pühapäev, 30. jaanuar 2022

The Ice Age Adventures of Buck Wild (2022)



Hinne: 5/5 - tegelased endiselt sama iseloomuga ja huvitavad
Žanr: animatsioon, seiklus, komöödia
Tegelased:
Simon Pegg - Buck Wild
Vincent Tong - Crash / Eddie
Utkarsh Ambudkar - Orson
Justina Machado - Zee

Lühikokkuvõte: Crash ja Eddie tembutavad endiselt ning teistel on sellest juba natukene kõrini. Opossomid otsustavad öövalguses põgeneda ja omaette hakkama saada. Nad leiavad tee kadunud maailma dinosauruste ja Buck'i juurde. Kadunud maailmas on aga uus probleem, Orson on valla pääsenud ning soovib hävitada imetajad, kes kadunud maailmas asuvad. Kiire koolitus Zee poolt ning opossomid on koos Buck'i ja Zee'ga valmis pahalastele vastu hakkama. 




laupäev, 29. jaanuar 2022

The 355 (2022)

 


Hinne: 4,5/5 - oli huvitav küll ja head näitlejad, aga ei olnud üleliia kaasahaarav
Žanr: action
Tegelased:
Jessica Chastain - Mace
Penelope Cruz - Graciela
Diane Kruger - Marie
Lupita Nyong'o - Khadijah
Fan Bingbing - Lin Mi
Sebastian Stan - Nick

Lühikokkuvõte: CIA agendid Nick ja Mace on püüdmas tervele maailmale ohtlikku seadeldist, kuid üleandmine ei lähe lihtsalt ning seadeldis läheb kaduma, selle käigus kaotab Mace ka oma paarilise ning tema kohta hakatakse sisejuurdlust tegema. Marie üritab seadeldist sakslaste kätte saada ning Graciela on värvatud see tagasi kodumaale viima. Naised ei oska oodatagi kui keerukaks ja seiklusrikkaks selle seadeldise kättesaamine osutub. 




Home Team (2022)

 


Hinne: 5/5 - hea lugu
Žanr: komöödia, sport
Tegelased:
Kevin James - Sean Payton
Taylor Lautner - Troy 
Tait Blum - Connor Payton

Lühikokkuvõte: Sean Payton on jalgpalli kõrgliiga treener olnud juba pikki aastaid, kuid üks skandaal sunnib meest tööst eemal olema ning kuna palju vaba aega, otsustab ta minna vaatama, kuidas ta pojal läheb. Eksnaine ja poeg elavad väikeses Texase linnas. Connor tegeleb samuti jalgpalliga, kuid nende võistkond ei ole väga pikalt punkte teeninund. Treener Troy palub Seani endale appi ning koos õnnestub neil võistkond paremaks muuta. 




laupäev, 22. jaanuar 2022

Hotel Transylvania: Transformania / Hotell Transilvaania: Transformaania (2022)

 


Hinne: 4.75/5 - muudkui leiavad ideid, kuidas seda filmiseeriat jätkata, huvitav lugu seekord jällegi
Žanr: animatsioon, seiklus, komöödia
Tegelased:
Andy Samberg - Johnny
Selena Gomez - Mavis
Brian Hull - Dracula

Lühikokkuvõte: Hotell Transilvaania tähistab oma 125ndat sünnipäeva ning Dracula on valmis hotelli edasi pärandama oma tütrele ja tolle mehele. Kui aga Johnny loob Draculale pildi tuleviku hotellist, mis Draculale ei meeldi, otsustab ta ümber ning mõtleb välja seaduse, et inimestele ei tohi koletsitemaailmas kinnisvara anda. Johnny leiab aga lahenduse ning laseb ennast koletiseks muudada.




reede, 21. jaanuar 2022

Sing 2 / Laula 2 (2021)

 


Hinne: 5/5 - hea muusika, hea lugu
Žanr: animatsioon, muusikal, komöödia
Tegelased:
Matthew McConaughey - Buster Moon
Reese Witherspoon - Rosita
Scarlett Johansson - Ash
Taron Egerton - Johnny
Tori Kelly - Meena
Bobby Cannavale - Jimmy Crystal

Lühikokkuvõte: Buster on enda teatris edukaid tükke etendanud ning soovib oma tiimiga ka suurematele lavalaudadele murda. Kui esialgselt talle ära öeldakse otsustab koaala sõbrad kaasa võtta ning olukorra enda kätesse võtta. Hiilides prooviesinemisele sisse suudavad nad oma jutuga Jimmyle hea mulje jätta oma etenduse osas ning peavad hakkama pingutama, et lubatu ellu viia. 




The Royal Treatment (2022)

 


Hinne: 5/5 - hästi tehtud ja hea lugu
Žanr: romantiline
Tegelased:
Laura Marano - Isabella
Mena Massaud - prints Thomas
Cameron Rhodes - Walter

Lühikokkuvõte: Isabella töötab New Yorki ühes juuksurisalongis juuksurina. Prints Thomas on linnas ning vajab hädasti juukselõikust. Walter teeb kogemata vea ning helistab tuntud salongi asemel Isabella töökohta ning tellib lõikuse. Olukord lõppeb sellega, et salongil palutakse minna appi prints Thomase pulma spenguid tegema. Isabella on alati reisida tahtnud ning viib uude riiki kaasa ka oma heatahtlikkust. Ka prints suudab lõpuks lihttöölistesse paremini suhtuda. 




pühapäev, 16. jaanuar 2022

Brazen (2022)


 
Hinne: 4,5/5 - huvitav lugu ja head näitlejad
Žanr: krimi, draama, müsteerium
Tegelased:
Alyssa Milano - Grace 
Sam Page - Ed
Emilie Ullerup - Kathleen

Lühikokkuvõte: Grace on tuntud krimikirjanik, kes sõidab ome õele külla kuna õde on endast väljas. Kathleen läks mehest lahku ning valmistub nüüd oma poja hooldusõiguse eest võitlema. Kathleenil on ka üks saladus, nimelt töötab ta online saidil kus riietub domineerijaks ning lahutab kilentide meelt. Naise saladus tuleb välja kui ta tapetakse. Grace koos kõrvalmajas elavad uurija Ed'iga hakkavad mõrva uurima. 






laupäev, 8. jaanuar 2022

Mother / Android (2021)

 


Hinne: 4,5/5 - huvitav lugu
Žanr: action, düstoopia
Tegelased: 
Chloe Grace Moretz - Georgia
Algee Smith - Sam

Lühikokkuvõte: Inimese välimusega robotid on loodud inimeste abistamiseks teenrite jms majapidamiste juures. Ühel hetkel võtavad robotid aga võimu enda kätte ning taoavad inimesed, kes neile ette jöövad. Georgia ja Sam on just teada saanud, et ootavad last ning neil õnnestub metsa põgeneda ja tapjarobotite eest end varjata. 




neljapäev, 6. jaanuar 2022

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (2022)

 


Hinne: 5/5 - nii armas tagasivaade sellele, kuidas HP alguse sai ja mida näitlejad ise arvavad läbitud teekonnast
Žanr: dokumentaal

Lühikokkuvõte: Erinevad HP filmiseeria näitlejad saavad taaskord võtteplatsil kokku ning räägivad, kuidas film neid mõjutas ning milline oli nende teekond ja mälestused HP'ga seoses.