reede, 30. detsember 2016

Fifty Shades of Grey/ Viiskümmend halli varjundit (2016)

Fifty-Gray-poster.jpg 

Hinne: 5/5
Žanr: draama, romantiline, erootiline
Tegelased: 
Dakota Johnson - Anastasia "Ana" Steele
Jamie Dornan - Christian Grey
Eloise Mumford - Katherine "Kate" Kavang
Marcia Gay Harden - Grace Trevelyan-Grey


Lühikokkuvõte: Kõik saab alguse sellest, kui Ana asendab oma korterikaaslast Kate'i intervjuu läbiviimisel tuntud ärimehe ja tahetud poissmehe Christian Grey'ga. Neil kahel on omavahel kohene keemia, kuid Ana on ehmunud ja pelglik saades teada Christiani seksuaalsest elustiilist. Lõpuks saab Ana siiski tunda, kuidas on Christianiga olla (millega kaasneb "alla 14-aastastele keelatud" stseene), aga ega olukord nende kahe vahel sellest kergemaks ei lähe.


 

neljapäev, 22. detsember 2016

Office Christmas Party/ Kontori jõulupidu (2016)

Office Christmas Party.png 

Hinne: 3.9/5
Žanr: komöödia - nalja oli vähevõitu ja paljud neist olid liiga labased
Tegelased:
Jason Bateman - Josh Parker
T.J. Miller - Clay Vanstone
Jennifer Aniston - Carol Vanstone
Kate McKinnon - Mary Winestone
Olivia Munn - Tracey Hughes

Lühikokkuvõte: Suure firma üks harudest on majanduslikes raskustes ning on oht, et paljud inimesed kaotavad oma töökoha. Haru päästaks uue osaniku leidmine ning selleks, et potentsiaalset "päästjat" enda poolele võitja korraldatakse kontoris suur jõulupidu. Pidu läheb aga peagi käest ära ning toimuma hakkavad igast kummalised asjad, mida kontoris kunagi näha ei tohiks. 



esmaspäev, 12. detsember 2016

A Nutcracker Christmas (2016)

A Nutcracker Christmas Poster 

Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, draama, sport
Tegelased: 
Amy Acker - Lily
Sophia Lucia - Sadie
Katherine Barrell - Beth
Sascha Radetsky - Mark

Lühikokkuvõte: Lily on juba väikesest saati armastanud balletti tantsida, kuid tema perekonnast on õde Beth ainuke, kes tüdrukut 100% toetab. Lõpuks saab Lily oma unistustele lähemale kui ta võetakse vastu New Yorgi balletikooli. Seal kohtab ta Mark'i, kellega suhe tekib ning kellega koos on naisel võimalus tantsida Pähklipurejas oma unistuste osa. Hetk enne lavale minekut saab Lily telefoni teel teada, et ta õde on olnud õnnetuses ega jäänud ellu. Lily lahkub New Yorgist saamata esineda ning asub kodus õetütre eest hoolitsema. Aastaid hiljem on balletil taas Lily elus tähtis roll, sest tema õetütar Sadie on andekas tantsija. Maailm on aga väikeseks muutunud, sest Sadie uue rolliga kaasneb taaskohtumine Mark'iga.













 

teisipäev, 6. detsember 2016

50/50 (2011)

50 50 Poster.jpg 

Hinne: 5/5
Žanr: draama, komöödia
Tegelased:
Joseph Gordon-Levitt - Adam Lerner
Seth Rogen - Kyle
Anna Kendrick - Katherine McKay
Bryce Dallas Howard - Rachel

Lühikokkuvõte: Adam saab teada, et tal on haruldane vähk selgroo juures ning üritab uue eluga kohaneda. Tugigrupiks on tal lapsepõlvesõber, kes kasutab sõbra vähki naiste saamiseks, ja tüdruksõber, kes teda petab. Veelgi emotsionaalsemaks läheb olukord, kui üks keemiaravi kaaslastest sureb ning Adam mõistab, mis teda tõeliselt oodata võib.



pühapäev, 4. detsember 2016

Christmas Cookies (2016)

Christmas Cookies Poster 

Hinne: 5/5
Žanr: romantiline
Tegelased:
Jill Wagner - Hannah
Wes Brown - Jake

Lühikokkuvõte: Hannah saab suurepärase võimaluse oma karjääriredelil üles poole ronida, kuid peab selleks ühes väikelinnas äritehingu sõlmima. Toidufirma, kus Hannah töötab, tahab ära osta väikelinna küpsisefirma, kui Jake ei taha oma tädi ärist lihtsalt loobuda.


reede, 2. detsember 2016

A December Bride (2016)



Hinne: 4,5/5 - mõned kohad olid lihtsalt liiga nõmedalt klišeed
Žanr: romantiline
Tegelased:
Jessica Lowndes - Layla O'Reilly
Daniel Lissing - Seth Murphy
Pauline Egan - Jessica Evans
Jay Hindle - Jack Evans
April Telek - Darcy Sterling

Lühikokkuvõte: Layla on kihlatud Jack'iga kuniks ühistuttav Seth tutvustab ühel üritusel ärieesmärkidel Jacki Layla sugulasele Jessicale. Mõned kuud hiljem on Layla kutsutud oma sugulase ja eks-kihlatu pulma ning kuna tegu on sugulasega, peab Layla minema. Et mitte täieliku luuserina näida, kutsub Layla oma naabrimehe oma kaaslasena pulma, kuid kui too ootamatult haigeks jääb kasutab Layla varem tehtud pakkumist ning läheb koos Sethiga. Poiss-sõbra ja tüdruksõbra teesklemine eksi pulmas liigub aga uuele tasemele, kui Seth teatab terve suguvõsa ees, et nad on kihlatud.






















  

neljapäev, 1. detsember 2016

Married by Christmas / The Engagement Clause (2016)


Hinne: 4/5 -mõned kohad olid ülepakutud, aga samas oli see naljakas...
Žanr: romantiline
Tegelased:
Jes McCallan - Carrie Tate
April Bowlby - Katie Tate
Coby Ryan McLaughlin - Dylan
Adam Senn - Ethan  

Lühikokkuvõte: Carrie on seitse aastat oma isa kõrval perefirmas töötanud ning näinud vaeva lootuses, et kunagi tema firma etteotsa saab. Tänupüha ajal teeb Carrie õde teatavaks oma kihluse ning selgub, et vanaema kirjutas enne surma testamendi, mille kohaselt läheb perefirma esimesena abiellunud õe abikaasa nimele. Carrie hakkab endale paanikas abikaasat otsima, et enne õde abielluda ning firma endale saada.

PS! Youtube'is filmi treilerit ma ei leidnud, aga täispikk film oli seal olemas küll.