teisipäev, 29. november 2016

A Cinderella Christmas (2016)

A Cinderella Christmas Poster 

Hinne: 5/5
Žanr: romantiline
Tegelased:
Emma Rigby - Angie
Peter Porte - Nikolaus Karmichael
Sarah Stouffer - Candance Karilla

Lühikokkuvõte: Angie elab oma onu ja onutütrega ning näeb suurt vaeva oma onu üritustekorraldamise äriga tegeledes. Kuigi äri on võrdselt ka Candance'i oma, laseb naine Angiel kõike raske töö enda eest ära teha. Candance saab +1 kutse firma poolt korraldatud jõulupeole, kuid apsakas peoks sättimisel jätab naise peolt kõrvale ning Angie kasutab võimalust. Peol kohtab ta salapärast meest ning nad saavad väga hästi läbi, kuid enne südaööd peab Angie naasema kööki üritust läbi viima. Järgmine päev algab jaht tuhkatriinule.


reede, 25. november 2016

Fantastic Beasts and Where to Find Them/ Fantastilised elukad ja kust neid leida (2016)

Fantastic Beasts and Where to Find Them poster.png 
Hinne: 4/5 - vahepeal oli igav ja korduvalt seda filmi ei vaataks...
Žanr: fantaasia, action
Tegelased: 
Eddie Redmayne - Newt Scamander
Katherine Waterston - Tina Goldstein
Alison Sudol - Queenie Goldstein
Dan Fogler - Jacob Kowalski
Colin Farrell - Percival Graves


Lühikokkuvõte: Võlutegevus Harry Pottery eelses New Yorgis, kuhu Newt saabub oma kohvritäie maagiliste elukatega. Esimene päev võõras linnas ning juba on Newt oma loomade tõttu sekeldusse sattunud ning ähvaranud paljastada võlurimaailm tavainimestele. Samas sai mees endale esimesel päeval ka mitu uut tuttavat nii et päev ei läinud päris halvasti. Uued sõbrad aitavad mehel plehku pääsenud elukad kinni püüda ning samal ajal päästa linn tundmatu musta jõu käest.




laupäev, 12. november 2016

Bridget Jones's Baby/ Bridget Jonesi beebi (2016)

The main character holding a tablet 

Hinne: 5/5
Žanr: komöödia
Tegelased: 
Renee Zellweger - Bridget Jones
Colin Firth - Mark Darcy
Patrick Dempsy - Jack Qwant (forever McDreamy)
Sarah Solemani - Miranda

Lühikokkuvõte: Bridgeti armuelu jätkub ameerikamägede lainel. Üks öö võhivõõraga festivalil, üks öö mõned päevad hiljem vana armastusega võrdub väike saiake ahjus küpsemas. Bridgetit ootab uus seiklus üritamaks välja selgitada, kes lapse isa on ning kuidas kahe potentsiaalse kandidaadiga hakkama saada.


neljapäev, 10. november 2016

The Light Between Oceans/ Valgus ookeanide vahel (2016)

The Light Between Oceans poster.jpg 

Hinne: 4/5
Žanr: draama
Tegelased:
Michael Fassbender - Tom Sherbourne
Alicia Vikander - Isabel Graysmark Sherbourne
Rachel Weisz - Hannah Roennfeldt

Lühikokkuvõte: Filmi tegevustik leiab aset peale I maailmasõda. Tom võtab vastu töökoha majakavahina väiksel ja tsivilisatsioonist eraldatud saarel. Mandrilt pärit Isabelile hakkab mees aga meeldima ning naine võrgutab ta ära. Majaka saarele minnakse koos elama ning peagi jääb naine rasedaks. Kahjuks rasedus katkeb ning paari aasta pärast juhtub sama. Isabel on selle tõttu närvivapustuse äärel ning kui ühel hommikul lained paadi koos pisikese tüdruku ja surnud mehega randa toob, veenab Isabel Tomi, et nad lapse endale jätaks ja enda omana kasvataks. Õige draama algab siis, kui tuleb välja, kes lapse tegelikud vanemad on.

reede, 4. november 2016

Tini: El gran cambio de Violetta (2016)

Tiniposter.jpg 
Hinne: 4/5
Žanr: muusika, romantiline
Tegelased:
Martina Stoessel - Tini/Violetta
Jorge Blanco - Leon
Adrian Salzedo - Caio
Sofia Carson - Melanie

Lühikokkuvõte: Violetta on kuulus lauljanna, kes tabloidide kirjutatu ja Melanie tegevuse tõttu arvab, et tema poiss-sõber petab teda. Segaduses ja haavatuna põgeneb Violetta ühte Itaalia väikekülla, kus asub suvekodu erinevatele talendikatele inimestele. Seal käis iga suvi ka Violetta ema. Tänu oma uutele sõpradele, Caiole ja muusikale leiab tüdruk end taas ning esineb muusikafestivalil, kus ta ema kunagi oma debüüdi tegi.