teisipäev, 15. oktoober 2019

High Strung. Free Dance / Tundekeeled. Vabatants (2019)

Free Dance Poster

Hinne: 5/5 - väga hea tantsufilm üle tüki aja. Mõni koht oleks võinud olemata olla, aga üldist meeldivust see ei muutnud. 
Žanr: romantiline, muusika, tants
Tegelased:
Juliet Doherty - Barlow
Thomas Doherty - Zander
Harry Jarvis - Charlie
Ace Bhatti - Javi
Jane Seymour - Oksana

Lühikokkuvõte: Barlow tahab tantsumaailmas iseseisvalt läbi lüüa, mitte ema tutvuste kaudu. Mitmete äraütlemiste järel saab ta rolli Vabatantsu etendusel, mille eestvedaja on tantsumaailmas tuntud Zander. Samal ajal otsib Charlie tööd pianistina ning juhuste kokkulangemisel saab ka tema teise võimaluse Vabatantsus kaasa teha. 


reede, 11. oktoober 2019

The Wedding Year / Pulmaralli (2019)

The Wedding Year poster.jpg

Hinne: 5/5 - armas, naljakas
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Sarah Hyland - Mara
Tyler James Williams - Jake
Matt Shively - Alex
Jenna Dewan - Jessica
Anna Camp - Ellie

Lühikokkuvõte: Mara on fotograaf ning butiigipoe töötaja. Ta on omapärane naine, kes kasutab kohtinguäppe omale õhtusöögi saamiseks. Üks sellistest kohtingutest viis aga kaugemale ning ta hakkas Jake'iga käima. Saabus pulmahooaeg ning nii Mara kui Jake said mitmeid pulmakutseid. Rahaliste puuduste tõttu valiti välja 7 pulma kuhu koos minna ning nii algas paari jaoks väga huvitav suvi. 


pühapäev, 6. oktoober 2019

Late Night (2019)

Late Night poster.jpeg

Hinne: 4,75/5 - huvitav sisu, naljakas, aga kohati venis
Žanr: komöödia, draama
Tegelased:
Emma Thompson - Katherine Newbury
Mindy Kaling - Molly Patel


Lühikokkuvõte: Katherine on jutusaate saatejuht, kes on pikalt ametis olnud ning keda kõik teavad. Naise saate reitingud on aga olnud pikalt allamäge liikumas ning selleks et teda ametis hoida on vaja jututeemasid kõvasti elavdada. Tööle võetakse Molly, kes varem töötas keemiatehases, kuid kellel on huvi komöödia vastu. Koos teiste kirjanikega asub Molly võitlusesse Katherine'i töökoha eest. 


kolmapäev, 2. oktoober 2019

Can You Keep a Secret? / Kellel poleks saladusi? (2019)

Tyler Hoechlin and Alexandra Daddario in Can You Keep a Secret? (2019)

Hinne: 5/5 - head näitlejad, naljakas, kaasahaarav
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Alexandra Daddario - Emma Corrigan
Tyler Hoechlin - Jack Harper
Laverne Cox - Cybill

Lühikokkuvõte: Emma on ühe orgaanilise toidufirma turundusagent, kuid tema ettekanne Chicagos uue kliendi saamiseks läheb kohutavalt untsu. Naise päev muutub veel hullemaks, kui Chicagost koju New Yorki lennates tabab lennukit suur turbolents ning naine puistab südant esimesele ettejuhtuvale inimesele. Lennu üle elanud naaseb naine tööle kartuses kinga saada. Emmale jääb ta töökoht alles, kuid olukord tööl muutub palju huvitavamaks kui mees, kellele Emma lennukis oma tõdesid paljastas, ilmub ta töökohta.