reede, 29. september 2017

Bring It On: Worldwide #Cheersmack (2017)

Bring It On: Worldwide #Cheersmack Poster 

Hinne: 4,5/5
Žanr: komöödia, romantiline, sport
Tegelased:
Christine Prosperi - Destiny
Gia Lodge-O'Mealley - Willow
Jordan Rodrigues - Blake
Stephen Benson - Didit 
Sophie Vavasseur - Hannah 

Lühikokkuvõte: Maailma tipus olevale kisakoori tiimile esitatakse väljakutse lubadusega tiimi võltsus paljastada. Rühma kapten Destiny ei leia, et väljakutse suur probleem oleks, kuid kui tiimis hakkavad asjad nihu minema, saab tüdruk aru, et midagi peab muutma, et tippu püsima jääda. 

 

reede, 22. september 2017

The Layover (2017)

The Layover Poster

Hinne: 4,5/5
Žanr: komöödia, seiklus
Tegelased:
Alexandra Daddario - Kate
Kate Upton - Meg
Matt Barr - Ryan
Matt L. Jones -Craig

Lühikokkuvõte: Kate ja Meg on parimad sõbrannad, kes oma iseloomult on täiesti erinevad. Meg on julge oma välimust kasutama, et oma tahtmist saada samas kui Kate on vaoshoitum. Olles lennukiga teel puhkama istub kahe naise vahele nägus mees, keda sõbrannad hoolega võrgutama hakkavad ning millest nende jaoks tõsine võistlus saab. Orkaani tõttu peab lennuk maanduma ning naiste krutskid jätkuvad neile määratud hotellis.


neljapäev, 7. september 2017

Logan Lucky /Logani õnn (2017)

Logan Lucky.png 
Hinne: 4/5
Žanr: komöödia, märul, krimi
Tegelased:
Channing Tatum - Jimmy Logan
Adam Driver - Clyde Logan
Daniel Craig - Joe Bang
Riley Keough - Mellie Logan
Katie Holmes - Bobbie Jo Chapman

Lühikokkuvõte: Jimmy'l oli ees helge tulevik tippspordis, kuid vigastus viis temalt selle unistuse. Kui mees töölt lahti lastakse, on ta vihane ning mütleb välja plaani, kuidas kiirelt raha saada. Plaani kaasab ta ka oma venne Clyde'i, sõjaveterani, kes küünarnukist alla poole oma käest ilma jäi. Plaaniks on röövida Charlotte'i võidusõidu ringrada, kus Jimmy ehitajana tööl oli ning nägi, kuidas sealsetest müügiputkadest raha ringraja all olevasse panka transporditi. Vennad kahekesi aga tööga hakkama ei saaks ning plaani kaasatakse ka vangis istuv Joe Bang.