neljapäev, 26. november 2020

The Pincess Switch: Switched Again (2020)

 


Hinne: 3,75/5 - ei olnud nii huvitav jälgida kui esimest osa
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased: 
Vanessa Hudgens - Stacy, Margaret ja Fiona
Sam Palladio - Edward
Nick Sagar - Kevin

Lühikokkuvõte: Kokk Stacy abiellus prints Edwardiga ning võttis enda kanda printsessi tiitli. Printsess Margaret ja Kevin olid pikalt suhtes kuni Margareti isa suri ning tema nõbu troonist loobus nii et tema trooni enda kanda sai. Sellega läksid Kevini ja Margareti plaanid sassi ning teed lahku. Filmi järjes ongi saabumas Margareti kroonimine ning Stacyl õnnestub veenda ka Kevinit üritusele tulema. Kohal on ka Margareti sugulane Fiona, kes näeb Margareti moodi välja. Printsessid teevad jälle vahetuse, kuid Fiona lööb selle plaani oma sepitsemisega sassi. 





reede, 20. november 2020

Freaky (2020) / Räige reede

 


Hinne: 4/5 - õudukate fänn ma pole, kuid õnneks oli piisavalt komöödiat ka, et film vaadatav oleks. Omamoodi, natukene jaburalt üle pingutatud, kuid väga hull polnud.
Žanr: õudus, komöödia
Tegelased: 
Vince Vaughn - Blissfield'i lihunik
Kathryn Newton - Millie Kessler

Lühikokkuvõte: Blissfieldi lihunik on sarimõrvar, kelle maiuspalaks on ulakust tegevad noored. Lihunik on pikalt eemal olnud ning teda peetakse müüdiks, kuid kui mees 4 keskkooli õpilast julmalt mõrvab hakatakse taas teda kartma. Millie on tagasihoidlik tüdruk ning kuna talle unustatakse peale jalgpallimängu järele tulla satub tüdruk silmitsi lihunikuga. Lihuniku jaoks ei lähe asjad nii nagu peaksid ning järgmisel hommikul ärkab ta Millie kehas, samas on see tema jaoks tõeline paradiis. Millie teeb kõik selleks, et lihuniku kehast välja saada ning enda oma tagasi võtta.




reede, 6. november 2020

Operation Christmas Drop (2020)

 



Hinne: 4,75/5 - omamoodi lugu ja hea teostus, aga miskit natukene jäi nagu puudu

Žanr: romantiline, komöödia

Tegelased:

Kat Graham - Erica Miller

Alexander Ludwig - kapten Andrew Jantz


Lühikokkuvõte: Erica saadetakse ühte sõjaväebaasi, sest kärpeid on vaja teha ning vaadata kas baasi olemasolek on üldse vajalik. Kuid sellest baasist on aastakümneid organiseeritud projekti, mis toimetab jõulude paiku eluks vajalikke tarbeid ja vahendeid ümbruses olevatele väiksematele saarekestele. Seetõttu ei taha kohalikud baasi sulgemisest miskit kuulda ning kapten Andrew ülesanne on Ericat selles veenda. 




neljapäev, 5. november 2020

Holidate (2020)

 


Hinne: 5/5 - head näitlejad, hea lugu, kaasahaarav
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Emma Roberts - Sloane
Luke Bracey - Jackson
Jessica Capshaw - Abby
Kristin Chenoweth - tädi Susan

Lühikokkuvõte: Sloane'i viimane kutt jättis ta maha teise naise pärast ning nüüd on naise perekond tal taaskord kuklasse hingamas, millal ta uue mehe koju toob. Sloane ei ole uueks suhteks valmis ning kui ta kuuleb mõtet, et kaaslane leitakse ainult pühade ajaks et ei peaks üksinda olema, on ta sellest mõttest vägagi huvitatud. Huvitatud on ka Jackson, kelle viimane pühadekohting ebaõnnestus ning nii tehakse kokkulepe üksteisele pühade ajal seltsi pakkuda. 




kolmapäev, 4. november 2020

The Broken Hearts Gallery (2020)

 


Hinne: 4,75/5 - huvitav lugu ja üliselt meeldis, aga natukene jäi miskit puudu nagu.
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Geraldine Viswanathan - Lucy Gulliver
Dacre Montgomery- Nick

Lühikokkuvõte: Lucy kipub kiirelt kiinduma, kuid tema armuelu ei ole väga edukas olnud. Naisel on oma purunenud suhetest järel erinevaid suveniirikesi, mis tema sõbrannade arvates üldsegi tervislik pole. Taas ühe lahkumineku ning sellele lisaks ka töö kaotamise järel juhtub naine kokku Nick'iga. Nick on ehitamas hotelli ning seal ringi liikudes tekib Lucyle mõte oma suveniiridest loobuda ja kutsuma üles ka teisi katkisi südameid oma suveniire hotelli tooma. Nii saab alguse murtud südamete galerii. 




Mulan (2020)

 


Hinne: 4,75/5 - täitsa huvitav oli jälgida, kuid mõndades kohtades oli liiga palju aru saada, et graafikaga tehtud ja fake.
Žanr: action, draama
Tegelased:
Yifei Liu - Mulan
Donnie Yen - komandör Tung
Jason Scott Lee - Böri Khan

Lühikokkuvõte: Mulan on juba väiksest peale oma külakeses silma paistnud veidrate oskuste poolest ning nende tõttu oma perekonnale rohkem häbi kui au toonud. Kuna peres puudub poeglaps, võtab Mulani isa vastu otsuse ise minna valitsejat Böri Khani vastu kaitsema. Mulani isa füüsiline tervis ei ole kiita ning Mulan otsustab öö pimeduses ise minna pere esindama. Naine armees on muidugi ennekuulmatu ning seetõttu varjab Mulan oma sugu, kuid mitte oma oskusi.