pühapäev, 18. september 2022

Do Revenge (2022)

 


Hinne: 5/5 - huvitav lugu ja mitme üllatusega, head näitlejad
Žanr: komöödia, draama
Tegelased:
Camila Mendes - Drea
Maya Hawke - Eleanor
Austin Abrams - Max
Alisha Boe - Tara

Lühikokkuvõte: Drea on pärit vähemkindlustatud perest, kuid stipendiumiga eralkoolis koos rikkurite lastega. Ta on endale hea elu loonud ning sotsiaalsel redelil päris kõrgele jõudnud. Ühel hetkel kui lekib intiimne video, mille ta oma poisile Maxile saatis, see kõik aga muutub. Drea on kindel, et Max on video levitamise taga ning tema plaan on poiss maatasa teha. Kättemaksuplaaniga ühineb ka Eleanor, kellel on samuti seal koolis inimesi, kellega kana kitkuda. 



kolmapäev, 7. september 2022

Where the Crawdads Sing / Kus laulavad langustid (2022)

 


Hinne: 5+/5 - hea teostus ja film
Žanr: draama, müsteerium, põnevik
Tegelased:
Daisy Edgar-Jones - Catherine "Kya" Clark
Taylor John Smith - Tate Walker
Harris Dickinson - Chase Andrews

Lühikokkuvõte: Kya jäi väga noorelt üksi elama oma pere paduras asuvasse majja. Tüdruk õppis endale elatist teenima ning hakkama saama. Hiljem abistas teda Tate lugema ja kirjutama õpetamisega, kuid ka Tate kadus neiu elust. Kya'l oli lootus taas armastus leida, kuid Chase ei kohelnud teda hästi. Enamik linnarahvast tõrjus tüdrukut ja mõistis hukka, sest ei tundnud teda ning Kya oli teistsugune. Seetõttu polnud kellelgi probleem naist Chase'i surmas süüdistama hakata. 




laupäev, 3. september 2022

Love in the Villa (2022)

 


Hinne: 4/5 - lugu ise oli nagu hea, aga natukene liiga pikaks venitatud ja polnud kohati huvitav jälgida
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Kat Graham - Julie
Tom Hopper - Charlie
Raymond Ablack - Brandon

Lühikokkuvõte: Julie on kuulstast Romeo ja Julia loost väiksest saati lummatud olnud ning väga oodanud oma reisi Veronasse, et loo toimumispaika lähemalt näha. Reisile pidi naine minema oma poiss-sõbra Brandoniga, kes aga reisi eel naise maha jätab. Üksi Veronasse jõudes avastab Julie, et lisaks kadunud pagasile on majutuskohas toimunud eksitus ning ta peab oma villat jagama Charlie'ga.