neljapäev, 28. veebruar 2019

Alita: Battle Angel / Alita: Sõjaingel (2019)

Alita Battle Angel (2019 poster).png

Hinne: 5/5
Žanr: märul, fantaasia, ulme, seiklus, düstoopia
Tegelased:
Rosa Salazar - Alita
Christoph Waltz - Dr Dyson Ido
Keean Johnson - Hugo
Mahershala Ali - Vector
Jennifer Connelly - Dr. Chiren

Lühikokkuvõte: Dr Dyson Ido leiab prügilast ühe tüdruku pea ning kinnitab küborgi uue keha külge. Küborgi nimeks saab Alita, Ido kadunud tütre järgi. Alita ei mäleta oma varasemast elust midagi ning õpib maailma uuesti tundma. Peagi aga selgub, et tegu ei ole tavapärase küborgiga, vaid võitlusvaimu täis ja iidsete oskustega sõjaingliga.


kolmapäev, 27. veebruar 2019

Tõde ja õigus / Truth and Justice (2019)



Hinne: 5+/5 Väga hästi tehtud film.
Žanr: draama
Tegelased:
Priit Loog - Andres
Maiken Schmidt - Krõõt
Priit Võigemast - Pearu
Ester Kuntu - Mari

Lühikokkuvõte: Andres ja Krõõt kolivad Vargamäele, et seal oma kooselu alustada. Vargamäel on tööd palju ning Andres ja Krõõt mõlemad näevad rohkelt vaeva, et kodust midagi saavutada. Koos naabrimehe Pearuga hakkab Andres kraavi kaevama, et maid kuivatada, kus vilja saaks kasvatada. Pearu on aga kaval mees ning paras tembutaja samuti, alati omakasu peal väljas. Nii hakkavad naabrid pidevalt kohut käima õiglust otsimas. Samal ajal jätab Andres unarusse Krõõda ja oma lapsed. Mees süveneb liigselt Piiblisse, mis mõjutab tema käitumist.






laupäev, 9. veebruar 2019

Then Came You (2019)

Then Came You Poster

Hinne: 5/5 - südamlik ja naljakas
Žanr: komöödia, draama, seiklus
Tegelased:
Maisie Williams - Skye
Asa Butterfield - Calvin
Nina Dobrev -Izzy

Lühikokkuvõte: Calvin on kindel, et tal on vähk-kasvaja ning laseb oma arstil teha kõiksugu uuringuid selle tõestamiseks. Mida ei ole on aga vähk. Arst saadab Calvini vähihaigete tugigruppi lootuses, et poiss mõistuse pähe võtab. Tugigrupis kohtab Calvin Skye'd, kellel ka päriselt vähk on ning kellel ei ole kaua aega elada jäänud. Kahe noore vahel tekib sõprus ning koos hakatakse Skye soovinimekirja täitma.