reede, 11. august 2017

Cars 3 / Autod 3 (2017)

Cars 3 poster.jpg 

Hinne: 4,5/5
Žanr: animatsioon, komöödia
Tegelased: 
Owen Wilson - Pikne McQueen
Cristela Alonzo - Cruz Ramirez
Armie Hammer - Jackson Torm

Lühikokkuvõte: Tehnoloogilised muutused on kaasa toonud muutused ka võidusõiduautodes ning rallisõidul on algamas uus ajastu. Pikne McQueen aga ei ole veel valmis alla andma ning hakkab uue ning kaasaegse mõtteviisiga treeneri käe all tegutsema, et Jackson Torm'ist võitu saada.



 

pühapäev, 6. august 2017

The Perfect Bride (2017)

The Perfect Bride Poster 

Hinne: 4/5
Žanr: romantiline
Tegelased: 
Pascale Hutton - Molly White
Kavan Smith - Nick Dyson
Leanne Lapp - Lisa White
Anna van Hooft - Janna Tate

Lühikokkuvõte: Molly on sporditreener, kes keskendub põhiliselt pruutide spordilaagritele, et neid ja nende kaasasid abieluks ette valmistada. Molly enda ajalugu meestega ei ole just kõige parem ning ka see potentsiaalne silmarõõm, keda naine ühes pulmas kohtab, on tema uue kliendi kihlatu.

















 
 

laupäev, 5. august 2017

Everything, Everything (2017)

Everything everything poster.jpg 

Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, draama
Tegelased: 
Amandla Stenberg - Maddy Whittier
Nick Robinson - Olly Bright
Anika Noni Rose - Dr Pauline Whittier
Ana de la Reguera - Carla

Lühikokkuvõte: Maddy on terve oma elu koduseinte vahel veetnud, sest oma immuunsussüsteemi haiguse tõttu ta väljas lihtsaks sureks. Muidugi ihkab tüdruk majast lahkuda ning maailma näha, kuid ta on oma haigusega leppinud. Seda ajaks kui kõrvalmajja kolib Olly oma perega. Noored hakkavad omavahel suhtlema ning peagi tahab Maddy seda, mida põhimõtteliselt iga tavaline temaealine: olla vaba ja armastatud. 




Võrdlus raamatuga: Peaaegu kohe kui olin filmi treilerit näinud läksin poodi ja ostsin selle raamatu. Film ja raamat klappisid omavahel väga hästi. Raamatus tundus minu jaoks lõpu osa natukene dramaatilisem, kui filmis.





 

kolmapäev, 2. august 2017

Dunkirk (2017)

Dunkirk Film poster.jpg 

Hinne: 4/5 - pole sõjafilmide fänn nii et ei oska millegagi võrrelda, aga päris vaadatav oli ja kinosaalist välja jooksma ei pidanud. :)
Žanr: sõda, põnevik, ajalooline
Tegelased: 
Fionn Whitehead - Tommy
Aneurin Barnard - Gibson
Harry Styles - Alex
Mark Rylance - Mr Dawson
Tom Glynn-Carney - Peter
Jack Lowden - Collins
Tom Hardy - Farrier

Lühikokkuvõte: Tõsielu sündmustel põhinev sõjafilm. II maailmasõja ajal surusid natsi-saksa väed prantsuse ja inglise väed Dunkirki ning hoidsid neid seal piiramisrõngas. Sõduritel polnud muud valikut kui vaenlast võimalikult kaua tagasi hoida ning evakuatsiooni oodata. Kuna vaenlane ründas randa ja merd õhust, siis päästelaevad olid need, mis pidevalt tabamusi said ja põhja läksid. Lõpuks olid tsiviilalused need, mis 400000 mehest kolmveerandi päästa said.