teisipäev, 30. juuni 2020

Athlete A (2020)

Athlete A poster.jpg

Hinne: 5/5 - mäletan kui see teema paar aastat tagasi läbi käis sotsiaalmeediast ja uudistest. Huvitav oli sellest täpsemalt teada saada. 
Žanr: dokumentaal, sport

Lühikokkuvõte: The Indianapolis Star kirjanikud avavad telgitaguseid skandaalile USA sportvõimlemises. Räägitakse kuidas Larry Nassar noori tüdrukuid seksuaalselt väärkohtles ja kuidas USA sportvõimlemise organisatsioon midagi ette ei võtnud. 



esmaspäev, 29. juuni 2020

Feel the Beat (2020)

Feel the Beat (film) poster.jpg

Hinne: 4,5/5 - täitsa hea lugu
Žanr: draama, komöödia, tants
Tegelased:
Sofia Carson - April Dibrina
Wolfgang Novogratz - Nick
Donna Lynne Champlin - Barb

Lühikokkuvõte: April on pärit väikelinnast, kuid on jõudnud oma tantsimisega New Yorki ja esinenud ka Broadwayl. Kahjuks ei lähe tal prooviesinemised nii hästi kui naine loodab ning olude sunnil peab ta kodulinna tagasi minema. Sealne Barbi juhitud tantsustuudio toimib aga endiselt ning April nõustub noori tüdrukuid tantsimisega aitama, et pääseda võistlustele, mille žüriis on ka tuntud Broadway tegelane. April loodan läbi selle taas suurele lavale pääseda.


365 Days (2020)

365 Dni film poster.png

Hinne: 4/5 - oli nagu huvitav jälgida küll, aga vahepeal oleks tegevustik paremini areneda võinud
Žanr: draama, erootika
Tegelased:
Michele Morrone - Don Massimo Torricelli
Anna-Maria Sieklucka - Laura Biel

Lühikokkuvõte: Massiomo võtab isa surma järel üle ameti itaalia mafiaga seoses. Ühel päeval näeb ta lennujaamas naist, keda silmas ta rannas ka oma isa mõrvamise päeval ning keda ta oma peast välja pole saanud. Mees röövib Laura ära ning lubab naise vabastada kui too pole 365 päeva jooksul temasse armunud.


neljapäev, 25. juuni 2020

Extraction (2020)

Extraction (2020 film).png

Hinne: 4,5/5 - täitsa norm lugu ja hea näitleja
Žanr: action, põnevus, thirller
Tegelased: 
Chris Hemsworth - Tyler Rake
Rudhraksh Jaiswal - Ovi Mahajan

Lühikokkuvõte: Ovi isa on India narkoäri üks juhte ning poiss röövitakse rivaalgängi poolt. Ovi isa pole nõus maksma raha, mida poisi eest nõutakse, vaid saadab ühe oma alluvatest poissi ära tooma. Tööd palgatakse tegema ka Tyler, kelle ülesanne on koos tiimiga poiss kätte saada. Poisi ta kätte ka saab, kuid üleandmisel tekib sekeldus rahaga ning Tyler ei saa Ovit veel niipea turvalisse kohta.



kolmapäev, 17. juuni 2020

The High Note (2020)

The High Note poster.jpeg

Hinne: 5/5 - hea story, head näitlejad, hea muusika
Žanr: komöödia, draama
Tegelased:
Dakota Johnson - Maggie Sherwoode
Tracee Ellis Ross - Grace Davies
Kelvin Harrison Jr - David Cliff
Ice Cube - Jack

Lühikokuvõte: Maggie asus peale ülikooliõpinguid tööle kuulsa lauljanna Gace Davies'e personaalse assistendina. Kolm aastat hiljem naudib naine endiselt oma tööd, kuid on jõudnud selgusele, et tahaks produtseerimisega tegeleda. Maggie kohtab David'id, kellel on samuti laulmise peale annet ning kelle lugusid naine produtseerima hakkab. Kui päevavalgele tuleb aga asjaolu, et Maggie ei ole tegelikult produtsent nagu ta David'ile ennast reklaamis, on ka selle koostööga jama majas.


reede, 5. juuni 2020

Dangerous Lies (2020)

Dangerous Lies poster.jpg

Hinne: 5/5 - head näitlejad, huvitav tegevustik, põnevˇ
Žanr: thriller, põnevus
Tegelased: 
Camila Mendes - Katie Franklin
Jessie T. Usher - Adam Kettner
Jamie Chung - Julia Byron-Kim
Cam Gigandet - Mickey Hayden
Sasha Alexander - uurija Chesler
Elliott Gould - Leonard Wellesley

Lühikokkuvõte: Katie ja Adam on abielupaar, kes vaevleb rahaprobleemide käes. Katie saab ühe tööna hooldajaks Leonardile - 88-aastasele mehele, kes elab üksi suures uhkes majas. Ka Adam tuleb sinna majja tööle - aednikuks, sest Leonard on lahke mees ning tahab Katie elu lihtsamaks muuta. Kui Leonard sureb leiavad Katie ja Adam mehe pööningult suure summa raha ning otsustavad selle endale jätta. Raha pole aga ainus asi, mida maja endas peidab.