laupäev, 20. mai 2023

The Mother (2023)

 


Hinne: 4.5/5 - huvitav lugu ja hea näitleja
Žanr: action
Tegelased:
Jennifer Lopez - The Mother
Lucy Paez - Zoe
Omari Hardwick - William Cruise

Lühikokkuvõte - The Mother on osav sõjaväelane, kes põhitegevuse kõrvalt aitab ka relvu smuugeldada. Naine on maganud mõlema mehega, kellega äris koostööd teeb ning jääb rasedaks. Saades teada, et mehed tegelevad ka laste smuugeldamisega, otsustab naine FBI informaatoriks hakata. See seab tema elu ohtu ning naine peab turvalisuse huvides ka oma lapse kasuperre andma. Ta varjub Alaskale ning saab tütre kohta infot ainult agent Cruise'i kaudu. Cruise annab ühel hetkel teada, et Zoe olemasolust ollakse teadlikud ning tüdruk röövitakse. The Mother läheb tütart päästma ning teab, et rahu saamiseks on vaja vaenlased hävitada. 




kolmapäev, 17. mai 2023

Murder Mystery 2 (2023)

 


Hinne: 5/5 - ütleks, et parem kui 1 film, sest oli nagu vähem labaseid nalju...
Žanr: action, komöödia, müsteerium
Tegelased:
Jennifer Aniston - Audrey Spitz
Adam Sandler - Nick Spitz
Mark Strong - Connor Miller
Adeel Akhtar - Maharajah

Lühikokkuvõte: Eduka mõrvamüsteeriumi lahendamise järel tulid härra ja proua Spitz oma töökohtadelt ära ning asutasid oma eradektetiivi firma. Kahjuks ei läinud sellel viimasel ajal enam hästi... Argielust kutsub paarikest välja Maharajah, kes on abiellumas ning Spitzid ka pulma lennutab. Peigmees röövitakse pulmapidustuste keskel ning tema eest nõutakse lunaraha. Audrey ja Nick panevad oma oskused taaskord käiku, et sõber elusana tagasi saada.




teisipäev, 16. mai 2023

Love Again / Armu uuesti (2023)

 


Hinne: 5/5 - iseenesest hea lugu ja näitlejad ka
Žanr: romantiline, draama, komöödia
Tegelased:
Priyanka Chopra Jonas - Mira Ray
Sam Heughan - Rob Burns
Celine Dion - Celine Dion

Lühikokkuvõte: Mira on lastekirjanik ja illustraator, kellel on viimased kaks aastat väga rasked olnud poiss-sõbra surma tõttu. Naine hakkab vaikselt tavaellu naasma ning loodab abi leida oma poiss-sõbraga suhtlemise läbi, talle sõnumeid saates. Rob on muusikakriitik ühes ajalehes, kes saab endale töötelefoni, kuhu hakkavad ilmuma väga sügava sisuga sõnumid tundmatult isikult. Mees leiab, et on sõnumeid saatnud inimesest sisse võetud ning teeb kõik selleks, et temaga päriselus kohtuda. Oma roll loos on ka elaval legendil Celine Dionil.








pühapäev, 7. mai 2023

Murder Mystery (2019)



Hinne: 4.75/5 - oli täitsa huvitav ja kohati naljakas ka
Žanr: komöödia, müsteerium
Tegelased:
Adam Sandler - Nick Spitz
Jennifer Aniston - Aubrey Spitz
Luke Evans - Charles Cavendish

Lühikokkuvõte: Nick ja Aubrey on 15 aastat abielus olnud, kuid pole endiselt jõudnud Euroopasse reisima nagu mees naisele lubanud oli. Lõpuks see aga juhtub ning paarike on lendamas oma pulmareisile. Lennukis tutvub Aubrey Charles'iga, kes kutsub paarikese oma perekonna jahile. Jahil toimub aga mõrv, mida proovitakse Spitzide kaela määrida. Paaril ei jää muud üle, kui mõrva ise lahendama hakata.