esmaspäev, 20. juuli 2020

The Lovebirds (2020)

The Lovebirds poster.jpeg

Hinne: 4,5/5 - päris vaimustuses ehk pole, aga piisavalt naljakas ja omamoodi film
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased: 
Kumail Nanjiani  - Jibran
Issa Rae - Leilani Brooks
Anna Camp - Edie

Lühikokuvõte: Jibran ja Leilani on paarike, kelle suhe on omadega lõppu jõudmas, kuid saatusel on neile varuks üks paras väljakutse. Kogemata satub paarike mõrva pealtägema ja mõnesmõttes ka selles osalema. Paanikas põgenevad Jibran ja Leilani sündmuskohalt ning politsei kartuses üritavad ise selgusele jõuda, mis mõrvani viis ja kes selle taga tegelikult on. 


laupäev, 11. juuli 2020

Desperados (2020)

Desperados (film) poster.jpg

Hinne: 4,5/5 - oli nalja ja draamat, aga miskit veidi jäi nagu puudu
Žanr: komöödia
Tegelased:
Nasim Pedrad - Wesley
Anna Camp - Brooke
Sarah Burns - Kaylie
Lamorne Morris - Sean
Robbie Amell - Jared

Lühikokkuvõte: Wesley'l pole viimasel ajal hästi läinud: tulutud tööintervjuud ja särtsuta kohtingud... Ühelt pimekohtingult lahkudes on naine taaskord endast väljas ning kukub. Kukkumise järel kohtab ta aga Jaredit, kes on lootustandev poiss-sõbra kandidaat. Peale toredat õhtut ei kuule naine mehest aga miskit ning saadab oma sõbrannade toel mehele kurja e-maili. Kui selgub, et Jared oli olnud autoõnnetuses ning viibib Mehhiko haiglas võtab Wesley oma kaks parimat sõbrannat kaasa ning sõidab Mehhikosse, et saadetud e-mail ära kustutada enne kui mees seda loeb.


reede, 10. juuli 2020

The F**k-It List (2020)

The F**k-It List Poster

Hinne: 4,5/5 - miskit jäi natuke puudu
Žanr: komöödia
Tegelased:
Eli Brown -Brett Blackmore
Madison Iseman - Kayla
Jerry O'Connell - Jeffrey
Natalie Zea - Kristen

Lühikokkuvõte:  Brett on olnud terve elu tubli õpilane, õppinud headele hinnetele ja ka õpitu meelde jätnud. Poiss saab sisseastumiskutse 7 tipp-ülikooli 8st kuhu ta kandideeris, mis poisi vanemad üliõnnelikuks teeb, sest selleks on vanemad poega ette valmistanud. Lõpuaasta nali, mida lõpetav klass koolile teha tahab läheb aga natukene nihu ning Bretti hiilgav tulevik saab hoopis teise suuna.



neljapäev, 2. juuli 2020

Eurovision Song Contest - The Fire Saga (2020)

Eurovision Song Contest- The Story of Fire Saga poster.jpg

Hinne: 4,5/5 - head näitlejad ja naerda sai ka, aga mitte nii palju kui lootsin
Žanr: komöödia, muusikal
Tegelased:
Will Ferrell - Lars Erickssong
Rachel McAdams - Sigrit Ericksdottir 
Pierce Brosnan - Erick Erickssong
Demi Lovato - Katiana Lindsdottir

Lühikokkuvõte: Lars on unistanud Eurovisioonil osalemisest juba ammu ning Sigriti ka oma unistusse kaasanud. Koos laulavad ja esinevad nad kohalikel üritustel ning töötavad samal ajal loo kallal, mida Eurovisioonile esitada. Juhuse tahtel pääsevad Lars ja Sigrit Islandi laulule, kuid sealne esinemine on katastroof ning lootus edasi oma riiki esindama on null. Paadiõnnetus teiste esinejatega viib aga selleni, et Lars ja Sigrit pääsevad Eurovisioonile.