pruudikimbu ette, et Michelle seda kinni ei püüaks. Paarike peab otsustama, mida nad teha tahavad oma suhtega. Kumbki osapool läheb oma vanematele külla nõu saama ning omavahel suheldes lepitakse kokku ühine õhtusöök kus Michelle'i ja Alleni vanemad esmakordselt ka üksteist näevad. Või noh, tuleb välja et mitte kõik osapooled ei näe üksteist esimest korda.