kolmapäev, 25. mai 2022

A Perfect Pairing (2022)

 


Hinne: 5/5 - hea lugu ja mitmeid kaasahaaravaid kohti oli. Head näitlejad ka. 

Žanr: romantiline, komöödia

Tegelased:

Victoria Justice - Lola

Adam Demos - Max

Samantha Cain - Hazel

Lühikokkuvõte: Lola töötab firmas, mis toob maale ja müüb edasi erinevaid veine. Naise boss on aga suht halb inimene ning kui ka üks töökaaslane noa selga lööb, otsustab naine enda firma luua ning üksi veinide maale toomisega edasi tegutseda. Selleks, et tagasi saada potentsiaalne klient, mida ka eelmine tööandja jahib, sõidab Lola austraaliasse koha peale. Tema reklaam ei õnnestu eriti ning Hazel Vaughn ei ole huvitatud nii värske firmaga koostööd tegemast. Lola jääb sealsesse lambafarmi tegutsema ning loodab Maxi heaks töötades oma visadusega naise meelt muuta. 





laupäev, 14. mai 2022

Senior Year (2022)

 


Hinne: 5/5 - huvitav lugu, head näitlejad, humoorikas
Žanr: komöödia, draama
Tegelased:
Rebel Wilson - Stephanie Conway
Angourie Rice - noor Stephanie
Mary Holland - Martha
Sam Richardson - Seth
Zoe Chao - Tiffany

Lühikokkuvõte: Stephanie tundis ennast uude riiki kolides ja uude kooli minnes ebakindlalt ning tal oli sihiks saada populaarseks õpilaseks, ergutustiimi kapteniks ja lõpupeo kuningannaks. Tüdruk oli oma unistustele väga lähedal, kuid tema vihavaenlase Tiffany kaasabil lõpetas Steph koomas. 20 aastat hiljem ärkas ta üles ning raske oli leppida, et elu on edasi läinud. Keskkooliaegsed sõbrad Martha ja Seth olid naisele toeks ning toetasdi ka tema otsust tagasi keskkooli minna. 37-aastane naine keskkooli lõpuklassis oma unistusi täide viimas - mis saaks valesti minna...






pühapäev, 8. mai 2022

Along for the Ride (2022)

 


Hinne: 5/5 - hea näitlemine ja hea lugu
Žanr: romantiline, draama
Tegelased:
Emma Pasarow - Auden
Belmont Cameli - Eli
Kate Bosworth - Heidi
Dermot Mulroney - Robert
Andie MacDowell - Victoria

Lühikokkuvõte: Auden läheb suveks oma isa ja kasuema juurde, et proovida, kas teises keskkonnas saaks ta ka ise olla teistsugune. Tüdruku ema kasvatuse tõttu on tüdruk paljustki tavalisest teismelise seiklustest eemale jäänud ning seetõttu on teda ka tõrjutud. Auden loodab, et uues kohas saab ta enda teist külge avastada ning Eli abistab teda sellel teekonnal.




kolmapäev, 4. mai 2022

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore / Fantastilised elukad: Dumbledore'i saladused (2022)

 


Hinne: 5/5 - hea lugu, näitlejad ja teostus
Žanr: fantaasia, seiklus
Tegelased: 
Eddie Redmayne - Newt Scamander
Jude Law - Albus Dumbledore
Ezra Miller - Credence
Dan Fogler - Jackob Kowalski
Mads Mikkelsen - Gellert Grindelwald

Lühikokkuvõte: Grindelwald on vabaduses ning saanud enda kätte vahendi, millega Dumbledore'i käike ette näha nii et Dumbledore on tiimiga peab väga kavalalt töötama. Grindelwald vabastatakse ka süüdistustest tema vastu ning tal võimaldatakse kandideerida võlukunstimaailma juhiks. Paljastatakse saladusi Dumbledore'ide elust ning ka seda, kes see Credence siis ikkagi tegelikult on.