teisipäev, 28. november 2017

A Song for Christmas (2017)

A Song for Christmas Poster

Hinne: 4,5/5
Žanr: romantiline
Tegelased:
Becca Tobin - Adelaide Kay
Kevin McGarry - Dillon Lapp
Kendra Leigh Timmins - Haley Lapp

Lühikokkuvõte: Adelaide on muusikamaailma tõusuvetes ning teda on ootamas helge tulevik, kuid naine ei taha teiste kirjutatud laule laulda ega teha, mida talle ette öeldakse. Kui buss ilma Addie'ta ära sõidab ning naine ühte väikelinna jääb, leiab ta julguse teha nagu tema tahab. 


esmaspäev, 27. november 2017

Hollywood Dirt (2017)

Hollywood Dirt Poster

Hinne: 4,75/5
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Emma Rigby - Summer
Johann Urb (täiega positiivne üllatus !!!!!) - Cole

Lühikokkuvõte: Cole on Hollywoody näitleja, kes ostis alles hiljuti ühe raamatu filmitegemise õigused ning peale draamat eraelus suundub võttepaika varem kui plaanis. Väikeses Quincy linnakeses leiab mees aga eest särtsaka ja vürstiska ütlemisega naise, kes sobib ideaalselt filmi peaossa.

Võrdlus raamatuga: Alles hiljuti lugesin seda Alessandra Torre raamatut ja see meeldis täiega. Seda suurem oli üllatus kui nägin, et sel aastal tuleb film välja selle kohta ja Johann Urb mängib peaosas. Vb olid ootused raamatu põhjal veidi suuremad ja raamat oli siiski filmist parem. Film ei olnud halb, aga mõned kohad venisid natukene ja oleks võinud teisiti lahendatud olla. Aga üldiselt siiski meeldis :D


A Christmas Prince (2017)

A Christmas Prince Poster

Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, komöödia
Tegelased:
Rose McIver - Amber
Ben Lamb - prints Richard
Honor Kneafsey - printsess Emily

Lühikokkuvõte: Amber töötab ühes ajakirjas toimetajana, kuid unistuseks on naisel ajakirjanikutööd teha. Oma võimaluse särada saab Amber jõulude eel uurides Aldovia printsi ja tema otsust troon üle võtta. Korraldatud pressikonverents jäeti küll ära, aga Amber leiab viisi lossi hiilida ning kuningliku perekonnaga lähedaseks saada.


laupäev, 11. november 2017

Woman of the House (2017)


Hinne: 5/5
Žanr: romantiline
Tegelased: 
Kirsten Prout - Sara
Charlie Carrick - Kent
Larissa Albuquerque - Jessica
Sarah Desjardins - Misty
Maddie Phillips - Violet

Lühikokkuvõte: Sara lõpetas ülikooli 5 aastat tagasi, kuid otsustab oma praegusele töökohalt lahkuda ning ülikooli linnakule naasta. Sara kunagine korp on tõsises hädas uute liikmete leidmisega ning KB uue majaemana tõttab Sara appi, et maja kunagine hiilgus taastada.


 

teisipäev, 7. november 2017

Bad Moms Christmas/ Pahad emmed 2 (2017)

BadMomsChristmas.jpg

Hinne: 4,5/5
Žanr: komöödia
Tegelased: 
Mila Kunis - Amy Mitchell
Kristen Bell - Kiki
Kathryn Hahn - Carla
Christine Baranski - Ruth
Cheryl Hines - Sandy
Susan Sarandon - Isis

Lühikokkuvõte: Pahad emmed mässavad taas ning seekord jõulude tralli vastu. Jõulud on aeg, kus emmed stressavad kingituste, kaunistuste ja toidu pärast, kuid kuldne kolmik otsustab sel aastal jõulud omamoodi teha. Vähemalt see plaan on kuni hetkeni, mil naiste vanemad saabuvad ja kõik pea peale keeravad.