teisipäev, 28. september 2021

The Starling (2021)



Hinne: 5/5 - armas ja südamlik
Žanr: draama, komöödia
Tegelased: 
Melissa McCarthy - Lilly Maynard
Chris O'Dowd - Jack Maynard
Kevin Kline - Dr. Larry Fine

Lühikokkuvõte: Lilly ja Jack kaotasid oma tütre ega tule selle kaotusega eriti hästi toime. Jack viibib raviasutuses kuna proovis enda elu võtta, Lilly püüab toime tulla enda leinaga ja peaaegu mehe kaotamisega. Naise kuulajaks saab endine psühhiaater, kuid praegune loomaarst, mis on omamoodi veider juhtum. Veel veidram on kui maja ümber toimetama hakates ründab Lillyt üks linnuke, kellega naine väikest sõda hakkab pidama. 




reede, 17. september 2021

After We Fell / Pärast langemist (2021)

 


Hinne: 4/5 - kirge oli palju ja näitlemine hea, aga sellist sisukat tegevustikku nagu ei olnud
Žanr: romantiline, draama
Tegelased:
Josephine Langford - Tessa 
Hero Fiennes Tiffin - Hardin

Lühikokkuvõte: Tessa ja Hardini lugu läheb edasi ning paarike seisab silmitsi kaugsuhte väljakutsega. Lahusolek ja tähtsatest teemadest mitte rääkimine on viinud sinnani, kus nad tahavad ja kujutavad kumbki elu ja edasisi käike teistmoodi ette. Tessa ei loobu oma unistuste töökohast Seattle'is ning nii annab Hardin järele et suhe toimimas hoida.





neljapäev, 9. september 2021

Cinderella (2021)

 


Hinne: 5/5 - tore lugu, mõnusad laulud
Žanr: muusikal, romantiline
Tegelased:
Camila Cabello - Tuhkatriinu
Indina Menzel - Vivian
Nicholas Galitzine - prints Robert

Lühikokkuvõte: Tavaline Tuhkatriinu lugu võõrasema ja kahe kasuõega, kuid selles loos meeldib Tuhkatriinule kleite valmistada ning ta on selles osav. Ühiskonnas aga ei vaadata hästi naisele, kes soovib oma äri ajada. Ühiskonna ja traditsioonide vastu võitlevad ka prints ning tema õde, kes soovivad kuningakojas asju teisit teha. Tuhkatriinu ja prints kohtuvad ja armuvad ning proovivad leida mooduse, kuidas õnnelikud olla nii iseendana kui ka koos. 





pühapäev, 5. september 2021

Afterlife of the Party (2021)

 


Hinne: 5/5 - omamoodi väga armas
Žanr: komöödia, draama
Tegelased:
Victoria Justice - Cassie
Midori Francis - Lisa
Robyn Scott - Val

Lühikokkuvõte: Cassie ja Lisa on lapsepõlvest saati sõbrad olnud ning üksteist toetanud. Cassie sünnipäevapeol lähevad sõbrannad riidu oma erinevate elustiilide tõttu. Cassie sünnipäeva tähistamine lõpeb tüdruku jaoks õnnetu kukkumise ja surmaga. Tüdruk ärkab vahepealsuse tsoonis ja kohtab Val'i, kes tüdruku juhtingel on edasisel teekonnal. Cassie saab 5 päeva, et oma maapealse elu otsad kokku tõmmata ning tegeleda inimestega, kes tema nimekirjas on ja kellega on asjad lõpetamata. Lisa on väga üllatunud, kui oma surnud sõbrannat taas näeb, kuid aitab teda kuidas saab. 




Jungle Cruise /Džungliseiklus (2021)

 


Hinne: 5/5 - head näitlejad, seikluslik
Žanr: seiklus, fantaasia
Tegelased:
Emily Blunt - Dr. Lily Houghton
Dwayne Johnson - Frank Wolff
Jack Whitehall - MacGregor Houghton

Lühikokkuvõte: Lily läheb oma vennaga otsima puud, mille õied ravivad kõiksugu haiguseid. Frank oma laevakesega sõidutab seiklejaid mööda jõge selle arvatava müüdi jahtimisel. Lily otsinguid püüavad takistada sakslased ja ka 400-aasta vanused hispaanlased, kes kunagi ära neeti.