pühapäev, 27. november 2022

The Noel Diary (2022)

 


Hinne: 5/5 - hea lugu, vahepeal oli veits logisev
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Justin Hartley - Jacob Turner
Barrett Doss - Rachel

Lühikokkuvõte: Jacob Turner on edukas kirjanik, kes saab jõulude eel teada, et tema ema on surnud. Mees polnud juba aastaid kummagi vanemaga suhelnud, kuid läheb nüüd ema maja korrastama. Samal ajal ilmub välja Rachel, kes otsib oma ema. Ema olevat tal kunagi lapsehoidjana Jacobi lapsepõlvekodus töötanud. Naabrinaise abiga lähevad Jake ja Rachel Jake'i isa juurde ning saavad sealt järgmise juhtlõnga Racheli ema leidmiseks. Oma teekonnal muutuvad ka Jake'i ja Racheli suhted lähedasemaks. 




pühapäev, 20. november 2022

Christmas with You (2022)

 


Hinne: 4.5/5 - hea lugu ja muusika ka, aga kaasahaaravusest jäi veits puudu
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased: 
Aimee Garcia - Angelina
Freddie Prinze Jr - Miguel
Deja Monique Gruz - Christina
Zenzi Williams - Monique

Lühikokkuvõte: Angelina on lauljanna, kelle tähesära hakkab tasapisi hääbima ning noori staare on peale tulemas. Plaadifirma soovib naiselt jõululugu saada ning kui naisel üle viskab kõigest põgeneb ta koos oma assistendi Monique'ga suurlinnast eemale. Christina on just 15-aastaseks saamas ning Angelina suur fänn. Ühes videos, kus ta naise lugu laulab lisab ta ka soovi oma iidolit näha ning temaga koos pilti teha. Ükspäev saabubki Angelina tema kooli ning lumesaju tõttu jääb tema koju ka ööseks. Christinaga tekib naisel tore sõprus ning tema isa Miguel on suureks abiks jõululoo kirjutamisel.



kolmapäev, 16. november 2022

Enola Holmes 2 (2022)

 


Hinne: 5/5 - hea teostus ja põnev jälgida
Žanr: seiklus, müsteerium, komöödia
Tegelased:
Millie Bobby Brown - Enola Holmes
Henry Cavill - Sherlock Holmes
David Thewlis - Grail
Louis Patridge - Tewkesbury

Lühikokkuvõte: Peale oma esimest edukat müsteeriumi lahendamist otsustab Enola dektetiiviäri püsti panna, kuid kliete ei tule, sest Enola on noor naine. Enola pakib parasjagu oma äri kokku kui tema juurde tuleb noor tüdruk, kes palub abi oma õe leidmisel. Enola on nõus teda muidugi aitama ning oma teekonnal lahenduseni lõimuvad juhtlõngad ka Sherlocki omadega ning nad teevad omavahel koostööd. 




laupäev, 12. november 2022

Falling for Christmas (2022)

 


Hinne: 4.5/5 - lugu nagu oli ok, veits etteaimatav lihtsalt
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Lindsay Lohan - Sierra
Chord Overstreet - Jake
George Young - Tad

Lühikokkuvõte: Sierra on hotellikuurorti omaniku tütar, kellele isa töökoha tekitas enda juures. Naise poiss-sõber on suunamudija, kes teeb kõike selleks, et rohkem jälgijaid saada ning otsustab seetõttu naise mäe jalamile viia, et ägedaid pilte saada ning ka oma abieluettepanek jäädvustada. Olukord ei lõppe aga hästi, sest Sierra veereb mäest alla ning kaotab mälu. Ka Tad jääb mitmeks päevaks tsivilisatsioonist eemale. Jake, väikse suusakuurorti omanik, leiab Sierra ning võtab ta mõneks ajaks enda hoole alla.