neljapäev, 31. mai 2018

The Kissing Booth (2018)

The Kissing Booth.png

Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Joey King - Elle Evans
Joel Courtney - Lee Flynn
Jacob Elordi - Noah Flynn

Lühikokkuvõte: Elle ja Lee on olnud parimad sõbrad juba titest saati ning neil on oma paika pandud reeglid, mida oma sõpruse kestmiseks järgima peab. Üks nendest reeglitest on, et ei semmi üksteise sugulastega. Peale heategevuslikku suudlusputkat muutub Elle'i jaoks reaalsuseks fantaasia Noahst ning nad alustavad salajast suhet, mis muidugi välja tuleb ning Elle'i ja Lee sõpruse sassi ajab.


reede, 18. mai 2018

Off the Menu (2018)

Off the Menu Poster


Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Santino Fontana - Joel Flanagan
Dania Ramirez - Javiera Torres
Makenzie Ross - Sophia Torres

Lühikokkuvõte: Joel on oma vanusest hoolimata endiselt seiklev hing ega tea täpselt, mida ta elult tahab. Osaliselt on ta advokaat, osaliselt töötab perefirmas. Viimasest saab ta ülesandeks leida uus roog/maitse, mida pere kiirtoidufirma saaks tootma hakata. Nii leiab Joel ennast ühest väikesest külakesest kus pakutakse mehhiko toitu, mida mees tavaliselt ei söö, lisaks leiab mees naise, kes seda suurepärast toitu valmistab.


First Match (2018)

First Match.png

Hinne: 4/5
Žanr: sport, draama
Tegelased:
Elvire Emanuelle - Monique
Yahya Abdul-Mateen II - Darrel, Mo isa
Colman Domingo - Coach Castile

Lühikokkuvõte: Monique on liikunud kasuperest kasuperre alates sellest kui ta isa vangi pandi. Isa on nüüd aga väljas ning tema tähelepanu saamiseks liitub tüdruk kooli maadlustiimiga. Isal on tüdruku jaoks aga teised plaanid, mis Mo lootustandva tuleviku untsu võivad lüüa.


teisipäev, 8. mai 2018

I Feel Pretty /Küll ma olen ilus (2018)

I Feel Pretty.png

Hinne: 5/5
Žanr: komöödia
Tegelased: 
Amy Schumer - Renee Bennett
Michelle Williams - Avery LeClaire
Rory Scovel - Ethan

Lühikokkuvõte: Renee'l on tõsised probleemid enesehinnangu ja -kindlusega ning tema suurimaks sooviks on ilus välja näha. Suur soovimine ning õnnetus treeningsaalis viib selleni, et naine hakkab ennast uues valguses nägema - ilusana. Äkitselt pole enam kellegi arvamus piiriks ning Renee leiab ennast töökohalt, mida ta naudib.