pühapäev, 28. november 2021

A Castle for Christmas (2021)

 


Hinne: 4.75/5 - oli naljakaid kohti, lugu iseenesest ka hea
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased: 
Brooke Shields - Sophie Brown
Cary Elwes - Myles, Dunbari hertsog

Lühikokkuvõte: Sophie Brown on kirjanik, kelle üle fännid rõõmsad ei ole, sest naine tappis oma kõige uuemas raamatus ära ühe peategelase. Sophie otsustab kasutada kaost ning reisib Šotimaale, kus on tema juured. Naise eesmärk on käia Dunbari lossis, millest tema isa naisele kunagi rääkis, ning alustada uue raamatu kirjutamisega. Lossi nähes naine armub sellesse ning tahab seda ära osta. Dunbari hertsog Myles, kes lossis ka parasjagu elab, ei ole sellest uudisest aga üldsegi mitte vaimustuses.




neljapäev, 25. november 2021

Jonas Brothers Family Roast (2021)

 


Hinne: 5/5 - naerda sai
Žanr: komöödia

Lühikokkuvõte: Kevin, Joe ja Nick teevad ise üksteise üle nalja, teevad nende naised nende üle nalja ning mõned kuulsused ja koomikud samuti. 




F9 / Kiired ja vihased 9 (2021)

 


Hinne: 4/5 - ei olnud midagi erilist nagu, polnud niiväga kaasahaarav. Aga head näitlejad.
Žanr: action
Tegelased:
Vin Diesel - Dominic Toretto
Michelle Rodrigues - Letty
John Cena - Jakob Toretto
Charlize Theron - Cipher

Lühikokkuvõte: Dom elab oma naise ja pojaga rahulikku elu kui tema tiimiliikmed välja ilmuvad ja abi paluvad. Dom nõustub kui saab teada, et tema vend Jakob, kellega ei ole soojad suhted, asjaga seotud on. Tiim saab kätte seadeldiste, mille abil saab ükskõik kuhu arvutisüsteemi sisse häkkida, kuid Jakob ilmub välja ning varastab seadeldise. Domi tiimi eesmärgiks saab seadeldis tagasi saada ning takistada selle üles laadimist satelliidile. 




kolmapäev, 24. november 2021

Home Sweet Home Alone (2021)

 


Hinne: 5/5 - täitsa huvitav natukene teistsugune vaatenurk
Žanr: komöödia
Tegelased:
Archie Yates - Max Mercer
Rob Delaney - Jeff McKenzie
Ellie Kemper - Pam McKenzie
Aisling Bea - Carol Mercer

Lühikokkuvõte: Jeff ja Pam on sunnitud oma maja müüma hakkama, sest Jeff jäi töötuks ning Pami palga pealt nad oma lastega suures majas elatud ei saa. Lahtiste uste päevalt käivad läbi ka Carol ja Max, sest neil vaja vetsu kasutada. Selle käigus saab Jeff teada, et üks nukk, mis neil kodus on, võib väga väärtuslik olla. Max võtab selle nuku neilt salaja kaasa ning Jeff ja Pam plaanivad selle tagasi varastada. Tagasi on seda keeruline küsida, sest Carol sõidab oma pere ja sugulastega Jaapanisse puhkama. Max peaks ka kaasa minema, kuid jääb maha - üksinda koju. Osaliselt pealt kuuldud tekst lülitab Maxil sisse kodu turvamise instinkti, et kaks sissetungijat endast eemale hoida.




teisipäev, 23. november 2021

Space Jam: A New Legacy / Space Jam: uus algus (2021)

 


Hinne: 5/5 - armas, lõbus ja tekitas tahtmise loony tunse vaadata
Žanr: komöödia, sport, animatsioon
Tegelased:
LeBron James - LeBron James
Don Cheadle - Al-G Rythm
Cedric Joe - Dom James
Jeff Bergman - Bugs Bunny

Lühikokkuvõte: LeBron ja tema poeg ei jaga päris samasugust vaimustust korvpalli vastu. Dom tahab tegeleda hoopis videomängu loomisega, aga isa surub korvpalli peale. Toimub kohtumine Warner Bros. stuudioga, kus loodetakse, et kuulus korvpallur nõustub nendega ühes Al-G Rythm'i loodud projektis kaasa tegema, aga LeBron keeldub. Al-G Rythm ei võta saadud tagasisidet hästi ning meelitab LeBroni ja Domi enda juurde ja skänneerib nad oma serverisse sisse. LeBron peab kokku panema korpallitiimi ning võitma kossumatši, et tagasi reaalsusesse pääseda.





esmaspäev, 22. november 2021

Here Today (2021)

 


Hinne: 4/5 - algus oli igavavõitu, aga lõpp oli kaasakiskuvam
Žanr: komöödia, draama
Tegelased:
Billy Crystal - Charlie Burnz
Tiffany Haddish - Emma Payge

Lühikokkuvõte: Charlie Burnz on komöödiakirjanik, kes kirjutab ühele komöödiasarjale sketše. Mees kohtab Emmat lõunasöögil, mis oli oksjoni raames ostetud. Emma ekskutt, kes on Charlie fänn, pakkus oksjonil selle lõunasöögi eest, kuid Emma otsustas lõunatama ise minna. Naisel pole aimugi, kes see Charlie on, kuid peale seda lõunasööki tekib nende vahel vaikselt sõprus ning Emma hakkab Charliet abistama mehe mäluprobleemidega seoses. 




pühapäev, 21. november 2021

We Broke Up (2021)

 



Hinne: 4,5/5 - huvitav ja omamoodi kurb lugu; suurt komöödiat küll ei tajunud
Žanr: komöödia
Tegelased: 
Aya Cash - Lori
William Jackson Harper - Doug
Sarah Bolger - Bea
Tony Cavalero - Jayson

Lühikokkuvõte: Doug palub oma pikaajalise tüdruksõbra endale naiseks, kuid kuna Lori ei vasta sellele ja tundub kahtlev, läheb paar lahku. Tulemas on Lori õe pulmad ning kuna ka Dougile on seal roll antud, siis lähevad nad koos pulma ning otsustavad, et ei räägi teistele oma lahkuminekust. 







Stowaway (2021)

 


Hinne: 4/5 - hea lugu, aga kuidagi aeglaselt kulges
Žanr: action, 
Tegelased:
Anna Kendrick - Zoe
Toni Collette - Marina
Daniel Dae Kim - David
Shamier Anderson - Michael

Lühikokkuvõte: Zoe, Marina ja David stardivad kosmosesse suunaga Marsile. Peale kosmose vahejaama kinnitumist avastab missioonijuht Marina ühe teadvusetu mehe jaama moodulite vahelt. Michael on tehnik, kes enne raketi õhku tõusmist sellele ülevaatust tegi. Teadvusetuna sattus mees sõlme seadmega, mis kosmoselaeva õhku co2'st puhastab ning lõhkus selle kogemata ära. Tiim peab leidam lahenduse, kuidas laevas olevat õhku puhastada ning kuidas saada piisavalt hapnikku, et nad oma missiooni elusalt lõpetada saaksid. 




Together Together (2021)

 


Hinne: 4/5 - selline tore lugu ja rahulikult kulgev. Miskit erakordset nagu ei olnud.
Žanr: komöödia
Tegelased:
Ed Helms - Matt
Patti Harrison - Anna

Lühikokkuvõte: Matt on neljakümnendates edukas äppi tootja, kes on valmis pere jaoks. Kuna mehe armuelu ei ole just edukas olnud, otsustab ta surrogaadi kasuks. Anna on 26-aastane noor naine, kes on juba ühe lapse saanud ning ta adopteerimiseks andnud. Nüüd hakkab Anna Mattile surrogaadiks ning film räägib nende kahe teekonnast lapse saamiseni. 




laupäev, 20. november 2021

Red Notice (2021)

 


Hinne: 5/5 - põnev lugu, hea teostus, nalja sai ka
Žanr: action, komöödia
Tegelased:
Dwayne Johnson - John Hartley
Ryan Reynolds - Nolan Booth
Gal Gadot - Sarah Black / The Bishop

Lühikokkuvõte: Eriagent John Hartley aitab interpolil uurida potentsiaalset vargust. Varastada plaanitakse muuseumis eksponeeritavat juveelitud muna, üks kolmest, mis kingiti Cleopatrale pulmakingina. Varas saadakes kätte, kuid muna vahetatakse siiski võltsingu vastu ning sellega seoses kahtlustatakse John Hartleyt ning pannakse ta koos Boothiga ühte kongi. Varguse taga oli Sarah Black ehk The Bishop. Hartley tahab oma nime puhastada ning nõustub Boothiga koostööd tegema, et Black kätte saada ning selleks tuleb jahtida, mida jahib Black - järgmist muna. 




Colors of Love (2021)



Hinne: 4/5 - klassikaline romantiline film, lugu oli iseenesest hea. Millegipärast oli ainult kirjeldav versioon olemas, mis häiris, aga no see prarem kui vene keelne peale lugemine.
Žanr: romantiline
Tegelased:
Jessica Lowndes - Taylor
Chad Michael Murray - Joel
Dennis Andres - Graig

Lühikokkuvõte: Raamatukoguhoidja Taylor kaotab oma töö ning kolib mõneks ajaks tagasi oma kodulinna, kus ta vend Graig hotelli peab. Taylor hakkab venda aitama, et hotell päästa ärimehe Joeli plaanide eest. 


 

Tick, Tick... Boom (2021)

 


Hinne: 3/5 - ei olnud eriti kaasahaarav ega vaatamapanev. Mängis pigem taustaks. 
Žanr: muusikal, draama
Tegelased: 
Andrew Garfield - Jonathan Larson
Alexandra Shipp - Susan
Vanessa Hudgens - Karessa

Lühikokkuvõte: Jonathan on muusikalide kirjutaja ning on viimased 8 aastat tegelenud ühe muusikali kirjutamise ja täiustamisega. Tal on ideaalsest tööst puudu üks ideaalne lugu, mis talle öeldi, et puudu on. Film räägib sellest, kuidas Jonathan seda lugu välja üritab mõelda ning samal ajal oma muusikali broadwayle saada ning eraeluga toime tulla.




David Attenborough: A Life on Our Planet (2020)

 


Hinne: 5/5 - veits masendav, aga kasulik 

Žanr: dokumentaal

Lühikokkuvõte: Tegemist on David Attenborough tunnistaja ütlusega sellele, mis Maal toimub ja kuidas me oleme elu viinud sinnani, kus see praegu on ning mida peaksime tegema, et väljasuremist vältida. David on uurinud loodust terve elu ning teinud dokumentaalne selle kohta. Nüüd toob ta detaliselt välja, kuidas inimkonna suurenemine ja looduse hävitamine võib viia väljasuremiseni ning kuidas me peaksime oma käitumist muutma, et meie elu Maal päästa.




neljapäev, 18. november 2021

The Princess Switch 3: Romancing the Star (2021)

 


Hinne: 4/5 - ei olnud üleliia huvitav lugu, essa osa oli ikka kõige parem
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Vanessa Hudgens - Stacy/ Leedi Margaret/ Leedi Fiona
Remy Hii - Peter
Will Kemp - Hunter

Lühikokkuvõte: Montenaro kuningriiki tuuakse jõulufestivali ajaks Vatikanist "Rahutäht", millest peaks saama festivali süda. Reliikvia varastatakse aga ära ning Leedi Margaret otsustab appi kutsuda oma nõbu Fiona, kellel pahandused veres voolavad ning kes suudab mõelda nagu varas. Fiona kasutab oma tutvusi ning leiab kiirelt inimese, kes "Rahutähe" varguse taga on. Naised panevad paika plaani, kuidas täht tagasi varastada ning see hõlmab taaskord üksteiseks olemise teesklemist. 




teisipäev, 9. november 2021

Army of the Dead (2021)

 


Hinne: 3/5 - tegevustik liikus veits aeglaselt 

Žanr: action

Tegelased: 

Dave Bautista - Scott Ward

Ella Burnell - Kate Ward

Matthias Shweighöfer - Ludwig Dieter


Lühikokkuvõte: Omamoodi järg Army of Thieves filmile ja oluline roll taas seifi sisse murdmisel, kuid seekord tegutseb seifimurdja oma uue nime all. Lisaks on segavaks faktoriks zombid, kes seifile ligipääsu ja ellu jäämist raskendavad.



 

pühapäev, 7. november 2021

Army of Thieves (2021)

 


Hinne: 4/5 - lugu oli nagu huvitav, aga miskit jäi puudu
Žanr: komöödia, action
Tegelased:
Matthias Schweighöfer - Sebastian Schlencht-Wöhnert
Natalie Emmanuel - Gwendoline
Ruby O. Fee - Korina
Stuart Martin - Brad Cage/Alexis Brochini
Guz Khan - Rolph
Jonathan Cohen - Delacroix

Lühikokkuvõte: Sebastian on juba väiksest saati tundnud huvi Wagneri loodud seifi süsteemide vastu ning õppinud lukke ja seife lahti muukima. See on tema hobi ning kui avaneb võimalus ennast sel alal tõeliselt proovile panna, võtab ta pakkumise vastu. Seega saab Sebastian osaks tiimist, mis asub kolme erinevat tüüpi seife lahti muukima ja möödaminnes ka nendest raha varastama. 




Love Hard (2021)

 


Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Nina Dobrev - Natalie
Jimmy O. Yang - Josh Lin
Darren Barnet - Tag

Lühikokkuvõte: Natalie on ajakirjanik, kes kirjutab oma lood enda kohutavatest kohtingukogemustest. Naine on aga väsinud lõpututest õudusunenägude kohtingutest ning loodab leida tõelist armastust. Kohtingurakenduse kaudu tutvub ta mehega, kes tundub ideaalne ning ka pilditest peab paika. Mehe vihjena tehtud kommentaarist ajendatuna sõidab naine Joshile külla ning on väga üllatunud kui live versioon ja rakenduses olevad pildid omavahel ei klapi.