kolmapäev, 24. aprill 2019

Five Feet Apart / Kolm sammu sinuni (2019)

A boy with a backpack, standing facing a girl wearing a yellow dress

Hinne: 5/5 - emotsiooniderikas, huvitav teema
Žanr: romantiline, draama
Tegelased:
Haley Lu Richardson - Stella Grant
Cole Sprouse - Will
Moises Arias - Poe
Kimberly Hebert Gregory - õde Barbara

Lühikokkuvõte: Stella on tsüstilise fibroosiga teismeline, kes räägib aktiivselt oma haigusest Youtube'i kanali kaudu ning on loonud ka appi, mis aitaks haigetel oma ravikuuri jälgida. Will on samuti TF patsient, kuid ta on katsetamas ravimit, mis peaks lahti saama bakteriaalsest nakkusest tema kopsudest. TF patsiendid peavad hoidma teineteisest teatud distantsi, kuid kui Will ja Stella üksteist paremini tundma õpivad, muutub kauguse hoidmine raskeks. 


After / Pärast (2019)

After 2019 film.png

Hinne: 4,75/5 - kaasahaarav, tavakas romaan
Žanr: romantiline, draama
Tegelased: 
Josephine Langford - Tessa Young
Hero Fiennes-Tiffin - Hardin 

Lühikokkuvõte: Tessa alustab uut eluetappi kolledžis, jättes kodukohta oma ema ja peika, kes veel keskkoolis käib. Kolledžis tutvub Tessa oma toakaaslase kaudu Hardiniga, kes on salapärane ning Tessa jaoks köitev. 

Võrdlus raamatuga: Filmi treilerit nähes teadsin kohe, et olen seda raamatut lugenud (2 aastat tagasi), kuid ega kohe meelde ei tulnud, milles lugu seisneb. Seega ei oska raamatuga nii hästi ka võrrelda. Filmi vaadates tuli eesootav raamatu põhjal meelde küll.




neljapäev, 11. aprill 2019

Ott Tänak: The Movie (2019)



Hinne: 5/5 - väga huvitav, kohati ka armas
Žanr: dokumentaal, sport
Tegelased:
Ott Tänak
Martin Järveoja
Markko Märtin

Lühikokkuvõte: Ott Tänaku rallikarjääri tutvustav film. Kuidas saare poiss on jõudnud rallimaailmas sinna, kus ta täna on ning milliseid katsumusi selleks on ta pidanud läbima.