laupäev, 25. veebruar 2023

We Have a Ghost (2023)

 


Hinne: 5/5 - teistsugune ja päris hea film, nalja sai ka
Žanr: komöödia, õudus, seiklus
Tegelased: 
Anthony Mackie - Frank Presley
Jahi Winston - Kevin Presley
David Harbour - Ernest

Lühikokkuvõte: Kevin kolib oma perega uude majja, mis esmapilgul tundub paras logudik. Esimesel ööl uues majas kuuleb Kevin öösel pööningult hääli ning asub olukorda uurima. Välja ilmub kummitus Ernest, kes proovib poissi hirmutada, kuid ajab hoopis naerma. Kevin saab kogu juhtumi video peale. Video satub Kevini venna kätte, kes selle omakorda isale saadab ning isa video internetti üles paneb lootuses raha teenida. Rahvas on muidugi skeptiline ning Frank asub tõestama, et tegu on kummitusega. Samal ajal soovib Kevin leida põhjuse, miks Ernest endiselt maja kummitab ja kuidas teda teispoolsusesse aidata. 






neljapäev, 23. veebruar 2023

The Fabelmans / Fabelmanid (2022)

 


Hinne: 4.5/5 - lugu oli iseenesest huvitav, aga ei olnud nii kaasakiskuv
Žanr: draama
Tegelased:
Gabriel LaBelle - Sammy Fabelman
Michelle Williams - Mitzi Fabelman
Paul Dano - Burt Fabelman

Lühikokkuvõte: Sammyl tekib noorena ema ja isaga kinos käimise järel huvi filminduse vastu ning juba noores eas katsetab ta erinevaid lugusid ja tehnikaid, et õdedega koos filmi luua. Poisi ettevõtmised muutuvad järjest suuremaks ning lisaks perekondlike tegemiste filmimisele võtab poiss linti ka lavastatud sõjategevused jms. 





teisipäev, 21. veebruar 2023

Somebody I Used to Know (2023)

 


Hinne: 4/5 - lugu nagu oli ja lõpp-lahendus oli ka hea, aga miskit jäi puudu
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Alison Brie - Ally
Jay Ellis - Sean
Kiersey Clemons - Cassidy

Lühikokkuvõte: Ally on väga pühendunud oma tööle tõsielusaadete tegemisel, kuid kui tekib vaba aeg hooaegade vahel ning kahtlus, et seriaal ei jätku, sõidab naine oma kodukohta. Oma kunagise armsama taasnägemine tekitab naises soovi tunded taaselustada ja uuesti proovida ning Seaniga koosveedetud aeg annab lootust. Selgub aga et Sean on kihlatud Cassidyga ning saabuval nädalavahetusel toimuvad neil pulmad. 


 

laupäev, 18. veebruar 2023

At Midnight (2023)

 


Hinne: 4.5/5 - oli selline täitsa okei ja vaadatav
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Diego Boneta - Alejandro
Monica Barbaro - Sophie
Anders Holm - Adam

Lühikokkuvõte: Vahetult enne Mehhikosse sõitmist avastab Sophie, et tema pikaaegne kallim ja filmi kaasnäitleja petab teda. Film on vaja aga lõpuni teha ning nii peab naine Adamit taluma. Mehhikos hotellis peatused kohtab naine Alejandrot, kes töötab hotellis nooremjuhatajana. Alejandro ja Sophie hakkavad keskööti kohtuma, sest meedia ei tea veel Sophie ja Adami lahkuminekust ning Alejandrol tekiks pahandus, et hotelli külalisega semmib.




reede, 17. veebruar 2023

Shotgun Wedding / Plahvatuslik pulmapidu (2022)

 


Hinne: 4.75/5 - head näitlejad ja naljakaid kohti ka, aga mõned kohad olid nagu meh..
Žanr: romantiline, komöödia, action
Tegelased:
Jennifer Lopez - Darcy Rivera
Josh Duhamel - Tom Fowler
Jennifer Coolidge - Carol Fowler
Sonia Braga - Renata Ortiz
Lenny Kravitz - Sean

Lühikokkuvõte: Darcy ja Tom valmistuvad oma pulmadeks romantilisel saarel Filipiinidel. Pulma eelõhtu ja pulmahommik mööduvad paarikese jaoks natukene konarlikult ja vaieldes. Enne, kui nad altari ette minna jõuavad ühinevad pulmaseltskonnaga kutsumata külalised - piraadid. Oma suhte päästmise asemel peavad Darcy ja Tom tegelema enda ja oma lähedast elude päästmisega.






teisipäev, 14. veebruar 2023

Kuulsuse narrid (2023)

 


Hinne: 4.5/5 - no see peabki jaburalt naljakas olema, aga veits too much vahepeal nagu... või lihtsalt polnud sellist tuju; muidu oli täitsa okei
Žanr: komöödia
Tegelased: 
Karl Robert Saaremäe - Vesipruul
Veiko Porkanen - Tatikas
Maiken Pius - Agnes
Ott Sepp - Ferdinand

Lühikokkuvõte: Film räägib kolmest mehest, kellel on omad sihid ja unistused ning neid kõiku ühendab huvi Agnese vastu. Vesipruul ilmub linna lootusega saada kuulsaks kirjanikuks, kuid jutu kirjutamine kohalikku ajalehte ei tule nii kergelt. Tatikas ihkab saada kuulsaks leiutajaks, kuid tema rikkust tooma pidav leiutis muudkui põrub. Ferdinand on juba ammu Agnesele silma peale pannud, kuid naine ei võta meest just kuigi tõsiselt. Totrad juhtumid ja ebaõnnestumised teevad inimeste elud väga kirjuks. 





pühapäev, 12. veebruar 2023

True Spirit (2023)

 



Hinne: 5/5
Žanr: draama, seiklus, tõsieluline
Tegelased:
Teagan Croft - Jessica Watson
Cliff Curtis - Ben
Anna Paquin - Julie Watson
Josh Lawson - Roger
Todd Lasance - Craig

Lühikokkuvõte: Jessica on unistanud üksi ümber maailma purjetamisest juba väga noorena ning soovib olla noorim inimene, kes seda teeb. Beni abil ja pere toel teeb ta trenni ning näeb oma unistuse täitmise nimel vaeva. 2009. aastal alustas tüdruk oma teekonda Sydneyst ning selleks, et teekond loeks, on vaja teatud punktid oma teekonnal läbida. Reis ei ole sugugi lihtne ning Jessica peab hakkama saama tormide ja vaikusega. Napilt enne lõppu satud ta veel eriti julma tormi rüppe.





laupäev, 11. veebruar 2023

Your Place or Mine (2023)

 

Hinne: 4.75/5 - näitlejate kooslus väga hea, lugu oli ka täitsa ok tibake miskit jäi puudu...
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Reese Witherspoon - Debbie
Ashton Kutcher - Peter
Zoe Chao - Minka
Jesse Williams - Theo

Lühikokkuvõte: Debbie ja Peter magasid kord paarkümmend aastat tagasi, kuid on edaspidi jäänud ainult sõpradeks. Debbie elab LAs ja Peter New Yorkis, aga sellest hoolimata suhtlevad nad igapäevaselt päris palju. Debbie on New Yorki sõitmas, et üks kursus lõpetada ning peaks koos Peteriga tema pool olema, kuid kui naisel lapsehoidja alt ära hüppab tuleb hoopis Peter LAsse. Niisiis vahetavad mees ja naine mõneks ajaks kodud ning saavad teada nii mõndagi, mida sõbrad üksteisele siiski rääkinud ei ole. 








pühapäev, 5. veebruar 2023

Pamela: A Love Story (2023)

 


Hinne: 5/5 - minuarust huvitav ja täitsa hästi tehtud
Žanr: dokumentaal, biograafia

Lühikokkuvõte: Pamela Anderson räägib oma teekonnast jõudmaks kuulsuseni. Videod ja pildid tema nooruspõlvest, ajast Playboy kaanel ning Rannavalves. Lisaks suhetest ja lastest ning tema praegustest tegevustest. 




reede, 3. veebruar 2023

You People (2023)

 


Hinne: 4/5 - näitlejad olid nagu head, aga polnud liiga kaasahaarav
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Jonah Hill - Ezra
Lauren London - Amira
Julia Louis-Dreyfus - Shelly
Eddie Murphy - Akbar

Lühikokkuvõte: Ezra ja Amira perekonnad on mõlemad parajalt hullud ja veidrikud ning oma arvamuste ja ootustega. Kui Ezra ja Amira kohtuvad ning armuvad peavad mõlemad osapooled teise vanematega kohtuma ja seda kõike ise kogema. Pulmaplaane tehes ning altari poole suundudes hakkavad ämm ja äi veelgi rohkem närvidele käima, mis ei mõju paarikese suhtele hästi.