esmaspäev, 20. juuni 2016

Now You See Me 2 (2016)

Now You See Me 2 poster.jpg 

Pealkiri: Nüüd sa näed mind 2
Hinne: 5/5
Žanr: action, krimi, põnevus

Tegelased: 
Jesse Eisenberg - J. Daniel "Danny" Atlas
Mark Ruffalo - Dylan Rhodes
Dave Franco - Jack Wilder
Morgan Freeman - Thaddeus Bradley
Daniel Radcliffe - Walter Mabry
Lizzy Caplan - Lula May

Lühikokkuvõte: Mustkunstnikud on pikalt end pollarite eest varjanud ja nüüd neil uus plaan ja paljastus vaja läbi viia. See läheb aga natukene nihu ning nad lõpetavad Macau's, kus Walter Mabry neil ühe kiibi varastada käsib.
Tegelikult viib kõik tegevus selleni, et kätte maksta Dylan Rhodes'ele, kelle eestvedamisel esimeses filmis üks jõukas mees aka Walteri isa, oma raha kaotas.
Terve filmi aja oli ikkagi veidi see, et sa ei saanud 100% aru, mis toimub. Filmi lõpus oli suur paljastus nagu esimeses filmsiki.



neljapäev, 2. juuni 2016

Me Before You / Mina enne sind (2016)

Me Before You (film).jpg 


Hinne: 5+/5
Žanr: draama, romantiline

Tegelased:
Emilia Clarke - Louisa "Lou" Clark
Sam Claflin - William "Will" Traynor
Steve Peacocke - Nathan
Matthew Lewis - Patrick

Peategelased lihtsalt super valik. Emilia näoilmed - pöörfi! :) No ja Sam pakkus lihtsalt palju silmailu. :P Kodus ja võõrsil fännina ootasin Steve Peacocke'i rolli - meeldis <3. Matthew Lewis't ei tundnud alguses ära kui Harry Pottery Neville. Vaatasin, et on tuttav, aga siis Mari kinnitas, et ta ju HP'st. :D

Lühikokkuvõte: Emilia otsib oma väikeses kodulinnas tööd, et perekonda aidata üleval pidada. Ta leiab tööd Traynorite juures hooldajana mehele, kes on kaelast alla poole peaaegu täielikult halvatud. Emilial kogemusi pole ning töö teeb keeruliseks ka asjaolu, et Will pole just koostöövalmis.
Siiski murrab naine Willi kaitsemüürist läbi ja neil tekib side ning romantika. Emilia saab teada Willi kavatsusest minna Šveitsi eutanaasiat tegema ning üritab meest ümber mõtlema panna.

Mariga mõlemad naersime vahepeal teineteisele otsa vaadates, sest me lihtsalt nutsime seal rannastseeni ajal. :D Aga olin end ettenägelikult salvakaga varunud.

Võrdlus raamatuga: Raamatut lugesin kunagi 2010. aastal nii et väga palju meeles polnud. Nii palju kui oli, klappis filmis olnuga. (Y)