teisipäev, 31. mai 2016

The Huntsman: Winter's War (2016)

The Huntsman – Winter's War poster.jpg

Pealkiri: Kütt ja kaks kuningannat
Hinne: 5/4 - muidu ok, aga igavaks kiskus vahepeal
Žanr: fantaasia, action, seiklus

Tegelased:
Chris Hemsworth - Eric, kütt
Jessica Chastain - Sara
Charlize Theron - kuninganna Ravenna
Emily Blunt - jääkuninganna Freya

Lühikokkuvõte: Filmi algus viib meid ajas tagasi enne esimese filmi toimumisaega ning näitab, kuidas Ravenna õde Freya oma võimed sai ning oma kuningriiki looma läks. Tutvustatakse Ericut lapsena ning tema armumist Sarasse ning näidatakse, kuidas paarikese teed eraldi suundadese läksid.
Liigutakse ajas edasi esimese filmi lõppu, kus kütt üles otsitakse, et too Ravenna peegli üles otsiks. Ebatavalised seltsilises teekonnal ning üllatav kohtumine mineviku kummitusega... Ning lõpus jälle oma elu eest võitlemine.

 

kolmapäev, 25. mai 2016

Zootopia (2016)

Zootopia.jpg

Pealkiri: Zootropolis
Hinne: 5/5
Žanr: komöödia, animatsioon, seiklus

Tegelased:
Ginnifer Goodwin - politseinik Judy Hopps
Jason Bateman - Nicholas P. "Nick" Wilde
Idris Elba - ülem Bogo
Jenny Slate - Dawn Bellwether

Lühikokkuvõte: Judy Hopps on pisike jänes suurte unistustega, kuid need unistused saavad teoks, kui Judy politseikooli lõpetab. Alguses paneb politseiülem Bogo Judy parkimistrahve tegema, kuid jänku pole sellega rahul ning otsib ise suuremaid kuritegusid.
Kui Judy saab mitu juhtlõnga toimuvate loomavarguste ja loomade metsistumise kohta, pole Bogo'l muud valikut kui jänesele võimalus anda. Paariliseks rebane Nick, jõuavad veidrad partnerid peagi süüdlaste jälile.


 

teisipäev, 10. mai 2016

Neighbors 2 (2016)

 Neighbors 2 Sorority Rising.png

Pealkiri: Neetud naabrid 2
Hinne: 5/5
Žanr: komöödia

Tegelased:
Seth Rogen - Mac Radner
Rose Byrne - Kelly Radner
Zac Efron - Teddy Sanders
Chloe Grace Moretz - Shelby

Lühikokkuvõte: Mac ja Kelly üritavad oma vana maja maha müüa ning leiavad ka potnetsiaalse ostja. Nüüd on vaja ainult, et kuu lõpuni majaga mingeid probleeme ei tekiks. Nii lihtsalt asjad aga ei lähe, sest kõrvalmajja kolib uus korporatsioon, seekord tüdrukute oma. Võiks arvata, et tüdrukud on vaoshoitumad, kuid ei, majas on pidev lärm. Shelbyst ja tema korporatsioonist lahti saamiseks tuleb appi vana vaenlane - Teddy.



 

kolmapäev, 4. mai 2016

Fast Girls (2012)

Fast girls poster.jpg

Hinne: 5/5
Žanr: draama, sport

Tegelased:
Lenora Crichlow - Shania Andrews
Lily James - Lisa Temple
Bradley James - Carl
Noel Clarke - Tommy

Lühikokkuvõte: Shania Andrews on 100m jooksja, kellel puudub korralik treener ja varustus. Kohalikel võistlustel võidab ta briti ühe kuulsama jooksjat Lisat ning teda kutsutakse brittide tiimi MM'iks treenima. Shania ja Lisa peavad hakkama läbi saama, sest nad mõlemad on ka brittide 4x100m võistkonnas.