pühapäev, 17. juuli 2016

Jack of the Red Hearts (2015)


Hinne: 5/5+
Žanr: draama

Tegelased:
AnnaSophia Robb - Jaquelin "Jack"
Sophia Anne Caruso - Elizabeth "Coke"
Famke Janssen - Kay
Israel Brousser - Robert
Taylor Richardson - Glory

Lühikokkuvõte: Jack ja Coke on õed, kelle ema suri kui tüdrukud noored olid. Jack on nüüdseks juba 18 ja põgeneb seadusesilma ees ning Coke on endiselt kasuperes. Film algab sellega, kuidas Jack oma õe uue kodu juurde läheb ja õega koos põgeneb. Kauaks vabadust pole, sest neile jõutakse jälile. Coke viiakse uude kasuperre, kuid Jack pääseb minema.
Jack ei jää kauaks passima ning skeemitab endale töökoha lapsehoidjana. Asi läheb aga keeruliseks kui selgub, et hoitav laps kannatab autismi all. Raske algus, kuid edusammud Glory'ga muudavad ka Jack'i iseloomu ja õpetavad tüdrukut õigeid valikuid tegema.




laupäev, 16. juuli 2016

Raising the Bar (2016)


Hinne: 5/5
Žanr: draama, sport

Tegelased:
Kelli Burglund - Kelly Johnson
Peta Shannon - Sarah Johnson
Lili Karamalikis - Nicola
Tess Fowler - Jess
Emily Morris - Ashley

Lühikokkuvõte: Kelly kolib emaga Austraaliasse ning alustab uues koolis. Algus on raske, kuid peagi leiab ta mitme tüdrukuga ühise keele - sportvõimlemise. Vana proffina aitab Kelly uuel sõbrannal kooli meeskonda pääsemiseks treenida, kuid lõpeb asi sellega, et nii Nicola kui ka Kelly võistkonda saavad. 


reede, 15. juuli 2016

Dear Eleanor (2016)

DearEleanorPoster.png 

Hinne: 5/5
Žanr: seiklus, draama, ajalooline

Tegelased: 
Liana Liberato - Ellie Potter
Isabelle Fuhrman - Max
Jessica Alba - tädi Daisy
Josh Lucas - Frank Morris
Luke Wilson - Bob Potter

Lühikokkuvõte: Kaks 15-astast sõbrannat asuvad teekonnale Californiast New Yorki, et näha Eleanor Roosevelti. Ellie tahab Eleanorile pidada kõne, mille tüdruku ema ettekandma pidi, kuid teel autoavariis suri. Reisiga ühinevad peagi vangipõgenik Frank ja Max'i tantsijannast tädi Daisy.

Üldiselt kui näen kuskil raamatu või filmi kirjelduses, et tegevustik toimub aastaid, aastaid tagasi, siis panen kohe kindlasti raamatu käest või filmikirjelduse kinni. Selle filmi trailer tundus aga piisavalt huvitav, et seda filmi vaadata (Liana Liberato kaudu selleni üldse jõudsin) ja päris hea oli.


Center Stage: On Pointe (2016)


Hinne: 5/5
Žanr: draama, sport

Tegelased:
Nicole Munoz - Bella Parker
Kenny Wormland - Tommy Anderson
Barton Cowperthwaite - Damon
Maude Green - Allegra
Peter Gallagher - Jonathan Reeves

Lühikokkuvõte: Bella Parkeriga sai tutvust teha juba Center Stage'i seeria teises filmis, kui tüdruk oma suuremale õele Kate'ile kaasa elas. Kate Balletiakadeemiasse sisse ei saanud, kuid sellest hoolimata saavutas ta balletimaailmas edu. Nüüd on Bellal võimalus akadeemiasse pürgida noortele korraldatud suvelaagri kaudu. Tagasi hoiab tüdrukut ainult hirm õe varju jääda.



The Perfect Match (2016)

ThePerfectMatchPoster.jpg 

Hinne: 5/4
Žanr: romantiline, komöödia

Tegelased:
Terrence J - Charlie
Cassie Ventura - Eva
Donald Faison - Rick
Dascha Polanco - Pressie
Robert Christopher Riley - Victor
Lauren London - Ginger

Lühikokkuvõte: Charlie on naistemees, kes oma lähisõpradest viimane vallaline. Ise on ta oma eluga rahul: tulutoov töö, rahuldav hobi ning naised iga nurga peal. Kui Charlie aga lõpuks oma südame armastusele avada tahab, saab ta kõrvetada.
Päris head naljakillud olid vahepeal, aga siis oli jälle igavuse hetki...


kolmapäev, 13. juuli 2016

The Angry Birds Movie/ Angry Birds: Kurjad linnud. Film. (2016)

The Angry Birds Movie poster.png 


Hinne: 5/5
Žanr: animatsioon, seiklus, komöödia, action
Tegelased:
Jason Sudeikis - Red
Josh Gad - Chuck
Danny McBride - Bomb
Maya Rudolph - Matilda

Lühikokkuvõte: Red saadetakse viharavile, kus ta kohtab teisi huvitavaid viharavile tulnud linde. Linnusaarele saabuvad peagi sead, kelle käitumine Redi jaoks kahtlane tundub. Oma uute kaaslastega viharavilt hakkab Red asja uurima ning peab lõpuks päeva päästma.


 

Emma's Chance (2016)


Hinne: 5/5+
Žanr: draama, sport

Tegelased:
Greer Grammer - Emma Bailey
Joey Lawrence - Kevin Chambers
Missi Pyle - Susan Peirce
Christina Robinson - Lexi Smith
Ryan McCartan - Jacob Murphy

Lühikokkuvõte: Emma läheb koos sõpradega aega veetma, kuid õhtu lõpeb sellega, et tüdruk saab süüdistuse eravaldusele sissemurdmise eest. Pahateo heastamiseks peab ta sissemurtud hobuserantšos ühiskondlikku tööd tegema. Peagi saab aga kohustusest lõbu ning Emma viibib vabad hetked hobuste keskel. Ning kui saabub aeg, kus rantšo päästmiseks on vaja midagi tõsist ette võtta haarab Emma ratsmed ning istub hobuse selga. 
Väga armas ja südamlik film. :)