laupäev, 30. aprill 2022

365 Days: This Day (2022)

 


Hinne: 3.75/5 - ega mingit erilist lugu seal ei olnudki, lõpu poole natukene rohkem. Suurem osa ajast lihtsalt üks andmine.
Žanr: action, draama, erootiline
Tegelased:
Anna-Maria Sieklucka - Laura
Michele Morrone - Don Massimo
Magdalena Lamparska - Olga
Simone Susinna - Nacho

Lühikokkuvõte: Laura ja Don Massimo abiellusid, kuid ega mehe jaoks endiselt töö tähtsamal kohal kui naine ning Laura ei tunne ennast seetõttu üldse hästi. Nähes, kuidas Massimo naist petab põgeneb ta aedniku Nachoga. Nacho on palju hoolivam kui Massimo ning tunded tema vastu on lihtsad tekkima.




pühapäev, 17. aprill 2022

Dog / Koer (2022)

 


Hinne: 5/5 - väga armas film, aga emotsionaalne. Poleks pidanud ikka vaatama.
Žanr: seiklus, draama, komöödia
Tegelased:
Channing Tatum - Jackson Briggs

Lühikokkuvõte: Briggs on veteran, kes soovib taas missioonile minna, et raha teenida. Mehe tervis ei ole aga kõige parem ning selleks, et vajalikud load saada, peab Briggs toimetama oma langenud sõjaväekaaslase teenistuskoera mehe matustele. Koeral on samuti post-traumaatiline stress ning tema käitumine on päris agressiivne. Seetõttu satuvad Lulu ja Briggs nii mõnessegi seiklusesse.



  

laupäev, 16. aprill 2022

The In Between (2022)

 


Hinne: 5/5 - hästi tehtud, magusvalus lugu

Žanr: romantiline, draama

Tegelased:

Joey King-Tessa

Kyle Allen - Skylar

Celeste O'Connor - Shannon

Donna Biscoe - Doris

Lühikokkuvõte: Tessa ja Skylar satuvad autoõnnetusse, mille tagajärjel Skylar sureb. Tessa kohtab haiglas Dorist, kes usub, et surnud ei lahku teistpoolusesse koheselt, vaid veedavad mõne hetke vahepealsuses - eriti kui pn lõpetamata asju. Tessa hakkab mõne aja pärast Skylari kohalolu rohkem tajuma ning proovib temaga kontakti saada. Samas meenutab ta poisiga kohtumist ning nende ühist teekonda arastuseni. 




teisipäev, 12. aprill 2022

The Lost City / Kadunud linn (2022)

 


Hinne: 5/5 - head näitlejad, huvitav lugu, selline jaburalt naljakas
Žanr: action, seiklus, komöödia
Tegelased: 
Sandra Bullock - Loretta Sage
Channing Tatum - Alan
Daniel Radcliffe - Abigail Fairfax
Da'Vine Joy Randolph - Beth
Brad Bitt - Jack Trainer

Lühikokkuvõte: Loretta Sage on seiklusromaanikirjanik, kuid käesolev raamat edeneb vaevaliselt ning kui see lõpuks ka valmis saab, siis naise entusiasm ei ole selline, mis lugejad kutsuks. Lugejad fännavad rohkem kena kaanestaari Alanit. Ühel raamatuesitlusel röövitakse Loretta ära Abigaili poolt, kes soovib, et naine aitaks tal Kadunud Linnas ühte aaret leida. Loretta oskab Kadunud Linna tekste tõlkida, sest tema abikaasa oli arheoloog. Alan ja Jack Trainer lähevad saarele, kuhu Loretta viidi, naist otsima ning satuvad Loretta raamatuväärilistesse seiklustesse.