reede, 30. juuli 2021

Resort to Love (2021)

 


Hinne: 5/5 - hea film, mõnusa vibe'iga
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Christina Milian - Erica
Jay Pharoah - Jason
Sinqua Walls - Caleb

Lühikokkuvõte: Erica ja Jasoni kihlus purunes, kui mees võttis vastu töö teises linnas ning jättis Erica maha. Naine lootis oma tärkavale muusikakarjäärile, kuid kui ka see luhta läheb, asub Erica tööle paradiisisaarel lauljannana. Üllatus on suur kui Erica seal Jasonit kohtab, kes on uue naisega abiellumas.


 

This Little Love of Mine (2021)

 


Hinne: 3,75/5 - ei olnud otseselt midagi väga erilist, aga vaadatav
Žanr: romantiline
Tegelased:
Saskia Hampele - Laura 
Liam McIntyre . Chip
Lynn Gilmartin - Gem

Lühikokkuvõte: Laura on palju vaeva näinud, et advokaadibüroos kõrgemale ametipositsioonile tõusta ning partneriks saada. Soovi on kindlustamas tehing, mis hõlmab tagasi kodukanti minemist ning lapsepõlve parima sõbra allkirja saamist. Vajalikele paberitele allkirja saamine pole aga nii lihtne ning selle käigus leiab Laura enda tõelised soovid. 





kolmapäev, 28. juuli 2021

Finding You (2021)

 


Hinne: 4/5 - armas lugu, aga miskit jäi nagu puudu veits.... polnud nii kaasahaarav
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Rose Reid - Finley Sinclair
Jedidiah Goodacre - Beckett Rush

Lühikokkuvõte: Finley üritab viiulit mängides saada sisse New Yorgi ühte muusikakooli, kuid ebaõnnestub. Tüdruk plaanib teisel katsel uuesti osaleda, kuid otsustab vahepeal semestriks Iirimaale õppima minna nii nagu tegi kunagi ka tema vend. Lennukis kohtub Finley Beckettiga, kes on tuntuks saanud lohefilmides näitlemisega. Noorte teekonnad ristuvad ka hiljem ning nad on üksteisele suureks abiks. 






teisipäev, 27. juuli 2021

The Last Letter from Your Lover (2021)

 


Hinne: 4/5 - huvitav ja armas lugu ja head näitlejad, aga natukene raske oli hinnata kuna lugesin enne filmi vaatamist raamatu ka läbi...
Žanr: romantiline, draama
Tegelased:
Shailene Woodley - Jennifer Stirling
Joe Alwyn - Lawrence Stirling
Callum Turner - Anthony O'Hare
Felicity Jones - Elle Haworth
Nabhaan Rizwan - Rory

Lühikokkuvõte: 1960ndad... Jennifer on abikaasa jõukale mehele, kes naisele suurt tähelepanu ei pööra. Naise ellu satub Anthony, kellega koos aja veetmine Jenniferile palju rohkem rõõmu pakub kui oma mehe seltsis olemine ning sünnib afäär, milles on oluline roll teineteisele saadetavatel kirjadel. Autoõnnetus ja mälukaotus rikub armatsejate plaanid. Filmi tänapäev... Elle töötab ajakirjanikuna ning leiab töö juurest armastuskirja, mille tausta otsustab uurima hakata ning mille tulemustest soovib teada saada.

Võrdlus raamatuga: Raamatut oli minu jaoks natukene raske lugeda ja alguses oleksin ehk pooleligi jätnud, aga kuna teadsin, et film kohe välja tulemas, siis sundisin end lõpuni lugema. Raamatu alguses lihtsalt tegevustik venis või ei olnud ajas liikumine nii sujuv või ma ei tea, miskit ei meeldinud. Nagu ikka oli filmis stseene, mida raamatus ei olnud ja muudatusi samuti ehk siis filmi vaadates toimus peas ikka võrdlus, et mis raamatus teisiti oli. Raamatus olev tegevustik tänapäeva Jenny ja Anthony ümber meeldis mulle rohkem kui filmi versioon :) 




neljapäev, 15. juuli 2021

Öölapsed (2021)

 


Hinne: 4,5/5 - palju häid näitlejaid ja naerda sai ka, aga algus venis veits
Žanr: komöödia
Tegelased:
Grete Konksi - Liis
Piret Krumm - Karin
Alice Siil - Jane

Lühikokkuvõte: Kolme õe seiklused ühe öö jooksul. Vanim õde, Karin, üritab bossile silma jääda töömaastikul nii oma töö kui ka välimusega. Noorim õde, Jane, kompab piire oma vanematega ning üritab leida iseennast ja mitte alluda sõbranna mõjutustele. Keskmine õde, Liis, on äsja gümnaasiumi lõpetanud ning oma vanemate au ja uhkus. Tüdruk arvab, et on oma poiss-sõbraga tulevikuplaanid paika pannud, kuid selgub, et palju on veel ebakindel.