kolmapäev, 21. detsember 2022

I Believe in Santa (2022)

 


Hinne: 4/5 - veits teistsugune, aga polnud midagi väga erilist
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Christina Moore - Lisa
John Ducey - Tom
Violet McGraw - Ella

Lühikokkuvõte: Lisa on üksikema, kes töötab ajakirjanikuna ning kellele pole jõuludega soojad suhted. Tom töötab advokaadina ning on jõuludest vaimustuses. Lisa ja Tom kohtuvad suvel 4. juuli tähistamisel ning armuvad peagi. Tõsine probleem tekib paaril kui nad jõulude saabudes saavad aru, et neil on sellest pühast erinev arvamus.



pühapäev, 18. detsember 2022

Avatar: The Way of Water / Avatar: Vee olemus (2022)


Hinne: 5/5 - endiselt väga vägev lugu ja tegelased, et sellise asja peale üldse tuldud
Žanr: seiklus, action, fantaasia
Tegelased:
Sam Worthington - Jake Sulley
Zoe Saldana - Neytiri
Sigourney Weaver - Kiri
Britain Dalton - Lo'ak
Stephen Lang - kolonel Miles Quaritch
Jack Champion - Ämblik

Lühikokkuvõte: Peale taevarahva välja ajamist on Na'vi'de elu rahulikumaks muutunud. Jake ja Neytiri said kolm last, lisaks adopteeriti dr Grace'i tütar, kelle sünd oli paras müsteerium, ning inimlaps Ämblik on ka nagu nende pereliige. Aastaid rahuaega saab aga läbi kui taevarahvas oma masinate ja tehnoloogiaga naaseb. Kolonel Miles Quaritch on samuti tagasi oma tiimiga, kuid sel korral avataridena, mis teeb nad tugevamaks ja paremates vastasteks Na'videle. Mehe plaan on Jake'i pere hävitada. Metsarahva säästmiseks põgeneb Jake oma perega metsast vee äärde, kus nad peavad kõigepealt uusi kombeid õppima, et kasulik olla. Peagi saabub aga võitlus ka nende õuele ning ei jää muud üle kui Quearitchile vastu astuda, et oma perekonda päästa. 






 

pühapäev, 11. detsember 2022

A Kindhearted Christmas (2021)

 


Hinne: 4/5 - vaadatav, aga mitte miskit erilist
Žanr: romantiline
Tegelased:
Jennie Garth - Jamie
Cameron Mathinson - Scott Morris

Lühikokkuvõte: Jamie on oma väikelinna turismikeskuse omanik, kellel on peale abikaasa surma jõuludega natukene keerulisem toime tulla. Nähes uudistes korjandust kohaliku kooli jaoks otsustab naine anonüümse annetuse teha ning satub ananüümsete kinkide tegemise lainele. Uudisteankur Scott Morris tuleb taoliste jõuluimede kohta lugu tegema. Jamie ja Scotti kohtumisel ei saa salata, et neil on sädet. 






Christmas Time is Here (2021)

 


Hinne: 4/5 - no oli vaadatav, aga mitte nii kaasahaarav
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Rukiya Bernard - Nia
Dewshane Williams - Justin
Tom Pickett - Patrick
Jill Morrison - Bonnie

Lühikokkuvõte: Nia on kohalik maakler, kes palgatakse Justini firma poolt, et aidata leida kinnisvara, mida mehe uusarendusfirma saaks arendama hakata. Justin koos bossiga märkavad selleks ideaalset maja, mis juhtub olema Nia isa võõrastemaja. Nia isa Pateick on valmis hoonet müüma ja ise pesnionile jääma, kuid Nia on selle vastu ning pingutab, et Justinile midagi muud meelepärast leida. 



laupäev, 10. detsember 2022

Angel Falls Christmas (2021)

 


Hinne: 4.75/5 - meeldis, et see oli natukene teistsugune lugu kui tavaline rom-kom
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Jessica Lowndes - Ally
David Reale - Josh
Chad Michael Murray - Gabe
Jane Luk - Maureen

Lühikokkuvõte: Ally on pühendunud oma tööle arstina ning kuna tal pole jõuludega head suhted, võtab ta hea meelega vastu lisavahetusi tööl. See ei meeldi aga Ally poiss-sõbrale, kelle perega naine jõulud veetma pidi. Josh tunneb, et Ally ei pühendu nende suhtele piisavalt ning toimub lahkuminek. Oma sõbrannaga olukorda arutledes jõuab naine järeldusele, et sunnib ennast rohkem pühademeelelollu minema ning tegema selleks jõululikke asju. Appi tuleb Gabe, kes naisel tegude nimekirjast asju maha aitab tõmmata. Gabe ei ole aga tavaline mees. 




A Christmas Miracle for Daisy (2021)

 


Hinne: 4.5/5 - lugu oli ok, teostus / sujuvus oleks võinud parem olla
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Jill Wagner - Whitney
Nick Bateman - Conner 
Rubi Tupper - Daisy

Lühikokkuvõte: Whitney on väikelinnas sisedisainer, kes palgatakse üht parajalt uhket ja pirakat maja seestpoolt kujundama. Maja vaatama minnes selgub, et selle uueks omanikuks on Conner, kes juhtub olema naise endine kallim. Conner ei ole üksinda, temaga on kaasas Daisy - mehe sugulane, keda ta tüdruku vanemate surma järel ise kasvatanud on. Milline juhus, et Whitney ja Conner lõpetasid linnakeses, millesse nad aastaid tagasi koos sattusid ja armusid. Daisyl on hea meel Whitneyga kohtuda ning esitab jõuluvanale soovi, mille täitumist ootama jääb. 





neljapäev, 8. detsember 2022

Erik Kivisüda / Erik Stoneheart (2022)

 

Hinne: 4.75/5 - Lugu oli huvitav ja teistsugune. Kohati jäi nagu teostuses miskit puudu...
Žanr: fantaasia, seiklus
Tegelased:
Herman Avandi - Erik Kivisüda
Florin Gussak - Maria
Laura Peterson-Aardam - Kapten
Juhan Ulfsak - Külmking

Lühikokkuvõte: Erik kolib perega vanatädi pärandatud majja, mis kohe esimesel ööl poisi jaoks väga jube tundub. Majas elavad lisaks Maria ja tema isa, kellel oli kokkulepe vanatädiga seal elamise asjus. Maria on enam-vähem Eriku vanune, kuid ei jäta poisile head esmamüljet nende kohtumisel. Siiski saab Erik aru, et neil kahel on ühiseid eesmärke: et Eriku pere taas välja koliks. Kui Maria oma ema piraatide käest otsima läheb ühineb Erik selle seiklusea täiesti tahtmatult. Lapsed satuvad Kahevahel maailma piraatide laevale, kust nad leiavad küll Maria ema, kuid peavad kõvasti vaeva nägema, et olukorrast eluga pääseda. 


 

pühapäev, 4. detsember 2022

2 Hearts (2020)

 


Hinne: 4,75/5 - see ajas ringi hüppamine ei meeldinud eriti, aga muidu oli hea lugu
Žanr: romantiline, draama
Tegelased:
Jacob Elordi - Chris Gregory
Tiera Skovbye - Sam
Adan Canto - Jorge
Radha Mitchell - Leslie

Lühikokkuvõte: Jorgel on kopsuhaigus mille tõttu ei tohiks ta liialt pingutada ning arstid ei ennusta, et ta üle 20-aasta vanuseks elab. Mees ületab neid ootusi ning jõuab ka 30ndatesse. Lennul Kuubast Miamisse kohtab mees Lesliet, kes töötab stjuardessina. Paar armub, abiellub ning loodab ka peret luua, kuid see viimane pole nende jaoks ette määratud. Jorge tervis muutub samuti kehvemaks. 
Teist elu elavad Chris ja Sam, kes kohtusid ülikoolis. Natukene võttis aega, kuid Chris suutis naist veenda endaga välja minema. Kahed erinevad maailmad, mis omavahel ootamatult kokku puutuvad.