neljapäev, 12. märts 2020

Asjad, millest me ei räägi (2020)

Asjad, millest me ei räägi

Hinne: 4,75/5 - huvitav teema ja naerda sai, aga oli tunne et miskit veits puudu
Žanr: komöödia
Osatäitjad: Kait Kall, Liis Karpov, Sten Karpov, Liina Tennosaar, Jekaterina Novosjolova, Egon Nuter, Ragne Pekarev, Klaudia Tiitsma, Rain Tolk, Jan Uuspõld

Lõhikokkuvõte: Film räägib erinevast vanusest paaride suhetest, seksuaalelust ja fetišitest. Üks paar üritab rasestuda, teine paar tahab seksuaalelu vürtsitada, kolmas tahaks lihtsalt rahu ja vaikust ning muidugi on ka huvitav olukord kõnekeskuse vahendajal. Esineb piinlike olukordi, ebatavalisi fantaasiaid ja palju muud. 


teisipäev, 3. märts 2020

All the Bright Places (2020)

All the Bright Places.jpeg

Hinne: 5/5 - head osatäitjad, huvitav lugu.
Žanr: romantiline, draama
Tegelased: 
Elle Fanning - Violet
Justin Smith - Theodore Finch

Lühikokkuvõte: Oma õe surma järel on Violet raskustes ega oska oma emotsioonide ja leinaga toime tulla. Õe sünnipäeval leiab tüdruk end sillal, kus saatuslik autoavarii aset leidis ning seisab silla äärele teadmata täpselt, mida teha tahab. Samma kanti satub oma tavapärasel jooksul olev Finch, kes tüdruku silla pealt alla toob. Koos hakkavad Violet ja Finch ka ühte kooliprojekti tegema ning tänu sellele hakkab Violet enda asjades selgust saama. Kuid ka Finch'il on oma elus tumedaid aegu, millest Violet teadlik pole. 

Võrdlus raamatuga - Raamat, millel film põhineb tuli välja 2015 aastal, arvan, et siis sai seda raamatut ka loetud. Pealkirja järgi tuli kohe meelde, et olen sellenimelist raamatut lugenud, aga raamatu sisu koheselt ei meenunud. Filmi vaadates sai pilt selgemaks ja raamatu sisu tuli ka meelde. Erinevusi raamatu ja filmi vahel ikka oli. Raamat ja ka film olid huvitavad, aga mitte midagi väääga erilist.


pühapäev, 1. märts 2020

Lady and the Tramp (2019)

LadyandtheTramp2019OfficialPoster.jpg

Hinne: 5/5 - väga armas lugu ja tuletas kohe animatsiooni versiooni meelde, mis kunagi lemmik oli.
Žanr: muusikal, romantiline
Tegelased: 
Tessa Thompson - Lady
Justin Theroux -Tramp
Thomas Mann - Jim Dear
Kiersey Clemons - Darling

Lühikokkuvõte: Lady on jõulukingitus Darlingule Jim Deari poolt ning koer leiab endale kiirelt toreda kodu oma peremeeste juures. Hoolitsuses, preemiad, tore ümbruskond - Lady on oma eluga väga rahul. Kui Darling ja Jim Dear lapse saavad ei ole Lady enam oma peremeeste tähelepanu keskpunktis ning tunneb ennast natukene ebakindlalt. Kui Darlingu tädi koera valvama tuleb ja oma kassid kaasa võtab käivitub tegevustik, mida Lady ealeski oodata ei osanud.