pühapäev, 31. mai 2015

Pitch Perfect 2 (2015)

Pitch Perfect 2 poster.jpg 

Pealkiri: Lauluässad 2
Hinne: 5/5
Žanr: komöödia, muusika

Tegelased:
Anna Kendrick - Beca Mitchell
Rebel Wilson - Patricia "Fat Amy" 
Hailee Steinfeld - Emily Junk
Brittany Snow - Chloe Beale
Elizabeth Banks - Gail Abernathy-McKadden-Feinberger

Lühikokkuvõte: Eelmise filmi lõpust on möödas 3 aastat ning Bardeni Bellad on kõik need aastad Riigisisesed Ülikoolide Acapella võistlused võitnud. Peale katastroofilist esinemist USA presidendi Barack Obama sünnipäevagalal kaotavad Bellad igasuguse austuse ning Bellad saavad keelu järgmistelt riiklikelt võistlustelt, samuti ei tohi nad uusi liikmeid värvata. Beca saab acapella juhtidega aga kokkuleppele, et juhul kui nad võidavad acapella MM'i, lubatakse neid taas võistlema. 
Värbamiskeelust hoolimata lisandub Bellade seltskonda uus liige - Bella järeltulija Emily Junk, kelle ema kord Bella oli. Bellad üritavad end acapella grupina taas kehtestada, kuid nende kõla ja koostöö pole enam endine. Ühtse hääle leidmiseks ja MM'il võidulootuse saamiseks on vaja abi väljaspoolt.


reede, 15. mai 2015

The Age of Adaline (2015)

The Age of Adaline film poster.png 

Pealkiri: Adaline'i aeg
Hinne: 5/5
Žanr: romantiline, fantaasia

Tegelased:
Blake Lively - Adaline Bowman
Michiel Huisman - Ellis Jones
Harrison Ford - William Jones

Lühikokkuvõte: Adaline Bowman ei vanane päevagi üle oma 29 eluaasta peale taaselustumist välgutabamusest 1937. aastal. Ta peab vahetama identiteete, et mitte kahtlust äratada ning samal põhjusel pidevalt ringi liikuma ja kolima. Samuti näeb naine, kuidas ta tütar vananeb. 
Ühel uusaastapeol kohtab Adaline - kasutades sel ajal nime Jenny - Ellis Jones'i. Kena mees jääb talle kohe silma, kuid naine üritab teda eemale tõrjuda teades, et ei suuda mehele normaalset elu pakkuda. Ellis ei jäta aga järele ning Adaline mõistab, et ei jõua aasta aasta järel kõiki endast eemale tõugata. 
Ellis ja Adaline lähevad Ellise vanemate 40ndale pulma-aastapäeva peole, kus selgub, et Ellise isa oli kunagi Adaline'i peaaegu kihlatu enne kui naine põgenes. William pärib Adaline'ilt aru ja palub, et naine ei põgeneks enam. Meeltesegaduses tahab  Adaline jälle jooksu pista, kuid poolel teel pöörab auto ringi, et tagasi Ellise juurde sõita, saab löögi teiselt autolt ja sureb taas...


kolmapäev, 13. mai 2015

Hot Pursuit (2015)

Hot Pursuit 2015 poster.jpg 

Pealkiri: Kuum tagaajamine
Hinne: 5/5
Žanr: komöödia - nii palju sai naerda lihtsalt :D

Tegelased:
Reese Witherspoon - Rose Cooper
Sofia Vergara - Daniella Riva

Lühikokkuvõte: Rose on politseinik, kes ajab reeglistikust hoolega näpuga järge ning on natukene kohmetu. Intsident, mis tema nime halvas mõttes kuulsaks tegi, painab teda pidevalt ning tööl pilgatakse teda teiste politseinike poolt. Siiski on naisvõmmil võimalus pääseda igavesest asitõendite valvamisest, kui teda on vaja, et eskortida tunnistajaid kohtusaali.
Tunnistajate kodus läheb aga tulistamiseks ja parajaks jamaks ning Rose'il õnnestub napilt ühe tunnistaja Daniellaga põgedena. Daniella on paras tükk, kellega road tripile minna ning koos satutakse sekeldustesse üritades põgeneda politsei ja teiste tagaajajate käest.