reede, 26. veebruar 2016

Dirty Grandpa (2016)

 Dirty Grandpa teaser poster.jpg

Pealkiri: Ropp vanaisa
Hinne: 5/4
Žanr: komöödia

Tegelased:
Zac Efron - Jason Kelly
Robert De Niro - Dick
Zoe Deutch - Shadia
Aubrey Plaza - Lenore

Lühikokkuvõte: Jason on abiellumas oma bossi tütrega, mis talle karjääri mõttes väga kasulik on, kuid nädal enne pulmi kavaldab poisi vanaisa Dick Jasoni üle ning laseb lapselapsel end kevadvaheajaks Floridasse sõidutada.
Teel sinna satuvad Jason ja Dick olukordadesse, mida korralik ja viks Jason ette poleks suutnud kujutada. Reisi käigus õpivad lapselaps ja vanaisa teineteist uuesti tundma ning taipavad, et neil on teineteiselt mida õppida.

kolmapäev, 17. veebruar 2016

The Choice (2016)

The Choice (2016 film) poster.jpg

Pealkiri: Elu valikud
Hinne: 5/5+
Žanr: romantiline, draama

Tegelased: 
Benjamin Walker - Travis Shaw
Teresa Palmer - Gabby Holland

Lühikokkuvõte: Travis on loomaarst kohalikus linnas ning Gabby tema uus naaber. Gabby arvab, et Travise koer on põhjus, miks naise koer tiine on ning läheb meest sõimama. Tänu sellele kohtumisele hakkavad Gabby ja Travis rohkem läbi käima ning lõpuks armuvad. Peale paari suhtekünka ületamist paarike abiellub ja saab lapsed, kuid siis satub Gabby õnnetusse.


teisipäev, 16. veebruar 2016

How To Be Single (2016)

How To Be Single Poster.jpg

Pealkiri: Kuidas olla vallaline
Hinne: 5/5
Žanr: komöödia, draama, romantiline

Tegelased:
Dakota Johnson - Alice
Rebel Wilson - Robin
Alison Brie - Lucy
Leslie Mann - Megan

Lühikokkuvõte: Alice teeb oma kutiga suhtes pausi, et proovida vallalise elu. Talle tuleb appi töökaaslane Robin, kes teab vallalise elust kõike ning julgustab Alice'it pöörane olema. Kui Alice vallalise elust isu täis saab teatab ta oma kutile, et on valmis suhet jätkama, kuid too on omale juba uue leidnud ning Alice on murtud.
Filmis näidatakse ka Alice'i õde Meganit, kes töötab viljastamiskliinikus ning otsustab ka ise spermadoonori kasuks, sest pole õiget meest omale leidnud. Peagi peale rasestumist kohtab naine aga endast nooremat kutti, kellega tal päris hea säde on.
Armuelu raskused on ka Lucyl, kes mitmete kohtingusaitide abil omale "seda õiget" leida püüab, kuid pole see nii kerge midagi.