kolmapäev, 16. september 2020

After We Collided (2020) / Pärast. Kui sädemeid lendas


Hinne: 5/5 - põnev oli jälgida, häid näitlejaid oli
Žanr: romantiline, draama
Tegelased:
Josephine Langford - Tessa
Hero Fiennes Tiffin - Hardin 
Dylan Sprouse - Trevor
Candice King - Kimberly

Lühikokkuvõte: Eelmises filmis läksid Tessa ja Hardin filmi lõpus tülli. Selle filmi alguses on nad endiselt tülis. Tessa alustab praktikakohaga Vance kirjastuses, Hardin üritab Tessaga ühendust saada, et ära leppida. Kuidagi need kaks ikka tõmbuvad üksteise poole ega suuda käsi üksteisest eemale hoida. Hardini ema tuleb Ameerikasse ning tema heaks Tessa teeskleb, et on Hardiniga ikka koos, aga pärast see ei ole enam teesklemine. Ja muidugi jõuavad nad uuesti tülli minna. 





kolmapäev, 9. september 2020

Love, Guaranteed (2020)

 Love, Guaranteed film poster.png


Hinne: 4,75/5 - omamoodi lugu ja täitsa armas

Žanr: romantiline, komöödia

Tegelased:

Rachel Leigh Cook - Susan

Damon Wayans Jr - Nick


Lühikokkuvõte: Susan on advokaat, kelle enamik juhtumeid on tehtud tasuta. Nick pöördub Susani firma poole lootuses leida õiglust. Kohtingusaidi lubadus, et leiad 1000 kohtingu järel oma elu armastuse, ei pea Nick'i puhul paika ning mees tahab nad kohtusse kaevata. Tegemist on täiesti reaalse võiduvõimalusega, kuid lõpuks Nick siiski loobub süüdistustest.




teisipäev, 8. september 2020

All Together Now (2020)

 All Together Now poster.jpg


Hinne: 5/5 - hea lugu ja teostus, südamlik

Žanr: draama

Tegelased: 

Auli'i Cravalho - Amber Appleton

Rhenzy Feliz - Ty

Justina Machado - Becky


Lühikokkuvõte: Amber on oma emaga kahekesi ning kuna Becky on alkoholilembeline, kaotasid nad oma kodu ning ööbivad koolibussis, mille juhiks Becky on. Kui aga Becky tahab Amberiga tagasi oma endise kuti juurde kolida, kes naist lõi, saab Amberil kõrini ning ta ei hoia oma mure enam enda teada. Autoõnnetus jätab Amberi ka emast ilma ning alles jääb tüdrukule ainult tema koer Bobby ja kena lauluhääl.




neljapäev, 3. september 2020

Tenet (2020)

 Tenet movie poster.jpg


Hinne: 4,75/5 - filmitöö ja näitlejad kõik väga hea, aga natukene palju mindfucki. Tallinna stseene oli lahe näha seal filmis. 

Žanr: action

Tegelased:

John David Washington - peategelane

Robert Pattinson - Neil

Elizabeth Debicki - Kat

Kenneth Branagh - Andrei Sator


Lühikokkuvõte: Filmi peategelane peab uurima, kuidas on võimalik, et osa esemeid on pandud aja mõistes pöördesse ning ka inimesed saavad liikuda ajas tagasi. Neil on mees, kes peategelasele appi tuleb. Peagi saadakse teada, et venelane Andrei Sator on mees, kes tulevikuga kõige agaramalt suhtleb ning tal on maailma osas halvad kavatsused.