laupäev, 30. jaanuar 2021

Bajacero / Below Zero (2021)

 


Hinne: 3/5 - suht palju ajuvabadust oli, et tegevustik polnud kohe üldse usutav vahet pole kui hea su fantaasia on. Mõni üksik huvitav koht oli.
Žanr: action, krimi, seiklus
Tegelased:
Javier Gutierrez - Martin
Karra Elejalde - Miguel
Luis Callejo - Ramis

Lühikokkuvõte: Toimumas on vangide transport ühest kohast teise kui transpordi missiooni rünnatakse. Saatjaauto võetakse rajalt maha ning selle politseinikud tapetakse ja sama juhtub Martini paarilisega vangide kaubikus. Kaubik on aga üpris vastupidav välistele teguritele ning nii varjavad Martin ja vangid ennast seal kuniks neil ei jää muud üle kui kaubikust väljuda.




 

reede, 15. jaanuar 2021

Pieces of a Woman (2020)

 


Hinne: 4,5/5 - lugu oli hea, aga emotsioonidega oleks võinud rohkem mängida vast, et rohkem loosse sisse elada
Žanr: draama
Tegelased: 
Vanessa Kirby - Martha
Shia LaBeouf - Sean


Lühikokkuvõte: Martha ja Sean on oma esimest last ootamas, kuid lapse sünd ei lähe hästi ning beebi sureb. Film räägib, kuidas paarike selle kaotusega toime tuleb. 






reede, 8. jaanuar 2021

Full Out 2: You Got This (2020)

 


Hinne: 4/5 - teema nagu huvitav, aga teostus jättis soovida
Žanr: perefilm, sport, tõsieluline
Tegelased:
Logan Edra - Riley
Sydney Cope - Chayse
Braedyn Bruner - Natalie
Liza Wilk - Brenna

Lühikokkuvõte: Lugu Oklahoma ülikooli sportvõimlejatest, kes näevad vaeva, et riiklikku ülikoolidevahelist võistlust võita. 




neljapäev, 7. jaanuar 2021

We Can Be Heroes (2020)

 


Hinne: 4,5/5 - huvitav lugu, aga vahepeal oli natukene naeruväärne nagu ka
Žanr: fantaasia, action, perefilm
Tegelased: 
YaYa Gosselin - Missy
Hala Finley - Ojo
Priyanka Chopra Jonas - prl Granada

Lühikokkuvõte: Superkangelased satuvad hätta, kui tulnukad Maad ründavad ning kangelased kinni nabivad. Superkangelaste lapsed on toimetatud peakorterisse preili Granada hoole alla, kuid lapsed lasevad sealt jalga, sest aimavad, et tulnukad tulevad ka sinna. Koos töötades ning Missy vanaema abil kasutades treenivad lapsed oma võimeid ning suunduvad oma vanemaid päästma. 




Chemical Hearts (2020)

 


Hinne: 4,5/5 
Žanr: romantiline, draama
Tegelased:
Lili Reinhart - Grace
Austin Abrams - Henry

Lühikokkuvõte: Henry saavutab oma pisikese unistuse, kui temast saab kooli ajalehe peatoimetaja. Miinuseks on aga see, et ta peab postisiooni Grace'iga jagama, kes on üpris pahur ja tõrjuv. Grace'il on ka füüsilised piirangud, sest peab autoõnnetuse tõttu kepiga kõndima. Henry on romantik ning ei anna Grace'i suhtes kergesti alla. Tüdruku süda on aga varasemalt juba hõivatud. 




kolmapäev, 6. jaanuar 2021

Unpregnant (2020)


 

Hinne: 4,75/5 

Žanr: seiklus, draama

Tegelased:

Haley Lu Richardson - Veronica Clarke

Barbie Ferreira - Bailey Butler


Lühikokkuvõte: Veronica ja Bailey olid nooremana head sõbrannad, kuid nad kasvasid lahku. Veronica on nüüd aga hädas, sest sai teada et on rase ning selleks, et vanemate nõusolekuta aborti teha, peab ta päris pika maa maha sõitma. Tüdruk palub Baileyt appi, sest tal on juhiload ja ligipääs autole. Kiirest autoreisist saavad seiklusterikkad päevad.