esmaspäev, 29. august 2022

Enola Holmes (2020)

 


Hinne: 5/5 - huvitav lugu, hea teostus ja põnev jälgida
Žanr: müsteerium, seiklus
Tegelased:
Millie Bobby Brown - Enola Holmes
Henry Cavill - Sherlock Holmes
Sam Claflin - Mycroft Holmes
Helena Bonham Carter - Eudoria Holmes
Louis Patridge - Tewkesbury

Lühikokkuvõte: Enola elab oma ema Eudoriaga, kes teha väiksest saati natukene teisiti elama on õpetanud kui tolleaegsele tüdrukule kohane oleks. Kui Eudoria ühel hommikul kadunud on, kutsub Enola koju oma vanemad vennad. Mycroft on hämmingus tüdruku senisest kasvatusest ning soovib ta internaati saata, kus ta õige hariduse ja kombed saaks. Enola põgeneb kodust ära, et oma ema otsima minna, kuid kohtab oma teel Tewkesbury, kes tüdruku abi vajab. 




laupäev, 27. august 2022

That's Amor (2022)

 


Hinne: 3.75/5 - lugu oli nagu okei, aga väga kaasahaarav nagu ka ei olnud...
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Riley Dandy - Sofia
Isaac Gonzales Rossi - Matias
Nancy Lenehahan - Lainie

Lühikokkuvõte: Päev enne 30-aastaseks saamist kaotab Sofia oma töö ning satub peale, kuidas poiss-sõber teda petab. Lisaks kukub ta trepist alla ja vigastab oma jalga. Naine läheb oma ema juurde taastuma. Ema ei lase Sofial aga pikalt ennast haletseda nin paneb neid kirja paaride kokanduskursusele, kus hakatakse hispaania roogade tegemist õppima. Kursustel jääb naisele silma kena Matias, kes Ameerikasse oma onule abiks on tulnud.






reede, 26. august 2022

Me Time (2022)

 


Hinne: 4/5 - selline tavaline nende näitlejate puhul... jaburaid ja üle võlli nalju palju
Žanr: komöödia
Tegelased:
Kevin Hart - Sonny
Mark Wahlberg - Huck
Regina Hall - Maya

Lühikokkuvõte: Sonny ja Huck on ammused sõbrad, kuid Huck korraldab alati oma sünnipäevadel hullud peod ja ekstreemsed seiklused, mis Sonny jaoks enam nii lõbusad pole ja mees tahab rahulikku pereelu elada. Peale mitmeid aastaid sõbra sünnipäeva vältimist, otsustab Sonny oma abikaasa utsitamisel "oma aega" ning mees leiab ennast Hucki sünnipäeval. Tegu taaskord uhkeldava peoga, mis muutub väga seiklusrikkaks kui lanuandja oma raha tagasi tuleb küsima. Lisaks on vaja koht kätte näidata Maya kliendile, kes Sonny arvates tema naisega liiga sõbralik on.




esmaspäev, 22. august 2022

The Next 365 Days (2022)

 


Hinne: 3.75/5 - ega eelmise osaga võrreldes erilist sisukust pole juurde tulnud
Žanr: draama, erootiline
Tegelased:
Anna-Maria Sieklucka - Laura
Michele Morrone - Don Massimo
Magdalena Lamparska - Olga
Simone Susinna - Nacho

Lühikokkuvõte: Laura jätkab oma pidutsemist Olgaga ja oma tahtmise järgi käitumist, sest Massimolt ta endiselt palju tähelepanu ei saa. Samuti on naisel raskusi tunnetega Nacho vastu. 



 

neljapäev, 18. august 2022

Look Both Ways (2022)

 


Hinne: 4,5/5 - omapärane, head näitlejad. Alguses vajas rohkem tööd, et aru saada kumma variandiga tegemist on.
Žanr: romantiline, komöödia, draama, 
Tegelased:
Lili Reinhart - Natalie
Danny Ramirez - Gabe
David Corenswet - Jake
Aisha Dee - Cara

Lühikokkuvõte: Natalie ja Gabe on pikalt sõbrad olnud, kuid ühel õhtul ületavad nad selle piiri ning tekib raseduskahtlus. Film mängib välja mõlemad versioonid rasedustesti tulemustest. Üks, kus Nat on rase ning proovib Gabe'iga kaasvanemlust ning teine kus ta rase ei ole ning läheb oma parima sõbrannaga LA'sse unistusi jahtima.




kolmapäev, 17. august 2022

Apteeker Melchior. Viirastus (2022)

 

Hinne: 5/5 - peale essat filmi natukene juba tead, mida oodata, aga huvitav ikka ja hästi tehtud
Žanr: krimi, ajalooline draama
Tegelased: 
Märten Metsaviir - apteeker Melchior
Maarja Johanna Mägi - Keterlyn
Alo Kõrve - Wentsel Dorn

Lühikokkuvõte: Linnas toimuvad taaskord veidrad surmad ning kohtuhärrale läheb appi Melchior, et müsteeriumit lahendada. Looga on ka seotud aastate eest kaevu hüpanud naine, kelle kummitust arvatakse nägevat. Samal ajal, kui Melchior mõrvu lahendab, vaevab tema pead ka Keterlyni veider ja eemalolev käitumine. Niisiis on kaks müsteeriumit vaja lahendada.



pühapäev, 7. august 2022

Wedding Season (2022)

 


Hinne: 4/5 - oli okei, aga mitte midagi väga erilist
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Pallavi Sharda - Asha
Suraj Sharma - Ravi

Lühikokkuvõte: Asha tahab rahulikult oma karjäärile keskenduda, kuid tüdruku ema käib pinda abikaasa leidmisega ning teeb talle isegi online kohtinguportaali kasutaja. Ema lubab profiili ära kustutada, kui Asha nõustub ühele kohtingule minema Raviga, kelle ta netist leidis, ja osalema pulmades, kuhu Ashat kutsutud on. Kohting ei ole midagi erilist ning uusi kokkuleppeid ei tehta, kuid kui Asha ja Ravi ühes pulmas uuesti kohtuvad ja tunnevad kogukonna survet endale paariline leida, tuleb Asha mõttele teeselda, et nad on suhtes. 




esmaspäev, 1. august 2022

Purple Hearts (2022)

 


Hinne: 5/5 - tiba pikem vb kui oleks võinud, aga hea lugu
Žanr: romantiline, draama
Tegelased:
Sofia Carson - Cassie
Nicholas Galitzine - Luke

Lühikokkuvõte: Cassie on muusik, kes töötab ka ettekandja ja toidukullerina, et teenida raha elamiseks ja põhiliselt oma diabeediga toime tulemiseks. Luke on militaarjuurtega ning, et oma isa austust tagasi teenida astub samuti mereväkke ning on minemas Iraaki. Enne missioonile minemist kohtuvad Cassie ja Luke baaris, kus naine töötab. Kuna mõlemal on raha vaja tehakse kokkulepe abielluda ning valitsuselt raha saamiseks tõelist armastust teeselda.