esmaspäev, 18. juuli 2022

Persuasion (2022)

 


Hinne: 4/5 - huvitav lugu ja lahendus
Žanr: draama
Tegelased:
Dakota Johnson - Anne
Cosmo Jarvis - kapten Frederick Wenworth
Henry Golding - Hr William Elliot

Lühikokkuvõte: Anne ja Frederick olid kord armunud, kuid Anne perekond veeis teda mehest loobuma, sest too polnud parajalt õiget päritolu ega piisava rahakotiga. Aastaid hiljem kahetseb Anne otsust endiselt ning kui tuleb uudis, et mees on mandril ja neil on ühiseid tuttavaid ja ühiseid kohtumisi, tärkab taas lootusekübeke. 




esmaspäev, 11. juuli 2022

The Man from Toronto (2022)

 


Hinne: 4.75/5 - head näitlejad ja huumor nagu ikka 
Žanr: komöödia, action
Tegelased:
Kevin Hart - Teddy
Woody Harrelson - Mees Torontost

Lühikokkuvõte: Mees Torontost on vajadusel nii kutseline palgamõrvar kui ka informatsiooni väljapressija. Teddy on lihtne mees, kes kompab ja proovib leida enda jaoks seda õiget äri ning oma naist õnnelikuna hoida. Naise sünnipäeva minireis läheb aga nihu kui Teddy satub palgamõrvari asemel sündmuskohale ning peab ka järgnevad päevad teesklema kedagi, kes ta tegelikult ei ole. 




The Sea Beast (2022)

 


Hinne: 5/5 - armas ja omapärane
Žanr: animatsioon, seiklus
Tegelased:
Karl Urban - Jackob Holland
Zaris-Angel Hator - Masie Brumble
Jared Harris - Kapten Crow

Lühikokkuvõte: Masie on orb, kelle vanemad surid merel merekoletistega võideldes ning tüdruku enda soov on samuti olla osaks laevameeskonnas, mis koletisi jahib. Jackob on sellise laevameeskonna liige ning koos kapten Crow laevaga on nad mitmeid koletisi veepõhja saatnud. Masie abil avastab Jackob ja ka ülejäänud maailm, et merekoletised ei olegi nii halvad nagu kirjutatakse ja usutakse.




pühapäev, 10. juuli 2022

Hello, Goodbye, and Everything In Between (2022)


Hinne: 4/5 - kohati nagu venis see tegevustik
Žanr: draama
Tegelased:
Jordan Fisher - Aidan
Talia Ryder - Clare

Lühikokkuvõte: Clare ja Aidan kohtuvad ühel peol ning omavaheline suhtlus hakkab hästi sujuma. Kuna neil on lõpuklass käsil ning Clare'il omad unistused ja soovid tulevikuks, tehakse kokkulepe järgnevad 10 kuud küll koos olla, kuid selle lõpus lahku minna. Suhe, millel on juba alguses lõpu kuupäev paigas. Suhtes oldud aeg on väga hea ning kui viimase päeva kohting saabub, loodab Aidan veenda tüdrukut suhtega edasi minema.