kolmapäev, 30. detsember 2015

Ice Castles (2010)



Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, sport

Tegelased: 
Taylor Firth - Alexis "Lexi" Winston
Rob Mayes - Nick

Lühikokkuvõte: Alexis Winston on noor uisutaja, kes loodab saada meistritiitli. Tee selleni on aga keeruline ning treeningud sunnivad teda eemal olema kodust ja perest ning lahku minema poiss-sõbrast Nick'ist. Peale ränka õnnetust, mille tulemusel Lexi pimedaks jääb, on tüdruku unistused pausile pandud. Uue eluga harjumisel aitab teda aga Nick, kellesse tüdruk end taas armumas leiab. Nick annab Lexile lootust, et tüdruku unistustel pole veel kriips peal.

esmaspäev, 28. detsember 2015

Maze Runner: The Scorch Trials (2015)

 Maze-Runner-The-Scorch-Trials-Poster.jpg


Pealkiri:Labürindijooksja: Põlenu katsed
Hinne: 5/5
Žanr: düstoopia, action, fantaasia

Tegelased:
Dylan O'Brien- Thomas
Kaya Scodelario- Teresa
Thomas Brodie-Sangster - Newt
Jackob Lofland - Aris

Lühikokkuvõte: Ellujäänud viiakse labürindist välja, kogunemiskohta, kuhu on viidud ka kõik teised inimesed teistest labürintidest. Noortele räägitakse, et nad on seal, sest nad on ühele viirusele immuunsed, kuid Thomas tajub, et midagi on valesti. Koos Arisega avastati, et neile on valetatud ning mõeldi välja põgenemisplaan. Põgenetakse põlenu väljadele, kus ootavad ees aga uued elu-surma katsumused.


pühapäev, 27. detsember 2015

The Maze Runner (2014)

The Maze Runner poster.jpg 
 
Pealkiri: Labürindijooksja
Hinne: 5/5 
Žanr: düstoopia, action, fantaasia

Tegelased: 
Dylan O'Brien- Thomas
Kaya Scodelario- Teresa
Aml Ameen - Alby
Thomas Brodie-Sangster - Newt
Will Poulter - Gally

Lühikokkuvõte: Üks poiss ärkab üles liikuvas liftis ega mäleta oma minevikust midagi. Ta saadub kõrgete müüridega suletud alasse, kus teda võtavad vastu teised kutid, kes samamoodi kohale on saabunud. Peale kaklust ühe teise poisiga, tuleb peategelasele meelde, et ta nimi on Thomas. Thomas õpib kiirelt, kuidas asjad käivad.
Kõik pööratakse aga pea peale, kui liftiga tuuakse üles ainuke tüdruk iial - Teresa. Avanenud ja siis jälle sulgunud müürid jäävad alatiseks avatuks ning labürindis elavad elajad pääsevad noortele ligi. Ellujäänutel ei jää muud midagi üle, kui labürindist väljapääs leida.



teisipäev, 22. detsember 2015

Santa's Little Helper (2015)

Santa's Little Helper '15.jpg 
 

Hinne: 5/5
Žanr: jõulud, komöödia

Tegelased:
The Miz - Dax
AnnaLynne McCord  - Billie
Paige - Eleanor
Eric Keenleyside - jõuluvana

Lühikokkuvõte: Dax on auahne ja ihne mees, kes mõni päev enne jõule sulgeb kogukonna noortekeskuse. Mees vallandatakse aga oma töökohalt ning selle tõttu kaotab ta oma auto, kodu ja ka tüdruksõbra.
Samal ajal otsib jõuluvana Põhjapoolusel omale uut abilist. Eleanor arvab, et töö peaks tema olema, kuid jõuluvana arvab, et selleks sobib Dax ning annab Billiele ülesande Dax'ile katseid korraldada mehe sobivuse testimiseks.


A Prince for Christmas (2015)




Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, jõulud

Tegelased: 
Viva Bianca - Emma
Kirk Barker - prints Duncan

Lühikokkuvõte: Duncan on prints väikesest euroopa riigist, kes põgeneb mõneks ajaks USA'sse vanemate korraldatud abielu eest. Duncan tahab ise omale pruudi leida ning sobiv kandidaat ootab teda ühes pisikeses linnas ettekandja Emma näol.

 

esmaspäev, 21. detsember 2015

A Princess for Christmas (2011)

 APrincessForChristmas2011Poster.jpg

Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, jõulud

Tegelased:
Roger Moore - Duke Edward
Katie McGarth - Jules Daly

Lühikokkuvõte: Jules Daly jääb ootamatu õnnetuse tulemusena oma õelaste hooldajaks. Hiljuti tööst ilma jäänud, on naine päris meeleheitel. Ühel õhtul ilmub tema ukse taha laste vanaisa majaülem ning pakub kõigile kolmele võimaluse jõulud Castlebury lossis veeta.
Jules eeldub alguses, kuid nõustub siiski ning nii näevad lapsed esimest korda oma isa poolset perekonda. Vastuvõtt Castleburys pole just kõige soojem, kuid lapsed ja Jules süübivad peagi sealse majarahva südametesse. Jules ise saab aga lähedaseks oma õe abikaasa venna Edwardiga.



 

pühapäev, 20. detsember 2015

All About Christmas Eve (2012)



Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, jõulud

Tegelased:
Haylie Duff - Evelyn "Eve" Wright
Chris Carmack - Aidan Green 

Lühikokkuvõte: Evelyn on peoplaneerija ning viimasel hetkel saab ta teada, et firma üks püsikliente tahab jõuluõhtul peo korraldada. Eve peab otsustama, kas aitab pidu korraldada või läheb poiss-sõbraga planeeritud puhkusele. Filmis näidatakse tema elukäiku juhul, kui naine lennukile läheb ja juhul kui ei lähe.

Snow Bride (2013)



Hinne: 5/5
Žanr: jõulud, romantiline

Tegelased: 
Katrina Law - Greta Kaine
Jordan Belfi - Ben Tannenhill

Lühikokkuvõte: Greta Kaine on kollase ajakirjanduse reporter ning tema põhitööks on paljastada rikaste ja kuulsate saladusi. Kui antakse vihje, et senaator Tannehilli poeg teeb jõulude ajal abieluettepaneku tõttab Greta nende maakodu poole, et siseinfot saada. Sihtkohta kohalejõudmine ei lähe aga kindlasti plaanipäraselt ning kõmuartikli tegemine samuti mitte.



 

laupäev, 19. detsember 2015

Coming Home for Christmas (2013)




Hinne: 5/4
Žanr: jõulud, romantiline

Tegelased:
Benjamin Hollingsworth - Mike
Carly McKillip - Kate
Britt Mckillip - Melanie
Amy Jo Johnson - Wendy
George Canyon - Al



Lühikokkuvõte: Kaks õde on teineteisest lahku kasvanud peale nende vanemate lahutust. Õed otsustavad jõulupeo oma vanas kodus korraldada ja vanemad sinna kutsude, et peresuhted jälle normi saada. Ainuke takistus on asjaolu, et vanas majas on uus elanik.

 

reede, 18. detsember 2015

Goosebumps (2015)

Goosebumps (film) poster.jpg 
 

Pealkiri: Hirmujudinad
Hinne: 5/5
Žanr: komöödia, fantaasia, pere, õudus

Tegelased:
Jack Black - R.L. Stine / Slappy the Dummy
Odeya Rush - Hannah Stine
Dylan Minnette - Zachary "Zach" Cooper

Lühikokkuvõte: Zach Cooper kolib oma emaga uude kohta ja on selle õle väga õnnetu kuni kohtab kena naabritüdrukut Hannah't. Juhtuste kokkulangemise tõttu arvab Zach, et Hannah isa peksab tüdrukut ning üiigat päästa lootes avastab ta naabrite saladuse: Hannah isa on kuulsa raamatusarja autor. Veelgi enam, Zach saab teada, et raamatutes kirjeldatud tegelased on päris ning Stine hoiab neid raamatutes luku taga, et inimesi säästa.Kogemata saavad aga kõik raamatutegelased kaante vahelt välja ning Zachil on oma uute sõpradega palju tegemist, et kord taastada.


kolmapäev, 16. detsember 2015

Hats off to Christmas (2013)





Hinne: 5/4
Žanr: romantiline, jõulud

Tegelased:
Haylie Duff - Mia
Antonio Cupo - Nick
Sean Michael Kyer - Scotty

Lühikokkuvõte: Mia on tõsiselt üllatunud, kui tema boss 10aasta vältel, palub Mial treenida oma poega Nick'i positsioonile, mida Mia juba pikalt ihaldanud on. Mia leiab, et Nick on väga tüütu kuni ajani, mil mees Mia ratastoolis pojale Scottyle abi hakkab pakkuma.Lootused kustuvad aga kiiresti, kui mees Scotty jaoks tähtsa kõrvitsavorpimise võistlusele kohale ei ilmu.


A Christmas Tail (2014)



Hinne: 5/4
Žanr: romantiline, jõulud

Tegelased: 
Chandra West - Maggie McPhail
Beamer Wigley - Ethan McPhail
Antonio Cupo - Jack Burgin
Tiera Skovbye - Olivia Burgin

Lühikokkuvõte: Kaks üksikvanemat tahavad oma lastele jõuludeks kutsika kinkida, kuid koer osutub üheks ja samaks. Kutsu mängib mõlemale perele vingerpussi, olles kord ühe pere juures ja siis teise juures.
Omanikud saavad muidugi koera tegudest teada ning üritavad omavahel kokkuleppele jõuda, kumb koera endale saab. Lõpptulemuseks on aga see, et koerast saavad rõõmu tunda mõlemad lapsed.


esmaspäev, 14. detsember 2015

A Bride for Christmas (2012)


Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, jõulud

Tegelased:
Arielle Kebbel - Jessie Patterston
Andrew W. Walker - Aiden
Kimberly Sustad - Vivian Patterston

Lühikokkuvõte: Peale kolmanda kihluse katkestamist lubab Jessie endale, et hoiab meestest mõnda aega eemale. Aiden  teeb aga kihlveo oma sõbraga, et abiellub enne jõule ning sihtobjektiks satub just Jessie.


laupäev, 12. detsember 2015

Love, Peace & Misunderstanding (2011)

Peace, Love and Misunderstanding FilmPoster.jpeg 

Hinne: 5/4
Žanr: komöödia, draama

Tegelased: 
Jane Fonda - Grace
Catherine Keener - Diane
Jeffrey Dean Morgan - Jude
Elizabeth Olsen - Zoe
Nat Wolff - Jake
Chace Crawford - Cole

Lühikokkuvõte: Kui abikaasa ütleb Diane'le, et tahab lahutust võtab Diane oma kaks last ja sõidab külla oma hipist emale. Linnavurled saavad maal uut perspektiivi - Zoe'le jääb silma kena Cole, Jake leiab materjali, millest filmiprojekt teha ning Diane saab oma emaga suhted klaariks.


teisipäev, 8. detsember 2015

Jem and the Holograms (2015)

Jem Movie Teaser Poster.png 

Hinne: 5/4
Žanr: muusika, fantaasia, draama

Tegelased:
Aubrey Peeples  - Jerrica "Jem" Benton
Stefanie Scott - Kimber Benton
Hayley Kiyoko - Aja
Aurora Perrineau - Shana

Lühikokkuvõte: Jerricaja Kimber elavad koos oma tädi ja kahe kasuõega. Jerricaon löödud kui kuuleb, et maja maha müüakse ning teeb ühe videopostituse, kus nimetab end "Jem"iks ja laulab. Kimber paneb video õe teadmata youtube'i ning see saab uskumatu populaarsuse, mis toob Jerricale plaadilepingu.
Vanu asju läbi vaadates leiavad tüdrukud synergy - roboti, mille Jerrica ja Kimberi isa ehitas. Muusika mängimise vahepeal juhatab robot õdesid aaretejahile mitmesse erinevasse esinemispunkti. Jahi lõpptulemuseks on näha isa viimast videosõnumit oma tütardele.



laupäev, 5. detsember 2015

You're Not You (2014)

You're Not You (2014) Movie Poster.jpg 

Hinne: 5/5+
Žanr: draama

Tegelased:
Hilary Swank - Kate
Emmy Rossum - Bec
Josh Duhamel -  Evan

Lühikokkuvõte: Kate on pianist, kellele diagnoositakse ALS. Kate'i abikaasa Evan otsib naisele hooldaja, kelleks saab üliõpilane Bec. Bec'il pole kogemusi hooldajana, kuid Kate tahab et just temast hooldaja saaks. Kate jätab Evani maha, sest kuuleb mehe afäärist ega taha teda oma haigusega koormata. Kate ja Bec seiklevad ringi ja saavad lähedasteks ning Kate õpib, kuidas mitte nähtamatu olla.



reede, 4. detsember 2015

Hotel Transylvania 2 (2015)

 Hotel Transylvania 2 poster.jpg 

Pealkiri: Hotell Transylvania 2
Hinne: 5/4
Žanr: animatsioon, fantaasia, komöödia

Tegelased:
Adam Sandler - Count Dracula
Andy Samberg - Jonathan Loughran
Selena Gomez - Mavis D, Loughran
Asher Blinkoff - Dennis Loughran

Lühikokkuvõte: Film algab sellega, kuidas Jonathan ja Mavis abielluvad ning kuidas nende pulmas kohtuvad koletised ja inimesed. Aasta hiljem sünnitab Mavis juba poja Dennise ning Draculal on kinnisideeks, et Dennisest peab vampiir saama.
Drac viib Dennise koos oma sõpradega väljasõidule, et Dennisest vampiir välja hirmutada. Sedasi on kindel, et Mavis jääb isa lähedusse elama ega lähe inimeste maailma. Dennisest vampiiri välja saamine pole aga nii lihtne.