neljapäev, 22. oktoober 2020

Made in Italy (2020) / Armastusega Itaaliast

 


Hinne: 5/5 - armas lugu ja ilusad vaated Itaaliast.
Žanr: komöödia, draama
Tegelased: 
Liam Neeson - Robert
Micheal Richardson - Jack
Valeria Bilello - Natalia

Lühikokkuvõte: Jack on oma naisest lahutamas ning ilma jäämas ka kunstigaleriist, kus ta pikalt töötanud on, sest tema naise vanemad tahavad selle ära müüa. Jack loodab galerii ära osta, kuid selleks on vaja maha müüa Itaalias olev maja, mis on mehel isaga kahepeale ning kus nad kumbki ammu käinud pole. Tosacana majake on kohutavas seisus ning nõuab palju vaeva, et korda saada. Maja üles vuntsitamise käigus paranevad Jacki ja Roberti suhted ning Jack tutvub ka Nataliaga. 




reede, 16. oktoober 2020

O2 (2020)

 


Hinne: 5/5 - huvitav lugu ja hästi teostatud, põnev jälgida
Žanr: action, ajalooline
Tegelased:
Priit Võigemast - Feliks Kangur
Elmo Nüganen - major Kurg
Indrek Ojari - Andres Piirisild
Kaspars Znotins - Ivan Kostrov

Lühikokkuvõte: Feliks kutsutakse Helsingist tagasi Eestisse kui tema tuttav Paul Parik surnult leitakse ning selle tagamaad on väga kahtlased. Paulil oli tähtis roll oma meeskonnaga siseinfo saamisel. Venemaalt. Kuna Eesti on küllaltki hiljuti iseseisvunud on oluline teada, mida piiri taga korraldatakse. Feliks saab teada, et Paulil oli käeulatuses vene punane raamat, kus on kirjas nende koodid raadioteel rääkimiseks. Kuigi Eestil selle raamatu kättesaamise operatsioonist suurt kasu enam pole, tuleks info kasuks Soomele, kes Venemaaga sõtta astumas. 






kolmapäev, 14. oktoober 2020

Endless (2020) / Igavik meie vahel

 


Hinne: 5/5 - teistsugune lugu natukene, omamoodi huumorit sisse põimitud. Armas.

Žanr: draama, romantiline, fantaasia

Tegelased:

Alexandra Shipp - Riley

Nicholas Hamilton - Chris

DeRon Horton - Jordan


Lühikokkuvõte: Riley ja Chris on keskkooli kallimad, kes lähevad Riley ülikoolivaliku tõttu tülli ning tülitsemise käigus satuvad autoavariisse. Chris ei ela õnnetust üle ning kohtab tesipoolsuses Jordanit, kes suri juba 30 aastat tagasi, kuid pole endiselt edasi liikunud. Jordan aitab Chrisil uue reaalsusega kohaneda. Riley aga ei ole valmis Chrisist loobuma ning kui ta leiab viisi, kuidas oma surnud poiss-sõbraga ühendust pidada, kasutab ta seda ka siis kui see tema enda tervisele hea ei ole. 




esmaspäev, 5. oktoober 2020

The Secret: Dare To Dream (2020) / Saladus: Julge unistada

 


Hinne: 4/5 - lugu nagu oli armas, aga miskit jäi puudu ja film polnud nii kaasahaarav

Žanr: romantiline, draama

Tegelased:

Katie Holmes - Miranda Wells

Jsoh Lucas - Bray Johnson

Jerry O'Connel - Tucker


Lühikokkuvõte: Miranda on kolme lapse ema, kelle abikaasa suri lennuõnnetuses. Miranda majanduslik seisukord ei ole sugugi kiita, maja laguneb ning lastele ei saa pakkuda seda, mida nad soovivad. Torm toob naise õuele Bray, kes on kui päästeingel ning aitab naisel nii autot kui ka maja parandada. Bray süstib kõikidesse positiivsust, kuid ta pole olnud päris aus, miks ta Miranda hoovi sattus.