neljapäev, 24. veebruar 2022

Soo (2022)

 


Hinne: 5/5 - huvitav lugu, head näitlejad ja teostus

Žanr: romantiline, draama, action

Tegelased:

Franz Malmsten - Toomas

Liis Remmel - Liis

Helgur Rosental - Johannes

Hanna-Ly Aavik - Hilda / Metskass

Grete Kuld - Proua Martinson

Martin Kork - Madjak


Lühikokkuvõte: Toomas naaseb kodumaale oma venna tallu, sest isatalu müüs vend maha. Talu asub rabale lähedal ning sealt ilusaid vaateid otsides kohtab Toomas Hildat, keda küla peal Metskassiks kutsutakse. Hilda on lubatud mehele mühkamile Madjakule ning Toomas lubab tüdrukut aidata. 




pühapäev, 20. veebruar 2022

Redeeming Love (2022)

 


Hinne: 4,75/5 - huvitav lugu
Žanr: romantiline
Tegelased:
Abigail Cowen - Angel / Sarah
Tom Lewis - Michael Hosea
Nina Dobrev - Mae
Eric Dane - Duke

Lühikokkuvõte: Sarah elas koos oma ema Mae'ga ning nägi, kuidas ta isa ema suhtes käitus ning tundis isa põlgust enda vastu. Mae surma järel müüdi tüdruk prostituudiks, kuid aastaid hiljem ta põgenes Duke'i juurest. Prostitutsioonist ta aga ei pääsenud ning Angel'ina oli ta tahetud tüdruk. Ühel õhtul astus Michael naise tuppa ning mehel oli soov Angel endale naiseks võtta. Tüdruk hakkas vastu, kuid Michael ei andnud järele ning ühe juhtumise järeö nõustus Angel Michaeliga mehe farmi minema. 




laupäev, 19. veebruar 2022

Tall Girl 2 (2022)

 


Hinne: 4,75/5 - hea jätk eelmisele filmile
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Ava Michelle - Jodi
Sabrina Carpenter - Harper
Griffin Glunk - Jack Dunkerman
Luke Eisner - Stig

Lühikokkuvõte: Jodi ja Dunk on ametlikult paar. Jodi üks unistus on täitumas kui ta saab peaosa kooli muusikalis ning tüdruku enesekindlus on kõvasti tõusnud. Sellest hoolimata hakkab ta endas kahtlema kui kuuleb peas häält, mis ütleb, et ta ebaõnnestub. Lisaks on neil Dunkermaniga tüli ning nad lähevad lahku ja Harper on kaugele kolimas. Raskuseid on palju, mida ületada, et muusikalilaval särada.




neljapäev, 17. veebruar 2022

Marry Me (2022)

 


Hinne: 5+/5 - head näitlejad, hea lugu, hea muusika
Žanr: romantiline, komöödia, muusika
Tegelased: 
Jennifer Lopez - Kat Valdez
Owen Wilson - Charlie Gilbert
Maluma - Bastion
Chloe Coleman - Lou Gilbert

Lühikokkuvõte: Kat Valdez on kuulus lauljanna ning peagi abiellumas oma kontserttuuri lõpus terve maailma ees oma armastatu Bastioniga. Show lõpp ei lähe aga plaanipäraselt, sest naine näeb uudist, kuidas Bastion teda naise assistendiga petab. Kat valib hetkes olles publiku seast mehe, kes hoiab "Abiellu minuga" silti ning abiellub temaga lava peal. Charlie on matemaatikaõpetaja, kes tuli kontsertile oma tütre ning töökaaslasega, kuid lahkus kontsertilt abikaasaga. Paar otsustab lahutamise esialgu edasi lükata ning vaadata, mis saab.


 



6 underground (2019)

 


Hinne: 4,5/5 - head näitlejad, aga mõni stseen oli nagu liiga ulmeline
Žanr: action, thriller
Tegelased: 
Ryan Reynolds - Üks
Melanie Laurent - Kaks / Camille
Manuel Garcia-Rulfo - Kolm / Javier
Ben Hary- Neli / Billy
Adrie Arjona - Viis / Amelia
Dave Franco - Kuus / Guy
Corey Hawkins - Seitse / Blaine

Lühikokkuvõte: Üks on biljonär, kes on kokku pannud tiimi "kummitustest", et võidelda pahadega. Kummituseks olemist tähendab, et ümbritsev maailm arvab, et oled surnud. Satsi esimene missioon läheb natukene luhta ning Kuus saab surma. Üks leiab uue inimese, kellega missiooni edasi viia, kuid kes toob seltskonda uut korraldust. Algab jaht pahadele. 




pühapäev, 13. veebruar 2022

Tall Girl (2019)

 


Hinne: 4,5/5 - hea lugu
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Ava Michelle - Jodi
Sabrina Carpenter - Harper
Griffin Gluck - Jack Dunkelman
Luke Eisner - Stig Mohlin

Lühikokkuvõte: Jodi on keskmiselt kõvasti pikem tüdruk ning on lapsest saati seetõttu tähelepanu saanud ning kiusamise all olnud. Kui kooli saabub vahetusõpilane Stig Rootsist, kes on samuti pikka kasvu tekib Jodis lootus, et ka tema jaoks võib keegi olemas olla. Stig ja Jodi saavad hästi läbi, kuid poiss naudib populaarsust, mida tal kodumaal ei olnud ning läheb kaasa Jodi tõrjumisega. 




kolmapäev, 9. veebruar 2022

Book of Love / Armastus nagu raamat (2022)

 


Hinne: 4.25/5 - päris suure osa ajast ei olnud nagu väga kaasahaarav
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Sam Claflin - Henry Copper
Veronica Echegui - Maria Rodriguez

Lühikokkuvõte: Henry on kirjanik, kelle raamatut ei saada Inglismaal just väga suur edu. Küll aga on tema raamat edetabelite tipus Mehhikos ning mees sõidab sinna promo tegema. Üsna varsti selgub ka raamatu populaarsuse põhjus... Maria, kes raamatu hispaania keelde tõlkis muutis seda natukene põnevamaks. 




teisipäev, 8. veebruar 2022

Moonfall (2022)

 


Hinne: 5/5 - avatud mõtlemisega peab olema, et nähtut vastu võtta
Žanr: fantaasia, action
Tegelased:
Halle Berry - Jo Fowler
Patrick Wilson - Brian Harper
John Bradley - K.C. Housman

Lühikokkuvõte: Kosmonaudid Fowler ja Harper viibisid 2011. aastal kosmoses missioonil kui neid ründas mingi must kogu ning nad kaotasid ühe sõbra ja töökaaslase. Jo jõudis enne juhtumist teadvuse kaotada ega näinud musta kogu, kuid Brian nägi, kuid teda ei usutud ning süüdistati töökaaslas surmas. Kümme aastat hiljem tuleb vandenõuteoreetik K.C. välja infoga, et Kuu on oma trajektoorilt kõrvale kaldunud ning planeet Maa on suures ohus. Ka NASA jõuab mõned hetked hiljem sellele arusaamisele ning hakatakse plaani pidama, kuidas planeet päästa enne kui Kuu sellele otsa kukub. 






laupäev, 5. veebruar 2022

The Tinder Swindler (2022)

 



Hinne: 5/5 - hästi ülesehitatud ja jälgitav

Žanr: dokumentaal, krimi


Lühikokkuvõte: Cecilie räägib loo, kuidas kohtus tinderi kaudu multimiljonäri Simoniga ning kuidas nad üksteisesse armusid. Aja möödudes palus Simon naiselt rahalist abi. Cecilielt saadud raha kulutas Simon Pernillaga aja veetmiseks ning Pernillalt saadud raha Ayleenii peale. Ühesõnaga pani mees naised endast hoolima ning siis pettis neilt raha välja.