pühapäev, 26. märts 2023

Uncharted / Uncharted: kaardilt kadunud (2022)

 


Hinne: 5/5
Žanr: seiklus, action, komöödia
Tegelased:
Tom Holland - Nate Drake
Mark Wahlberg - Sully
Antonio Banderas - Santiago Moncana
Sophia Ali - Chloe
Tati Gabrielle - Jo Braddock

Lühikokkuvõte: Sam ja Nate on vendadest orvud, kes orbudekodus elavad ja sekeldustesse satuvad. Sami tahetakse seetõttu välja visata, kuid poiss põgeneb enne, kuid annab vennale lubaduse tagasi tulla. Aastaid hiljem pole Nate endiselt oma venda näinud, kuid on temalt postkaarte saanud. Ühel päeval ilub välja Sully, kes teeb Nate'ile pakkumise aidata otsida kulda, millest ka Sam kunagi rääkis. Lootuses oma vend üles leida asub Nate kullajahile. 




reede, 24. märts 2023

Magic Mike's Last Dance / Super-Mike'i viimane tants (2023)

 


Hinne: 4.75/5 - lugu oli okei ja tantsu oli ka, tiba rohkem oleks võinud olla vb
Žanr: komöödia, draama
Tegelased:
Channing Tatum - Mike Lane
Salma Hayek Pinault - Maxandra Mendoza

Lühikokkuvõte: Mike'il on ebaõnnestumistest kõrini ning motivatsioon maas. Sama juhtub ka olema Maxandral, kelle heategevuslikul üritusel Mike juhtub baarman olema. Max kuuleb tuttava käest Mike'i tantsulummusest ning palub endale ka tantsida. Järgmisel päeval kutsub ta mehe endaga kaasa Londonisse, et sealses teatris üks äge show välja anda. Plaan ei suju muidugi just kõige ludinamalt...





teisipäev, 21. märts 2023

Suvitajad (2023)

 


Hinne: 5/5 - oli hea ja sai naerda küll
Žanr: komöödia
Tegelased:
Kaire Vilgats - Sohvia Veski
Meelis Rämmeld - Johan Veski
Ago Anderson - Ärni Kadak
Maarja Jakobson - Laine Kadak
Pääru Oja - Ivo

Lühikokkuvõte: Ärni otsustab paariks päevaks enda juurde koju suvitajad võtta, et aidata maksta pulma-aastapäeva kingituse eest. Mehe naine Laine suvitajate üle eriti ei rõõmusta eriti kui Sohvia ja Johan autotäie rahvaga platsi sõidavad ning nõudmisi hakkavad esitama. Sohvia jaoks on maaelu paras šokk ning parema meelega oleks ta Kreekas puhkusereisil nagu tema tuttavad. Tüli õega ning õe poiss-sõbra veider käitumine lisavad puhkusele ebameeldivust.