reede, 14. august 2015

Inside Out (2015)

Inside Out (2015 film) poster.jpg 

Pealkiri: Pahupidi
Hinne: 5/5
Žanr: animatsioon, komöödia, draama, seiklus

Tegelased:
Amy Poehler - Joy/Rõõm
Phyllis Smith - Sadness /Kurbus
Lewis Black - Anger /Viha
Bill Haden - Fear /Hirm
Mindy Kaling - Disgust /Vastikus
Kaitlyn Dias - Riley Anderson

Lühikokkuvõte: Selle Pixari animatsiooni kohaselt elavad inimese ajus viis põhiemotsiooni, kes inimese reaktsioone ja mäestusi, kogemusi juhivad. Kõige tähtsamad mälestused moodustavad "saarekesed", mis panevad aluse inimese iseloomule.
Riley pere kolib uude kohta ning Riley pole sellega rahul. Koolis nutma puhkemine põhjustab halva mälestuse tekkimise ohtu ning Rõõm üritab mälestusest lahti saada, kuid satub koos Kurbusega kogemata mälestuste "laohoonesse".
Sel ajal kui Rõõm ja Kurbus üritavad tagasi "Peakorterisse" saada, peavad ülejäänud emotsioonid Riley't kontrolli all hoidma, mis osutub aga väga raskeks. 

 
 

kolmapäev, 12. august 2015

Barely Lethal (2015)

Barely Lethal Movie Poster.jpg 

Hinne: 5/5
Žanr: action, komöödia

Tegelased: 
Hailee Steinfeld - Megan Walsh /Agent 83
Sophie Turner - Heather /Agent 84
Jessica Alba - Victoria Knox
Samuel L. Jackson - Hardman
Dove Cameron - Liz Larson

Lühikokkuvõte: Noori orvudest tüdrukuid treenitakse valitsuse poolt juhitud akadeemias külmadeks mõrvarelvadeks. Akadeemia juht Hardman saadab agendid Victoria Knoxi püüdma, kes tegeleb relvakauplemisega. 
Missiooni käigus jääb agent 83 "kadunuks" ning alustab tavalist elu, millest ta alati unistanud ja mõelnud on. Uus elu algab vahetusõpilasena Larsonite pere juures, kus Megan uuelt õelt Lizilt abi peab saama, et keskkoolis hakkama saada. Agendielu jõuab tüdrukule aga peagi uuesti järele.