neljapäev, 29. jaanuar 2015

Love, Rosie (2014)

 

Pealkiri: Armastusega, Rosie
Hinne: 5/5
Žanr: romantiline

Tegelased:
Lily Collins -  Rosie
Sam Claflin - Alex

Lühikokkuvõte: Rosie ja Alex on sõbrad olnud juba titest saadik ning teismelistena tekib neil teineteise vastu ka romantilised tunded, kuid neid ei julgeta mainida. Rosie soovimatu rasedus üheöösuhtest lõpuballi ajal ja Alexi sissesaamine Harvardisse tekitavad sõprade vahele suurema lõhe, kui nad arvata oskasid. Elu viib neid täiesti erinevates suundades, kuid tunded pole kerged kaduma.



kolmapäev, 21. jaanuar 2015

Into the Woods (2014)

A witch ominously peering through a thicket of branches. 

Pealkiri: Sügavasse laande
Hinne: 5/3 - väga pettunud olin seda filmi vaadates
Žanr: fantaasia, muusika

Tegelased:
Meryl Streep - Nõid
Emily Blunt - Pagari naine
James Corden - Pagar
Anna Kendrick - Tuhkatriinu
Chris Pine - Tuhkatriinu prints
Johnny Depp - Hunt

Lühikokkuvõte: Pagar ja ta naine soovivad last, kuid ei saa ühte, sest nende majale on Nõia poolt needus pandud. Selleks, et needust murda asuvad nad teekonnale, mis viib neid sügavasse laande. Needuse eemaldamiseks vajalikud koostisosad saadakse mitmete nurjutud katsete järel tuntud muinasjuttudest pärit tegelastelt. Needus murtakse ja ka teised tegelased saavad oma "õnneliku lõpu".
Peagi selgub aga, et nende "õnnelikud lõpud" polegi nii õnnelikud...

 

neljapäev, 15. jaanuar 2015

Casese Quien Pueda (2014)


Hinne: 5/4
Žanr: romantiline, komöödia

Tegelased:
Martha Higareda - Ana
Miriam Higareda - Daniela, Ana õde
Luiz Gerardo Mendez - Gustavo
Michel Brown - arst

Lühikokkuvõte: Oma pulmapäeval saab Ana teada, et kihlatu pettis teda naise sugulasega ning peale parajat kogust jooki leiab naine end hommikul džunglis. Ana kohtab kena arsti, kes metsades olevates väikekülades inimesi ravimas käib, ning kes naise enda hoole alla võtab. 
Samal ajal arendab Ana õde Daniela suhet kauaaegse sõbra Gustavoga.


 

Pardona Si Te Llama Amor (2014)


Hinne: 5/4
Žanr: romantiline

Tegelased:
Paloma Bloyd - Niki
Daniele Liotti - Alex

Lühikokkuvõte: Alex on edukas, kena ja tark mees, kes on valmis oma elus sammu edasi tegema ning palub oma pikaajalist tüdruksõpra naiseks. Mees saab aga korvi ja hakkab elu teise pilguga vaatama. Siis põrkab ta kokku endast noorema elurõõmsa tudengi Nikiga, kes võtab eesmärgiks Alex endasse armuma panna. 






kolmapäev, 7. jaanuar 2015

The Hobbit: The Battle of Five Armies (2014)

The Hobbit - The Battle of the Five Armies.jpg 

Pealkiri: Kääbik: Viie väe lahing
Hinne: 5/5
Žanr: fantaasia, seiklus

Tegelased: 
Martin Freeman - Bilbo Baggins
Ian McKellen - Gandalf the Grey
Richard Armitage - Thorin II Oakenshield
Orlando Bloom - Legolas
Evangeline Lilly - Tauriel

Lühikokkuvõte: Bilbo ja seltskond vaatavad, kuidas Smaug Järvelinna laastab ja näevad ka seda, kuidas draakon taevast alla lastakse. Mägi on taas Oakenshield'i perekonnas ning Thorin'i tabab lohetõbi nagu tema eelkäiat ja ta otsib lakkamatult hinnalist laekakivi. Ahnuse tõttu ei lase ta Jävelinnast põgenenud inimesi oma mäele lähedale.
Samal ajal marsivad vaenlase orkide väed mäe poole. Mäe juurde on jõudnud ka inimesed ja haldjad, kes Thorini käest neile kuuluvat varandust tahavad. Thorin muidugi keeldub ning on valmis tapma Bilbo, kui too laekakivi üle annab - õnneks jõuab Gandalf vahele sekkuda. Gandalfi sõnadest hoolimata on Thorini algatusel algamas, inimeste, haldjate ja päkapikkude vaheline lahing, kuid välja ilmuvad orkide väed nind relvad pööratakse ühiselt nende poole.




Penguins of Madagascar (2014)

Penguins of Madagascar poster.jpg 

Pealkiri: Madagaskari pingviinid
Hinne: 5/4
Žanr: animatsioon, komöödia, seiklus

Tegelased:
Tom McGarth - Skipper
Chris Miller - Kowalski
Christopher Knights - Private
Conrad Vernon - Rico

Lühikokkuvõte: Filmi alguses näidatakse, kuidas pingviinipunt kokku sattus, mis minuarust äge, sest teistes madagaskari filmides nad lihtsalt olid...
Igatahes satuvad väikesed vennikesed Private'i sünnipäeval sekeldusse. Nad röövitakse ja viiakse Veneetsiasse, kus kuri dr Octavius Brine aka kaheksajalg Dave tahab pingviinide vastu kättemaksu, sest nende nunnuduse pärast on kaheksajalg loomaajast pidevalt välja visatud.
Veneetsias kaheksajala käest pääsedes võetakse pingviinid agentuuri "Põhjatuul" kaitse alla. Kuuldakse Dave'i kurjast kavatsusest teiste loomaaia pingviinide vastu ja "Põhjatuul" tõttab appi, kuid enne saadetakse pingviinid kodu poole teele nende abi vajamata. 
Aga nagu ikka sekeldused ja seiklused üksteise otsa ning pingviinid leiavad end Shanghai loomaaias teisi pingviine päästmas. Ainult et see plaan läheb nihu ja Private röövitakse samuti. Mutanteeriv seerum ja päästeoperatsioonid ning pigviinid päästavad päeva. :)